Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    22. Lipanj 2018. 22:27

Mislim da svatko ima svoju politiku davanja..  Neki čekaju da prođu prva 3 mjeseca a neki daju ranije..  Kako god lijep je osjećaj ju imam 😀

Ana89
    22. Lipanj 2018. 22:44

Ptičica

Ma da vas pitam, jeste dobile trudnicke kad se vidjela srcana akcija ili? Npr moja socijalna inace daje tek kad prode prvo tromjesecje a rodica je dobila cim su otkucaji registrirani (7 tt) ?!

Ja sam dobila u 12. tjednu trudničku knjižicu

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    22. Lipanj 2018. 22:50

Meni nitko nije ni spomenuo trudnicku🙄😑🤔

❤N i V💙

truskawka
    22. Lipanj 2018. 22:52

Mina93

truskawka

Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄
    No eto i moje tibice da ju vidite 😅😅

Divna 😍 ja jedva cekam da budem tako lijepo oblikovana, bas ti lijepo stoji

Bit ces draga, ne brini..ja itako stalno imam osjecaj da sam napuhana 🤣 ali kao da mi bebe guraju crijeva gore prema zelucu 🤣🤣 

❤N i V💙

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 22:53

Pticaselicazgst

Mislim da svatko ima svoju politiku davanja.. Neki čekaju da prođu prva 3 mjeseca a neki daju ranije.. Kako god lijep je osjećaj ju imam 😀

Ma nego da ju je lijepo imat. Nekako ti daje dodatan osjecaj sigurnosti, kao da ti je doktor rekao da vjeruje da ce do kraja sve bit savrseno. Joj jedva cekam 11.07. da moja mrva naraste ❤

pepe1907
    22. Lipanj 2018. 23:00

Meni trudnicku nije ni spomenula, mozda ju i necu dobit 🤔 jako ljepe buske...ja se na svoj nikak ne mogu naviknuti..valjda jer nisam jos svjesna da sam trudna 😀

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 23:09

pepe1907

Meni trudnicku nije ni spomenula, mozda ju i necu dobit 🤔 jako ljepe buske…ja se na svoj nikak ne mogu naviknuti..valjda jer nisam jos svjesna da sam trudna 😀

Stvarno prvi put cujem da nema trudnickih.. eto koliko su ginekolozi razliciti. Pa na sta pise nalaze s pregleda? Sve na papire? Tezinu, tlak, urin, krvnu grupu...?sjecam se prvog poroda, doduse ima punih 10 god, da sam s trudnickom morala u bolnicu. Mozda se i to promijenilo..? 🤔🤔

Nunii
    23. Lipanj 2018. 00:26

Da vidimo koliko sam upamtila.

Trudnicku sam dobila na prvom pregledu i tamo mi je zapisan termin 19.12.

Onda buduci muz u kuhinji je nered na kvadrat. Duplo gori od mene. Ipak drago mi je da mi kuha,ali neka malo vise i cisti.

Srijeda nam je onaj dan,postajemo muz i zena.

I saznali smo spol u 13 tt,ali ne vjerujem da je 100% tocno da je decko.

Puno papam i imam problema kad moram na wc. Ne zelim se previse naprezati i koma mi je. Muka mi je kad dode za to vrijeme 

Ptičica
    23. Lipanj 2018. 06:53

Jutroo cure. Probudila me glad😯 Muku mucim s hranom, gladna sam do granice boli a nista, bas nista mi se ne jede. 😤

Salatica9192
    23. Lipanj 2018. 07:22

Jutroo :)))
    Ja samo lezim i cekam da se beba mrda, mjehurice, zanimljivo mi hahaha :)
    Pticice,
    probaj hljeb, nemasnu sunku na mesoreznici izrezana i uz to mozda kefir, mlijeko, ili nista. Meni od tog nikad muka nije dosla, a i sad sam osjetljiva na jake mirise hrane. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.