Nunii jako mi je zao zbog macka...ne mogu ni zamisliti kako se osjecas... 🙁
Ja isto imam problema s odlaskom na toalet, iako sam prestala pusiti neku vecer sam zapalila samo zato da odem na toalet. 😀
Danas mi se prvi put pojavio smeckasti iscjedak, zasad ga je jako malo tako da nisam bas nesto u strahu ali sam ipak na oprezu...🤔
L 💛
Nunii, zao mi je zbog mace, mi imamo peseka koji je s nama u kuci i uopce si ne mogu zamisliti da mu se nesto desi i da ga odjednom nema
A sto se tice probave, od kad pijem folnu kiselinu nemam problema s probavom, na mene to valjda suprotno djeluje sve
Jao bas mi je zao macka, novi macic ce ti bar malo pomoci da se osecas bolje 😕
Kod mene je isto kao kod Tenci,probava urednija nego ikad pre 🙈
Kada su vam pocele mucnine?Ja ih uopste nemam,cak ni najmanje gadjenje.Svojevremeno mi je svaki pms prolazio u mucninama,ali sad nema nista.Ni u prethodnoj trudnoci ih nije bilo,a zavrsila se lose 🤔
S obzirom da nemam neke posebno izrazene simptome pa i nemam neki fizicki osecaj da sam trudna(cesce idem piskiti,ali pijem i vise tecnosti nego pre;materica i stomak su mi se poprilicno napuhali,noge me brze zabole posle setnje i povremeno mi je uzasno vruce),opet imam kozmeticko pitanje 😂
Da li ima neka koja redovno farba kosu? Ja se farbam redovno u plavo i nemam pojma sta sad da radim.
Neki kazu da je bezbedno,neki da se saceka da prodje prvi trimestar...sta vi mislite?
To get the code: Tap and
Jao bas mi je zao macka, novi macic ce ti bar malo pomoci da se osecas bolje 😕
Kod mene je isto kao kod Tenci,probava urednija nego ikad pre 🙈
Kada su vam pocele mucnine?Ja ih uopste nemam,cak ni najmanje gadjenje.Svojevremeno mi je svaki pms prolazio u mucninama,ali sad nema nista.Ni u prethodnoj trudnoci ih nije bilo,a zavrsila se lose 🤔
S obzirom da nemam neke posebno izrazene simptome pa i nemam neki fizicki osecaj da sam trudna(cesce idem piskiti,ali pijem i vise tecnosti nego pre;materica i stomak su mi se poprilicno napuhali,noge me brze zabole posle setnje i povremeno mi je uzasno vruce),opet imam kozmeticko pitanje 😂
Da li ima neka koja redovno farba kosu? Ja se farbam redovno u plavo i nemam pojma sta sad da radim.
Neki kazu da je bezbedno,neki da se saceka da prodje prvi trimestar…sta vi mislite?
Nemam ni ja mucnina...i simptomi su mi isti kao i tvoji.
Sto se tice bojanja, ja sam se jos prije narucila kod frizerke i sutra trebam ici popraviti pramenove i tonizirati....nemam tako strasan izrast ali mi je vec zuta kosa pa moram to srediti. Svasta sam citala i iskreno ni sama sad ne znam sta da radim. 🤔🤔🤔
L 💛
Nunii i meni je zao zbog mace😯...
Kod mene je probava bila i vise nego uredna,prvo sam svaki cas trcala na wc🙈,a sad zadnjih par dana uzas zivi napuhnuta sam ko bacvica i muku mucim s probavom...mislim da cu opet pocet piti kefir....
Kod mene su mucnine krenule od samog pocetka,al ne povracam...samo mi bude mucno,pogotovo ako sam gladna,a kad nesto pojedem bude lakse jedino se pocnen osjecat ko 🎈🤣...i nakuplja mi se kiselina u ustima...
Al sve su to slatke muke😁...
Ja se inace uopce ne farbam...al znam zene koje su se normalno farbale u trudnoci...eventualno mozda pricekat da prođu prva 3 mj....il se mozda jos bolje posavjetovat s gin oko tog....
Mi dns slavimo moj rođendan,prvi put valjda u krevetu🙈,al cak sam i svijecice puhala🎂😁
Ja isto muku mucim s ptobavom, kad sam pusila i pila kavu sve je bilo kak treba. Sad je katastrofa, dodje mi da zapalim sam da odem na wc 😓😂
Sto se bojanja tice ja se bas jucer ofarbala, moram radi sijedih. Nasla sam neku prirodnu boju koja je bez amonijaka itd i malo je skupa 60 kn kosta ali mi ne zenska rekla da je ok za trudnice jer je na prirodnoj bazi.
Bulbi91 sretan ti rodjendan,da ti ovaj bude najlepsi do sada i da bezbrizno docekas svoj poklon na zimu 🤗🎂❤🤰
To get the code: Tap and
Bulbi91 sretan ti rodjendan,da ti ovaj bude najlepsi do sada i da bezbrizno docekas svoj poklon na zimu 🤗🎂❤🤰
Hvala ti puno od ♥...to je i moja jedina zelja♥🙏
sretan rođendan Bulbi <3
kod mene od simptoma ... puno brže se umorim hodajući, više prištića po licu, češće piškenje, cice malo bole i malo su narasle, glavobolja (doduše, ne znam jel glavobolja od trudnoće ili zbog činjenice da ne pijem ibrupfrofen svaki put kad me zaboli, kao prije) i to je to više manje. trbuh mi je možda malo napuhan, ali nije još počeo rast. na 8+3 sam. mučnine ... ma kakvi. ništa. jedan dan malo od vrata i glavobolje. ali to mi je i prije trudnoće dolazilo.
a kaj se probave tiče, kao i inače. nisam primijetila nikakvu razliku.
danas poslije posla imam prvi pregled. držite fige da sve bude ok :)
skužila sam da sam se baš skroz nekako ufurala u trudnoću, već razmišljam o imenima, gledam kolica po gradu i slično :D
Sortiraj odgovore
Najstariji