Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    22. Lipanj 2018. 19:58

truskawka

Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄
    No eto i moje tibice da ju vidite 😅😅

Divno!!!
    A zasto ti je zabranio more? Je li ti daleko ili moras mirovati ali vidim da si u vecoj trudnoci pa zato mi nije jasno.

truskawka
    22. Lipanj 2018. 20:12

_svjesna

truskawka

Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄

Divno!!!
    A zasto ti je zabranio more? Je li ti daleko ili moras mirovati ali vidim da si u vecoj trudnoci pa zato mi nije jasno.

Draga ja ti imam od samog starta strogo mirovanje radi ivf-a, operacije endometrioze, jedne biokemijske i vise od 5 godina nismo mogli zaceti, a i blizanacka trudnoca je. Ugl u trudnoci sam imala vec dva krvarenja lagana i more mi je 5 sati voznje udaljeno tako da zbog svega dr je rekao da mogu ja ako bas moram, ali nek si dobro razmislim da mogu cijeli zivot ici na more, a da mi je sad najbitnije ocuvati trudnocu do kraja. Eto i to je bilo sasvim dovoljno da mi klikne u glavi da ne smijem ici i tako ja ostala doma..

❤N i V💙

tata_me_zove_zlato
    22. Lipanj 2018. 20:22

Hvala vam cureee!! Pozitivna sam. Iskreno, u prvoj trudnoci rekli su mi da beba ima razdvajanje mozdanih hemisfera, evo je ziva i zdrava sa 12god sedi pored mene, u drugoj da je beba za inkubator manja od 2kg u terminu, rodio se razvijen sa 3300,evo ga osam napunio. Zaista verujem da ce posteljica biti na svom mestu, a ovaj bebac nastaviti ovako lepo da raste. Iskreno ne znam zasto utrogestan, ali da oralno, 2x1 od 200mg.

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    22. Lipanj 2018. 20:28

truskawka

_svjesna

truskawka

Divno!!!

Draga ja ti imam od samog starta strogo mirovanje radi ivf-a, operacije endometrioze, jedne biokemijske i vise od 5 godina nismo mogli zaceti, a i blizanacka trudnoca je. Ugl u trudnoci sam imala vec dva krvarenja lagana i more mi je 5 sati voznje udaljeno tako da zbog svega dr je rekao da mogu ja ako bas moram, ali nek si dobro razmislim da mogu cijeli zivot ici na more, a da mi je sad najbitnije ocuvati trudnocu do kraja. Eto i to je bilo sasvim dovoljno da mi klikne u glavi da ne smijem ici i tako ja ostala doma..

Ispravno si odlucila.
    Ja se nadam da ce kod mene sutra na kontroli sve biti ok, o moru i ne razmisljam. Ako vidim da je sve ok budem pitala dr hocu li moci, i nama je udaljeno otprilike 5 sati voznje.
    Cure koje zivite na moru, zavidim vam.

Ana89
    22. Lipanj 2018. 20:28

tata_me_zove_zlato

Hvala vam cureee!! Pozitivna sam. Iskreno, u prvoj trudnoci rekli su mi da beba ima razdvajanje mozdanih hemisfera, evo je ziva i zdrava sa 12god sedi pored mene, u drugoj da je beba za inkubator manja od 2kg u terminu, rodio se razvijen sa 3300,evo ga osam napunio. Zaista verujem da ce posteljica biti na svom mestu, a ovaj bebac nastaviti ovako lepo da raste. Iskreno ne znam zasto utrogestan, ali da oralno, 2x1 od 200mg.

Drago mi je da je sve ok :) 
    Ostale cure, za more ne brinite, ići ćete slijedeće godine sa bebom, čak i ako ove godine ne idete. Ja sam na moru, ali kako ne znam da li smijem nisam još išla. Pitat ću slijedeći put.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 20:45

tata_me_zove_zlato

Drago mi je da si pozitivna i sigurno će sve bit uredu. Još je rana trudnoća tako da je glupo ista nagađati.  Ti se lijepo odmaraj i slušaj doktora i bit će sve ok. 😀

Mi smo za vikend trebali na Mljet međutim ništa od toga.  Rekao mi doktor da više nisam ja šef,  mala šefica sada sve dirigira.  😀 kaže on iz ćete dogodine,  bitno da je malena dobro. 😍

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 20:52

Truskawka i ti si se napatila.. Zato ce sve sad bit odlicno. I bit ces mama na kvadrat :) u biti vec jesi 🤔
    Svjesna, sta pricas? Gledam more svaki dan, ljude kako se kupaju a ja ne smijem palac smocit. Radije bi da ga ne vidim 😅
    Ptico, Mljet!! Proslo ljeto bila, isli muz i ja motorom. Kupanje u NP Mljet, jedan od najljepsih i najopustenijih putovanja ikad. A proputovala sam...pf. Raj na zemlji!

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 20:56

Tata, utrogestan je progesteron, hormon cuvar trudnoce. Inace njegov manjak moze izazvazi krvarenja i smedarenja. Ja ga uzimam od dana kad sam plus ugledala zbog moje dijagnoze jel. S tim da je kao neko nepisano pravilo da se u trudnoci koristi vaginalno 3 x 2 dnevno. Progesteron nikako ne moze nastetiti, dapace. Samo ti opusteno i drzi se uputa. Gledam i ja utakmicu, vidim da vodite, samo ne pretjeruj u slavlju! Salim se, amo pobijedite 😉

Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 20:58

Ptičica

Truskawka i ti si se napatila.. Zato ce sve sad bit odlicno. I bit ces mama na kvadrat :) u biti vec jesi 🤔
    Svjesna, sta pricas? Gledam more svaki dan, ljude kako se kupaju a ja ne smijem palac smocit. Radije bi da ga ne vidim 😅
    Ptico, Mljet!!Proslo ljeto bila, isli muz i ja motorom. Kupanje u NP Mljet, jedan od najljepsih i najopustenijih putovanja ikad. A proputovala sam…pf. Raj na zemlji!

Aaaaa ptičice nemoj mi to ni govorit 😀😀 bas smo se veselili jako da idemo.  Nisam nikad bila i sve smo lijepo isplanirali i onda glupi iscjedak 😤
    Ići ćemo dogodine s malenom pa će nam bit još i ljepše ❤😍

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 21:10

Pticaselicazgst

Ptičica

Ptico, Mljet!!Proslo ljeto bila, isli muz i ja motorom. Kupanje u NP Mljet, jedan od najljepsih i najopustenijih putovanja ikad. A proputovala sam…pf. Raj na zemlji!

Aaaaa ptičice nemoj mi to ni govorit 😀😀 bas smo se veselili jako da idemo. Nisam nikad bila i sve smo lijepo isplanirali i onda glupi iscjedak 😤
    Ići ćemo dogodine s malenom pa će nam bit još i ljepše ❤😍

Ma definitivno! Kakvi Bali, Sejseli..Nigdi more nije lipse ni cisce definitivno. Zaronis, svaka riba ti je veca od dlana. Nevjerojatna tisina, bajkovita netaknuta priroda. Sve se zeleni. Otocic sv. Marija, svjetski fenomen "otoka na otoku", ima i magaraca :D ma duhovno iskustvo! Samo na vrime na trajekt, dosta je mali kapacitet za auta 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.