Moj naginje Bruninom muzu 😂 plus ostavi sudoper u lokvi vode. 😕 Al mi puno znači u kuhinji, kuzi se u začine bolje nego ja. 😀
Ja bas odspavala 2.5 sati. Koja divota po ovom osvježenju spavat. Baš sam fino odspavala.
Kod mene svi jedu sladoled meni se ne jede. 🤢 popila sok od kupine 😀
Pa ja uopce nemam mucnine. Mozda je i rano jos 🤔
Ali kad pojedem pizzu, burek i sl., umirem. Nikako da mi se na blitvu digne zeludac 😂
Ali kad pojedem pizzu, burek i sl., umirem. Nikako da mi se na blitvu digne zeludac 😂
Mozda neces ni imat, ja sam nekako bila postedjena, doslo bi mi muka samo kad bi bila gladna, onda gricnem nesto malo odlezim i ka nova 😁
Ja moram pohvalit muza u kuhinji, zna me ful iznenadit i moze napravit dosta tog, naravno ako zapne me pita i trudi se pocistit sve nakon kuhanja 😁 samo sta sam ja picajzla pa moram jos jednom pocistiti nakon njega 😂
Kad idete na more? Mene danas omela ova kisa, nadam se da cu sutra moc na plazu 😁
Kad idete na more? Mene danas omela ova kisa, nadam se da cu sutra moc na plazu 😁
Mislim da ne tako skoro.. Ohladilo je more dosta ovo osvježenje danas tako da ću pričekati da opet ugrije. 😀
Hahahhaa, ja sam vam slicna vasim muzevima kada pravim nesto haha, zamazem sve, isprljam xD i onda ciscenje naravno :D Jos sam amater teski :) A muz manje isprlja i realno je bolji, sacevi, spremanje mesa najvise, ali je pravio i domace kroasane sa eurokremom (njegovo tjesto) i pitu haha, inace momak ima 114kg xD mora biti gurman :)))
Hahahhaa, ja sam vam slicna vasim muzevima kada pravim nesto haha, zamazem sve, isprljam xD i onda ciscenje naravno :D Jos sam amater teski :) A muz manje isprlja i realno je bolji, sacevi, spremanje mesa najvise, ali je pravio i domace kroasane sa eurokremom (njegovo tjesto) i pitu haha, inace momak ima 114kg xD mora biti gurman :)))
Domaci kroasani s eurokremom!! 😮😮😮😮
Mljac
Mozda neces ni imat, ja sam nekako bila postedjena, doslo bi mi muka samo kad bi bila gladna, onda gricnem nesto malo odlezim i ka nova 😁
Ma kao imam nekakve bolove (crijevne) kad pojedem neku glupost, nadutost, podrigivanje 😕 recimo nekakvu mucninu. Al nijednom me nije navelo na povracanje. I ne mora 😅
U biti, uz navedeno, imam od simptoma jedino jos bolne cicke. S tim da ta bol prerasta u pečenje. I vruce su na dodir, bas bas vruce. Osjecaj dobit-cu-svaki-cas nemam zadnjih dana, napokon.
Ima li jos netko da ne smije na more? Zivim 50m od plaze a ne smijem se kupat 😭
Ptičice ja ne smijem plivat. 🙄 isto na moru živim. Al se mislim ic sunca i bucnut koji put. Uzet ću luftic i laganini. 😍😀
Sortiraj odgovore
Najstariji