Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    25. Lipanj 2018. 21:52

Pticaselicazgst

Cure da vas pitam. Koje vi dnevne uloške nosite? Danas mi je sestra na hitnoj rekla da ne nosim ove "plasticne" , tipa carefree trenutno imam.. Jer da se i od toga mogu radit razne upale i doći do iscjedka itd..

Ja ne nosim nikakve odavno, to je najvece zlo koje postoji.. pokusaj da se odviknes, a ako bas imas previse iscjetka probaj sad u trudnoci koristiti one sa vatom ili nesto slicno. 

Ptičica
    25. Lipanj 2018. 21:54

Pticaselicazgst

Cure da vas pitam. Koje vi dnevne uloške nosite? Danas mi je sestra na hitnoj rekla da ne nosim ove "plasticne" , tipa carefree trenutno imam.. Jer da se i od toga mogu radit razne upale i doći do iscjedka itd..

😮 ja imam naturella dnevne..pa sta da stavljam? Bez njih ne mogu, nema sanse..

Mina93
    25. Lipanj 2018. 22:06

Pticaselicazgst

Inace koristim libresse ili jessa, trenutno mi bas i ne trebaju pa ih rijetko stavljam

Miranda
    25. Lipanj 2018. 22:12

Salatice nema na cemu 😘 Nije stvarno nikakva panika, mogao je tvoj gin cekati sutra. Moguce da je crp i zbog zuba povisen, javi sutra 😘
    Svjesna pretpostavljam da ti treba antibiotik, a crp nije visok jer se upala nije razvija ali s dosta bakterija je samo pitanje kad bi se razvila. Skolski bi se napravila urinokultura da pokaze koliko je zapravo bakterija i kojih pa po tome odrediti antibiotik. Za vecinu bakterija se sve do 100000 na 1ml urina smatra samo kontaminacijom urina i nije za atb (ovisi koja je balterija a i u trudnoci su puno oprezniji pa se rjesava bakterija i prije). 
    Ja sam na naturella dnevnima isto, ne bi mogla bez njih. Prije sam bila na plasticnima pa sam imala problema s gljivicnim inf. cesto, otkad sam na ovima se nije ponovila infekcija. Bolje ih je ne nositi uopce ali ja nemam zivaca hodati mokra, pogotovo ako nisam doma. 

Pticaselicazgst
    25. Lipanj 2018. 22:13

Ona mi je isto rekla da najbolje ništa ali šta s nama koje imamo iscjedak ili smeđi ili od utrogestana?? Po tome bi trebala mjenjač gaćice svakih par sati.  😕
    Nisu ni ovi plastični inače ih ne nosim,  počela sam baš radi tog iscjedka.  Možda eventualno onda te od vate.  Hvala cure 🤗

_svjesna
    25. Lipanj 2018. 22:16

Hvala Miranda, zaista mi je drago sto si s nama u grupi 🙂

Ana89
    25. Lipanj 2018. 22:18

Pticaselicazgst

Ona mi je isto rekla da najbolje ništa ali šta s nama koje imamo iscjedak ili smeđi ili od utrogestana?? Po tome bi trebala mjenjač gaćice svakih par sati. 😕
    Nisu ni ovi plastični inače ih ne nosim, počela sam baš radi tog iscjedka. Možda eventualno onda te od vate. Hvala cure 🤗

Hvala Bogu nemam te utriče na meniju pa mijenjam samo gaće. A kad su vrućine ili ako općenito idem negdje nosim rezervne gaće u torbici. Radim sve da izbjegnem infekcije. Ako može bez uložaka zašto da ne 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    25. Lipanj 2018. 22:18

Ja koristim Naturella, nisu plasticni i uzimam onu najdeblju verziju dnevnih. I pored toga mijenjam gacice 2x dnevno jer sam si sva sugava od tog iscjetka od Utrogestana. 😤

Luka ❤

pepe1907
    25. Lipanj 2018. 22:24

ja koristim catefree bez mirisa flexiform..ali samo kad idem negdje..kad sam doma ne stavljam ali smanjio mi se ovaj trudnicki iscjedak ali zna nekad bas iscurit 🙄
    ja odo spavat...ko da sam kopala i orala...probudila se oko 8..pa spavala od 17 do 19ha i sad jedva gledam, jel i vama tako?

du1988
    25. Lipanj 2018. 22:30

Ja sam spavala danas do 9.30 pa od 12 do 13 pa od 13.30 do 16.30. Sto reci? 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.