Tata (moj tata je najboljiiii na svijetuuu <3 haha - tatina maza i dan danas xD),
drago mi je da je sve u redu, i ja sam ulazila i refresovala stranicu da vidim ima li novosti, sve ce to biti oke :) Jos dvije trudnoce koje su uredno prosle, nema mjesta nego pozitivi :)
Ja sam otisla gledati utakmicu u bliznju pub i evo vratio me muz kuci na poluvremenu, propuh mi, masa ljudi, kad su skocili za gol, prepali me hahahhahaha l, reko prepasce i bebu ako cuje, odoh ja xD A evo 1:1 :(
Jooj more komentar... mastam o njemu, cak umislim nekad od kreme neke, kao jojj podsjeca na moree miris hahhahaha :D A kako je zivjeti na moru kad nije ova sezona? Ttad vam se vjerovatno popnemo na glavu haha, turisti, ima svakakve bagre xD
Ja bih bila ribar hahahahha
Joj meni tako fali jug. Draza mi je cak zima u Splitu, nego ljeto. Svaki put mi drago kad me za Bozic bura odere 😆
Mljet je predivan, slazem se 😍
Salatice svi gundaju na turiste a da ih nema pola ljudi ne bi imalo od cega zivit 😉 Dalmatinci su samo navikli gundat, nikad nije dobro 😁
Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄
No eto i moje tibice da ju vidite 😅😅
Divna 😍 ja jedva cekam da budem tako lijepo oblikovana, bas ti lijepo stoji
Jooj more komentar… mastam o njemu, cak umislim nekad od kreme neke, kao jojj podsjeca na moree miris hahhahaha :D A kako je zivjeti na moru kad nije ova sezona? Ttad vam se vjerovatno popnemo na glavu haha, turisti, ima svakakve bagre xD
Ja bih bila ribar hahahahha
Ja sam ti po struci morski biolog. Dode ti nesto kao ribar, hhahahha
Pa na moru ti je situacija da ti se ljeti najmanje kupaju domaci jer je sezona i ima posla preko glave.
Zato je meni u mom poslu sezona od 9og do 5og mjeseca i cijelo ljeto se brćkam. Ujutro kava i dorucak u lokalnom kaficu na plazi, kupanje, kuci na rucak, popodnevni odmor, ponovo kupanje i gemist. Kao pravi ljenjivac. Dosad. Sad nema mooooraaaa, hahha 🤣
Miranda, mi to gunđanje volimo zvat fjakom- sta me sad diras, daj pusti me s mirom i tako to 😂😂🤣
Miranda,
mislim da je to balkanski sindrom hahahahha, ni ovdje nikad nikom nije dobro, ali hmm, stvarnoo nije dobro :D xD
Pticice,
kao u filmovima hahahhaa morski biologg, kako interesantno zvucii struka. A imali smo temu, ko je sta po zanimanju, mislim da si ti trenutno najzanimljivija :D
Miranda, mi to gunđanje volimo zvat fjakom- sta me sad diras, daj pusti me s mirom i tako to 😂😂🤣
Sve znam 😂 Ili je fjaka ili juzina 😛
Iz St sam pa mogu priznat da svi bezveze gundaju 😁
Sve znam 😂 Ili je fjaka ili juzina 😛
Iz St sam pa mogu priznat da svi bezveze gundaju 😁
A Boze moj, ja prva grizem na juzinu 😆
Inace, nekad davno ili ne tako davno, u Dubrovackoj Republici je bilo zabranjeno donositi ikakve nove zakone kao i presude za vrijeme južine. Valjda su stariji mudriji i valja ih slusat. Tako i ja kad je juzina, ako ne moram ne ustajem iz kreveta 😎
Salatice, cijeli faks su nas podbadali s tim- marine biologist. Ali da, uvijel me vukla znanost, i najveca zelja mi je bila biologija- genetika. Nazalost u Splitu je nema, a nisam imala mogucnost kao samohrani roditelj 2godisnjaka selit u Zg. Pa sam izabrala ovo jer je jedini znanstveni fakultet koji se tice biologije u Splitu. I eto.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji