Bulbi ahaa a mozda si se preforsirala. Ja sam prije 10 tak dana imala malo smeckasti iscjedak isto ne zna razlog zasto i pocela sam uzimat progesteron i smirilo se u roku 2 dana. Jel uzimas sta od tableta?
Jel ti bude bas svjeza krv ili smeckasta?
Samo se nemoj brinut i stresirat, probaj se opustit i ne mislit da je nesto lose. Javi sta je doktor rekao. Drzim fige da sve bude ok 🙏
Ma uzimam utrogestan 4x2.I ja sam smeđarila jedno tj dana i onda prokrvarila ,tad je dr mijenjao terapiju i onda se smirilo...sad opet ima krvi,roskasto crveno je bas 😕...onako kad se obrisem bude u tragu....a nisam se preforsirala kad po cijeli dan mirujem...jedino me pocelo jako mucit kihanje(od alergije)pa me sve presjece u trbuhu kad kihnem...zbog proslig spobtanog stalno sam u nekom strahu...samo da bude sve ok🙏♥
Bulbi jako mi je zao da to cujem, ali vjerujem da ce sve bit u redu. Znam kako ti je, i ja sam prosla spontani i sad me isto svega strah ali vjerujem da ce ovaj put sve bit u redu.
Ti samo miruj i budi pozitivna i sigurno ce sve bit u redu. Mozda ti pucaju zilice s obzirom da se sve dolje siri i namjesta. Koliko si sad tjedana trudna?
Bulbi jako mi je zao da to cujem, ali vjerujem da ce sve bit u redu. Znam kako ti je, i ja sam prosla spontani i sad me isto svega strah ali vjerujem da ce ovaj put sve bit u redu.
Ti samo miruj i budi pozitivna i sigurno ce sve bit u redu. Mozda ti pucaju zilice s obzirom da se sve dolje siri i namjesta. Koliko si sad tjedana trudna?
Nadam se da zaista hoce🙏...hvala ti 😘
Dns tocno 7+1...
Pozdrav drage ženice! Evo i mene! Termin nam je 5.12.
Prvi pregled sam obavila sam 6 tjedana, sada očekujem drugi pregled s nestrpljenjem da ginić potvrdi da nam srčeko kuca i da napredujemo :)
Trenutno sam trudna 9 + 0, krećemo u deseti tjedan. Kakve imate simptome? Imate li ih uopće? Ja imam odbojnost/gađenje prema hrani, jedan dan bolje, drugi gore.
Evo javio se gin.kaze da samo mirujem i koristim utrogestan.Da nema smisla da se svako malo pregledavamo,da dođem u utorak kod njega.
Bulbi dobro da te doktor malo umirio, miruj i brzo ce pregled pa ces se uvjerit da je sve ok. Drzi se 🤗😘
Dobrodosla eglantine. 😊 tipicni simptomi, mukica, zatvor, nadutost i bol u ledjima. A velike sise vise ne dozivljavam kao simptom, totalno sam se navikla i gustam u njima 😂😂
Drzim fige da sve bude u redu na pregledu 🤗
Bulbi dobro da te doktor malo umirio, miruj i brzo ce pregled pa ces se uvjerit da je sve ok. Drzi se 🤗😘
Dobrodosla eglantine. 😊 tipicni simptomi, mukica, zatvor, nadutost i bol u ledjima. A velike sise vise ne dozivljavam kao simptom, totalno sam se navikla i gustam u njima 😂😂
A ne znam ni sama jel me umirio...sad ko da mi je jace krenulo...vidjeti cu ako se bas pojaca ici cu na hitnu...😕
Bulbi nadam se da nece. Prati sto se dogada i svakako napravi sto moras. Molim te javi ako bude sta. 🤗
Hvala na dobrodošlici. Da, imam ja i ostalih simptoma, grudi narasle, teške, bolne. Čas zatvor, čas meka stolica. Napuhnut trbuh, gade mi se mirisi (omekšivač ne mogu smisliti), parfemi, sredstva za ćišćenje...Neznam točno što je s Bulbi, ne mogu sve od početka čitati, no vjerujem da će biti sve ok. Samo pozitivne misli :)
Bulbi, nadam se da je samo prolazna panika i da će sve biti ok. drži se 😘
Eglantine, dobrodošla. ja sam 8+3, blizu smo. od simptoma kod mene prištići, napuhaniji trbuh, nešto malo veće i osjetljive cice, nemam više želju za slatkim kao prije i umor, umor, umor. spava mi se i moram odmoriti 100 puta kad negdje šetam. to mi smeta jer sam inače baš aktivna.
sa zatvorom, za sada, nemam problema. ni s mučninama.
Sortiraj odgovore
Najstariji