Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 17:45

Moj naginje Bruninom muzu 😂 plus ostavi sudoper u lokvi vode.  😕 Al mi puno znači u kuhinji,  kuzi se u začine bolje nego ja.  😀

Ja bas odspavala 2.5 sati. Koja divota po ovom osvježenju spavat.  Baš sam fino odspavala. 

Kod mene svi jedu sladoled meni se ne jede.  🤢 popila sok od kupine 😀

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 17:48

Pa ja uopce nemam mucnine. Mozda je i rano jos 🤔 
    Ali kad pojedem pizzu, burek i sl., umirem. Nikako da mi se na blitvu digne zeludac 😂

Mina93
    22. Lipanj 2018. 17:51

Ptičica

Ali kad pojedem pizzu, burek i sl., umirem. Nikako da mi se na blitvu digne zeludac 😂

Mozda neces ni imat, ja sam nekako bila postedjena, doslo bi mi muka samo kad bi bila gladna, onda gricnem nesto malo odlezim i ka nova 😁

Mina93
    22. Lipanj 2018. 17:54

Ja moram pohvalit muza u kuhinji, zna me ful iznenadit i moze napravit dosta tog, naravno ako zapne me pita i trudi se pocistit sve nakon kuhanja 😁 samo sta sam ja picajzla pa moram jos jednom pocistiti nakon njega 😂

Mina93
    22. Lipanj 2018. 17:55

Kad idete na more? Mene danas omela ova kisa, nadam se da cu sutra moc na plazu 😁

Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 18:10

Mina93

Kad idete na more? Mene danas omela ova kisa, nadam se da cu sutra moc na plazu 😁

Mislim da ne tako skoro..  Ohladilo je more dosta ovo osvježenje  danas tako da ću pričekati da opet ugrije.  😀

Salatica9192
    22. Lipanj 2018. 18:31

Hahahhaa, ja sam vam slicna vasim muzevima kada pravim nesto haha, zamazem sve, isprljam xD i onda ciscenje naravno :D Jos sam amater teski :) A muz manje isprlja i realno je bolji, sacevi, spremanje mesa najvise, ali je pravio i domace kroasane sa eurokremom (njegovo tjesto) i pitu haha, inace momak ima 114kg xD mora biti gurman :))) 

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 18:38

Salatica9192

Hahahhaa, ja sam vam slicna vasim muzevima kada pravim nesto haha, zamazem sve, isprljam xD i onda ciscenje naravno :D Jos sam amater teski :) A muz manje isprlja i realno je bolji, sacevi, spremanje mesa najvise, ali je pravio i domace kroasane sa eurokremom (njegovo tjesto) i pitu haha, inace momak ima 114kg xD mora biti gurman :)))

Domaci kroasani s eurokremom!! 😮😮😮😮
    Mljac

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 18:43

Mina93

Ptičica

Mozda neces ni imat, ja sam nekako bila postedjena, doslo bi mi muka samo kad bi bila gladna, onda gricnem nesto malo odlezim i ka nova 😁

Ma kao imam nekakve bolove (crijevne) kad pojedem neku glupost, nadutost, podrigivanje 😕 recimo nekakvu mucninu. Al nijednom me nije navelo na povracanje. I ne mora 😅
     U biti, uz navedeno, imam od simptoma jedino jos bolne cicke. S tim da ta bol prerasta u pečenje. I vruce su na dodir, bas bas vruce. Osjecaj dobit-cu-svaki-cas nemam zadnjih dana, napokon.
    Ima li jos netko da ne smije na more? Zivim 50m od plaze a ne smijem se kupat 😭

Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 18:49

Ptičice ja ne smijem plivat. 🙄 isto na moru živim.  Al se mislim ic sunca i bucnut koji put.  Uzet ću luftic i laganini. 😍😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.