Evo i ja ponovila glukozu, sada je 4.4, a prije par dana bila 5.3
Ocito je da je do ishrane jer sam se bila opustila sto se slatkog tice.
Jutro :) vidim da ih jos ima sta muku muce sa spavanjem preko noci, mene mjehur probudi da moram na wc i onda ne mogu zaspat bar dva sata, strasno, a nisam tip koji ujutro spava do 11, tako da sam sve poruke procitala jutros u 4 al nisam htjela pisat 😂
jutro, i ja sam ovaj produženi vikend provela bome spavajuć, spavam svako malo, samo nek dotaknem kauč ;) ja sam u četvrtak stavila zadnja dva utrogestana, i nekako razmišljam, da je to to od rizika valjda....daj Bože!!
što se tiče dnevnih uložaka, koristim ih svakodnevno, i ne mogu bez njih...
e da vas pitam, kad kupim ove elevit elababy nema više potrebe za folacinom,a? samo elevit i andol mi ostaje dok dr ne kaže? (vjerovatno je o tome pisano već,ali ne mogu baš pamtiti)
Lovre
Ja sam noćas sanjala pregled i da ništa nije bilo kako treba,probudila sam se istraumatizirana. Jedva čekam petak, sad sam već lagano luda.
Luka ❤
dobro jutro curke, nije me bilo skoro 10 dana i vidim da imam za pročitati jako jako puno svega. bacam se na čitanje da Vas ulovim.
danas mi je popodne kontrola, ušla u 10 ti tjedan.
pijem željezo jer mi je nisko. i dalje duphaston i folacin.
nadam se da ce danas biti sve ok.
drzite fige.
javim vam se popodne i nadam se do tad da cu sve procitati. :-))
jutro, i ja sam ovaj produženi vikend provela bome spavajuć, spavam svako malo, samo nek dotaknem kauč ;) ja sam u četvrtak stavila zadnja dva utrogestana, i nekako razmišljam, da je to to od rizika valjda….daj Bože!!
što se tiče dnevnih uložaka, koristim ih svakodnevno, i ne mogu bez njih…
e da vas pitam, kad kupim ove elevit elababy nema više potrebe za folacinom,a? samo elevit i andol mi ostaje dok dr ne kaže? (vjerovatno je o tome pisano već,ali ne mogu baš pamtiti)
Ja pijem samo elevit, ne kombiniram s nicim
Cure, ja sam kupila sok od divlje kupine i svako jutro popijem casu (razblazen sa vodom) i popravila sam Hemoglobin, Eritrocite i Hct, sve poraslo, za 20 dana. Sada da li je to uticalo ili jos neke stvari, ne znam, ali i dalje cu ga piti, ukusan je :) Pokusajte ko ima probleme :)
jutro, i ja sam ovaj produženi vikend provela bome spavajuć, spavam svako malo, samo nek dotaknem kauč ;) ja sam u četvrtak stavila zadnja dva utrogestana, i nekako razmišljam, da je to to od rizika valjda….daj Bože!!
što se tiče dnevnih uložaka, koristim ih svakodnevno, i ne mogu bez njih…
Ja pijem elebaby kapsule sa folnom i omega3 masnim kiselinama 😀 Jednu na dan.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro svima..ja danas malko duze odspavala..bas mi godi ova svjezina..sto se tice spavanja ja preko dana spavam po 3-4 puta po par minuta do pola sata i preko noci se budim na vc svakih recimo 4 sata..nekad zaspim ponovo nekad ne mogu..nocas me jako bolio kuk jer sam cijelu noc spavala na lijevom boku jer mi desna ruka i noga jako trnu vec dva tjedna i sve jace mi je to..
Sto se tice ulozaka ne koristim ih ako bas ne moram..itako sam doma cijelo vrijeme pa ih ne koristim, ali dok idem negdje na duze malko ili dok koristim vaginalete onda si stavim..do sad su mi se najbolji pokazali carefree, libresse, naturella i siempre iz lidla..od allwaysa sam vjecito imala upale i gljivice i dan danas ako stavim nakon ni pola sata imam vec smetnje..a inace ako nosim uloske pokusavam ih mjenjati svakih sat vremena ako sam u mogucnosti..a gace mi je mama kupila u intersparu neke sa roznim cvetekima i broj je xl-xxl i one su mi savrsene..taman mi dodu do pupka 🤣🤣 i ja ih zovem babskim gacama 😂😂
❤N i V💙
Cure, ja sam kupila sok od divlje kupine i svako jutro popijem casu (razblazen sa vodom) i popravila sam Hemoglobin, Eritrocite i Hct, sve poraslo, za 20 dana. Sada da li je to uticalo ili jos neke stvari, ne znam, ali i dalje cu ga piti, ukusan je :) Pokusajte ko ima probleme :)
Gdje si ga nabavila? Na nekoj tržnici ili online? 😀 Ja sam imala željezo normalno možda sve skupa 5 god života 😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji