Bulbi sretan rođendan!
ja se farbam inače i taman negdje sam se ofarbala par dana prije nego sam saznala da sam trudna pa još nije kritično, budem pričekala da prođe prvo tromjesečje za sljedeće farbanje.
kaj se tiče simptoma, zadnjih dana samo užasno bolne grudi i to je to, čak mi više i nije muka pretjerano, tu i tamo u popodnevnim satima, ali i dalje samo slano jedem, kraj nutele i čokolade samo prođem, a to mi se nikad prije nije desiloi jako mi odgovaraju sirevi, sad sam jela svježi sir i s njim abc namaz s vilicom
čak nemam ni potrebu za mesom, samo da mi je sireva! i da, umor užasan popodne, moram si odspavati bar sat vremena svako popodne jer ne izdržim dulje od pol 9 inače.
pepe čitaj
lilypie (stranica) –> pregnancy –> development stages –> složite sve oko toga, odabereš izgled, upišeš datum , uvijek klikate na onu sliku gore gdje piše preview –> na kraju klikneš na forums –> Pseudo HTML, UBBCode and BB code iskopiraš taj link koji se pokaže i tu na klokanici na svojem profilu u potpis zalijepiš taj link, potvrdiš i eto ga :)
napravila to sve a svejedno mi nema trake..probat cu jos jednom
Pepe moguce da ti je radi toga zabranila, bolje je sprijeciti nego lijeciti. ☺
Bulbi oprosti nisam popratila, ti imas hematom? Mozda ti je krv radi toga.. ako smatras da ima razloga za brigu ajde na hitnu pa si mirna i neces se stresirat ☺
Pepe samo prebaci tamo na forum, pa taj link prebaci u profil.
Bulbi oprosti nisam popratila, ti imas hematom? Mozda ti je krv radi toga.. ako smatras da ima razloga za brigu ajde na hitnu pa si mirna i neces se stresirat ☺
Nema hematoma.Prosli tj.2 puta bila u bolnici jer sam krvaruckala.Srceko kuca i sve ok,al dr.je i sam rekao da ne vidi razlog krvarenja.Sad sam mu javila,pa cekam sto ce rec.Vise ni sama nezz.
Barbiemama cestitam na lijepim vjestima 😊😍 mi smo tu negdje, 2 dana razlike. Jel ti mjerila bebicu,sta ti je rekla za daljnje korake? Mi idemo na pregled 21 i ne znam sta da ocekujem, radit cemo i nifty 🖒
Nama jos nije odredio termin, ocekujem na sljedecem pregledu.
terminuše znači 😊
mjerila je, piše ... CRL 19.8 mm. ako je to to, jediba mjera koju vidim 😊
išla sam kod svoje privatne ginekologice koju imam godinama. no, svjesna sam da moram pronać i soc ginekologa za brdo stvari. to mi sad stvara stres jer nemam karton nigdje. valjda će me netko htjet uzet.
preporučila je folnu, koju već uzimam. i brdo nekakvih pretraga (KKS, Fe, TSH, GUK, urin, KG, rh faktor, IAT, HBsAg) uz kojih piše "preporuča se učiniti".
28.5. mi je slijedeći pregled 😊
Bulbi ahaa a mozda si se preforsirala. Ja sam prije 10 tak dana imala malo smeckasti iscjedak isto ne zna razlog zasto i pocela sam uzimat progesteron i smirilo se u roku 2 dana. Jel uzimas sta od tableta?
Jel ti bude bas svjeza krv ili smeckasta?
Samo se nemoj brinut i stresirat, probaj se opustit i ne mislit da je nesto lose. Javi sta je doktor rekao. Drzim fige da sve bude ok 🙏
e da. i rekla je da mogu i ne moram na harmony test koji oni rade u toj poliklinici. i dosta je skup. oko 4200 kn.
Terminuse da 😂😍 opaaa to je vec velika beba 😊😊 fino raste, skolski.
Ja isto idem privatno a nedavno sam se upisala socijalno isto radi tih stvari i primili su me. Rekla sam da sam trudna, da privatno obavljam sve preglede i da se moram upisat radi uputnica,bolovanja i porodiljnog i nisu se previse bunili. Cim sam rrkla da mislim preglede obavljat privatno. A ne mogu te odbit kao trudnicu, reci im da ce dobit jecmenac 😂
Krvnu sliku moras napravit, to i ja ocekujem sljedeci put. Ajme nikako docekat sljedeci pregled 😥
Je skupi su ti testovi ali ja cu ic. Pa sam mirna da je sve ok. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji