Ptičice ja ne smijem plivat. 🙄 isto na moru živim. Al se mislim ic sunca i bucnut koji put. Uzet ću luftic i laganini. 😍😀
Meni je rekao zadnji put da se strpim do 11.07. do kontrole. Kao necemo neku bakteriju zbog dijagnoze habitualnih, al nikad bakteriju nisam ni imala. Nema veze, sve za bebice.
11.07. cu nadam se dobit dozvolu za kupanje na Visu ili Solti, gdje je otvorenije i cisce, pa cu dognit sidro par dana 😊
Mislim da cemo mi sredinom 7. mj na more.
Iduci petak sam na pregledu, nadam se da nece biti iznenadenja.
Mislim da cemo mi sredinom 7. mj na more.
Iduci petak sam na pregledu, nadam se da nece biti iznenadenja.
Bit ce iznenadenja! Saznat ces spol! Jedna bebica ce sisat palac a druga ce ti mahnit. Jel dosta iznenadenja? ,😄
mi idemo na more u utorak pa sve do kraja sljedećeg vikenda. a u 8. mj ćemo barem 2 tjedna bit na moru.
danas me cijeli dan bole glava i vrat pa sam za ništa.
Bit ce iznenadenja! Saznat ces spol! Jedna bebica ce sisat palac a druga ce ti mahnit. Jel dosta iznenadenja? ,😄
Haha da, mozda saznamo spol druge bebe 😍
Samo da nema neugodnih iznenadenja 😉
Haha da, mozda saznamo spol druge bebe 😍
Samo da nema neugodnih iznenadenja 😉
Naravno da nema. Nisi vise amater u trudnoci 😋
Sad je red na uzivanje u drugom stanju i radovanje udarcima 😁
ptičica i ja imam zabranu kupanja, a iduca kontrola tek 11.7.i nadam se da ce se hematom do tad povuc pa da mogu na plazu napokon...i isto nemam mucnina, mozda par zanemarivih naleta! Od simptoma nadutost (ili vec pupa raste) i bolne grudi!
url=https://lilypie.com]
Progoni me zelja za slatkim vec danima. Sad sam podijelila brownie iz mikrovalne s curkom (citaj: ona pojela par zlicica a ja ostalo) i tako mi je muka 😣 A jesam prokleta, bar mi nece past na pamet vise 🙈😰
Ja imam u zamrzivač u tri sladoleda King, ona verzija 20- godišnje obljetnice. I zbilja me ne privlače. Da ih nemam doma vjerojatno bi 😂
ako ti smetaju šalji dalje 😉
ptičicai ja imam zabranu kupanja, a iduca kontrola tek 11.7.i nadam se da ce se hematom do tad povuc pa da mogu na plazu napokon…i isto nemam mucnina, mozda par zanemarivih naleta! Od simptoma nadutost (ili vec pupa raste) i bolne grudi!
Imamo iste simptome, iste zabrane i pregled na isti dan! Haha
Jos 19 dana. 😥
Hahahhaa, ja sam vam slicna vasim muzevima kada pravim nesto haha, zamazem sve, isprljam xD i onda ciscenje naravno :D Jos sam amater teski :) A muz manje isprlja i realno je bolji, sacevi, spremanje mesa najvise, ali je pravio i domace kroasane sa eurokremom (njegovo tjesto) i pitu haha, inace momak ima 114kg xD mora biti gurman :)))
Domaci kroasani s eurokremom!! 😮😮😮😮
Mljac
🤤🤤😟😟😆
Sortiraj odgovore
Najstariji