Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2018. 14:55

što se tiče odnosa, mi ih imamo normalno, nemam nikakvih problema pa mislim da nema razloga ne ih imati. samo se poslije osjećam čudno jer smo kao "seksali bebu" 

Maggie85
    02. Svibanj 2018. 15:04

Teatoni, hvala na preporuci za kremu jer ja baš brijem na te prirodne preparate.
    Kod nas odnosa nema neko vrijeme, srećom pa je mužić jako strpljiv. Muka mi je cijeli dan tako da ne mogu misliti na ništa drugo, a u rijetkim prilikima kad mi nije muka moram priznati da i nemam neku želju. Kad će ono razdoblje divljanja hormona pa da ja postanem nezasitna?

• Teatoni
    02. Svibanj 2018. 15:04

Meni je jedino ginekologica rekla na prvom pregledu nakon smo mi je uzela briseve na analizu da se do rezultata suzdrzimo od odnosa. 😏

Pticaselicazgst
    02. Svibanj 2018. 15:35

Kod nas isto nema odnosa do daljnjeg, moram priznat da mi strasno fali ali sve za bebicu 😍

Hahahha tenci bas si me nasmijala 😂super dok je sve normalno i dok mozete, nema nista bolje od toga ☺

Eni.6
    02. Svibanj 2018. 16:06

Dr mi je prosli put rekla da mozemo normalno imati odnose,ali sa prezervativom zbog potencijalnih infekcija jer je sad dole sve znatno osetljivije🙄

To get the code: Tap and

Bulbi91
    02. Svibanj 2018. 18:08

Jooj,cure moje ja cu vise fkt izludit....od petka bio mir i sad izgleda opet krenulo malo krvi 😕...samo da sve bude ok🙏🙏

barbiemama
    02. Svibanj 2018. 18:13

evo nas s pregleda. sve ok. vidjeli smo srčeko koje snažno kuca. presretna sam. baš lijep osjećaj. doktorica je odredila termin na 11.12. 😍

barbiemama
    02. Svibanj 2018. 18:14

što se tiče odnosa, doktorica je dala zeleno svjetlo. moram reć da mi se libido nije ništa smanjio. valjda zato što nemam mučnine 😂

pepe1907
    02. Svibanj 2018. 18:36

ja imam cistu od 4cm na lijevom jajniku pa mislim da mi je zbog toga zabranila 😒

Pticaselicazgst
    02. Svibanj 2018. 18:37

Barbiemama cestitam na lijepim vjestima 😊😍 mi smo tu negdje, 2 dana razlike. Jel ti mjerila bebicu,sta ti je rekla za daljnje korake? Mi idemo na pregled 21 i ne znam sta da ocekujem, radit cemo i nifty 🖒
    Nama jos nije odredio termin, ocekujem na sljedecem pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.