Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    22. Lipanj 2018. 19:36

Drage trudnice, prvo zelim da vam se zahvalim na podrsci, savetima, iskustvima i lepim zeljama. Srce kuca jasno i snazno, 13,9mm plod. 😍 Kaze da mi je posteljica vrlo nisko(iako se to jos ne naziva posteljicom), da je dosta rizicno. Da dodjem za nedelju dana, spremna na sve. Moze biti da se posteljica podigne. Moze biti i svasta drugo sto necemo razmatrati. Dobila sam utrogestan da pijem samo i strogo mirovanje. Kaze flasu vode punu da ne dizem za sad. Sve cu poslusati naravno, umirilo me je kad sam cula eho jasan. Hvala vam jos jednom zaista 😊

url=https://lilypie.com]

truskawka
    22. Lipanj 2018. 19:38

Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄 
    No eto i moje tibice da ju vidite 😅😅

❤N i V💙

Pikica89
    22. Lipanj 2018. 19:40

truskawka

Ja rezervirala more i dan prije mi zabranio da idem..tako da nista od mog mora ni ove godine..svi mi se cude kako sam bijela, ko krpa 🙄🙄

Prekrasnaa tibicaa 😍😍😍😍😍

truskawka
    22. Lipanj 2018. 19:43

tata_me_zove_zlato

Drage trudnice, prvo zelim da vam se zahvalim na podrsci, savetima, iskustvima i lepim zeljama. Srce kuca jasno i snazno, 13,9mm plod. 😍 Kaze da mi je posteljica vrlo nisko(iako se to jos ne naziva posteljicom), da je dosta rizicno. Da dodjem za nedelju dana, spremna na sve. Moze biti da se posteljica podigne. Moze biti i svasta drugo sto necemo razmatrati. Dobila sam utrogestan da pijem samo i strogo mirovanje. Kaze flasu vode punu da ne dizem za sad. Sve cu poslusati naravno, umirilo me je kad sam cula eho jasan. Hvala vam jos jednom zaista 😊

Draga meni su isto rekli da mi je posteljica prenisko dok sam imala krvarenje, ali posteljica se ne gleda sada nego tek u 26tt tako da nemoj se nista zabrinjavati samo miruj sto vise i kako su ti rekli nista nemoj dizati. Posteljica ce se podignuti do mjerenja i to je to. Ja kad sam javila svom dr da su mi rekli da je posteljica nisko jako on je lagano poludio i kaze pa dobro jel oni znaju sta rade na hitnoj to se ne mjeri u 10om tjednu nego tek u 26. Tako da samo mirno i sve ce bit super 😊

❤N i V💙

du1988
    22. Lipanj 2018. 19:44

tatamezovezlato stalno sam osvjezavala da vidim novosti! Nek je sve u redu i bit ce u redu, ostani pozitivna! I zasto utrogestan oralno? Zbog te niske posteljice?

truskawka
    22. Lipanj 2018. 19:45

Pikica89

truskawka

Prekrasnaa tibicaa 😍😍😍😍😍

Hvala draga 😊😊 samo napomena prije trudnoce sam imala 3 kg vise nego sad i ravan trbuh 🤣🤣

❤N i V💙

Miranda
    22. Lipanj 2018. 19:46

Kruskawka divna 😍😍
    Tata taman si mi bila u glavi. Bravo za mrvicu i samo miruj 😘 I da, posteljica se uredno podize u ranoj trudnoci kako beba raste. 

Ptičica
    22. Lipanj 2018. 19:51

tata_me_zove_zlato

Naaaapokon si se javila! Odlicno, miruj i sve ce bit u redu. Obozavam te idiote koji ti lazi da budes spreman na sve. Kao da ta nervoza treba trudnici. Svi ti saljemo pozitivu i pazi se. 
    P.s. utrogestan vaginalno 3x2 jel tako?

Ana89
    22. Lipanj 2018. 19:54

pepe1907

Ana89

Miranda

Progoni me zelja za slatkim vec danima. Sad sam podijelila brownie iz mikrovalne s curkom (citaj: ona pojela par zlicica a ja ostalo) i tako mi je muka 😣 A jesam prokleta, bar mi nece past na pamet vise 🙈😰

Ja imam u zamrzivač u tri sladoleda King, ona verzija 20- godišnje obljetnice. I zbilja me ne privlače. Da ih nemam doma vjerojatno bi 😂

ako ti smetaju šalji dalje 😉

Ipak sam pojela jedan, zažalit ću to ili navečer ili ujutro 😂😂😂

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    22. Lipanj 2018. 19:55

tata_me_zove_zlato

Uh zeno mi osijedile cekajuci te!!!
    Dobre su to vijesti, podignut ce se, evo ja 3 tjedna samo lezim jest tesko ali sto se mora mora se.
    Super je to sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.