Hvala barbiemama ♥.Sretno na pregledu i da ugledas malo ♥ kako kuca☺🙏.
što se tiće probave meni se čini da se ubrzala..pošto pijem elevit stolica mi je taman i zelena..navodno zbog željeza.. a jel kojoj gin. zabranila odnose u prva 3 mj?
Pozdrav curke...evo da se i ja ukljucim...u 10. Tjednu sam..termin 27.11. Tek prosli tjedan sam osjetila prve mucnine i 5 dana jutarnje povracanje na pranje zubi. Cim bi stavila cetkicu u usta odmah sve van. S time da sam skuzila foru ako udem prati zube prije dorucka dom mi je zeludac prazan onda bi povracala samo neku prozirnu gorku sluz a ako perem nakon dorucka sve ide van. 😏 sad vec 3 dana nisam povracala i ne osjecam pretjeranu mucninu. Uzasno sam napuhnuta i trbuh mi je ko da sam u 5 mjesecu a ne u 10.tjednu. i tako...jos se privikavam na sve to...puno vas pozdravljam i drzim fige. 😉😉
Ja se ulovim kako škicam mame koje voze bebe u kolicima i najradije bih ih pitala jesu li zadovoljne, koji su nedostaci i sl.
Što se farbanja kose tiče, nisam mjerodavna jer sa 32 godine skoro pa i nemam sijedih, ali mislim da kad bih bila skroz sijeda, svejedno se ne bih farbala. Koliko god ima priča da su prirodne boje sigurne i da su žene koje su se farbale rodile zdravu djecu, nitko mi ne može garantirati da na neki način farbanje neće utjecati na bebu. Možda taj utjecaj ne bi bio na prvu vidljiv u vidu nekih neuroloških oštećenja, ali možda može utjecati kasnije na npr. pojavu alergija, ili pojačane osjetljivosti na kemikalije iz farbe. To je rizik koji ja ne bih htjela preuzeti na sebe obzirom da to nije nešto bez čega se ne može. Obzirom da sam i u grupi jesenske bebe 2018. vidim da tamo dosta žena farba kosu jer su uvjerene da 3x tijekom trudnoće ne može škoditi, u smislu nije svaki tjedan. Ne znam, ja osobno ne bih riskirala obzirom da nije od životne važnosti, a na svakom je da odluči za sebe. Netko bi mogao reći da onda ne bi trebali ni nokte lakirati, ni koristiti šminku, niti se prati kupovnim šamponima, niti jesti prerađenu hranu, i to stoji, ali zašto ne smanjiti rizik i utjecati barem na ono što je u našim rukama.
Bulbi sretan rođendan!
ja se farbam inače i taman negdje sam se ofarbala par dana prije nego sam saznala da sam trudna pa još nije kritično, budem pričekala da prođe prvo tromjesečje za sljedeće farbanje.
kaj se tiče simptoma, zadnjih dana samo užasno bolne grudi i to je to, čak mi više i nije muka pretjerano, tu i tamo u popodnevnim satima, ali i dalje samo slano jedem, kraj nutele i čokolade samo prođem, a to mi se nikad prije nije desilo i jako mi odgovaraju sirevi, sad sam jela svježi sir i s njim abc namaz s vilicom
čak nemam ni potrebu za mesom, samo da mi je sireva! i da, umor užasan popodne, moram si odspavati bar sat vremena svako popodne jer ne izdržim dulje od pol 9 inače.
pepe čitaj
lilypie (stranica) –> pregnancy –> development stages –> složite sve oko toga, odabereš izgled, upišeš datum , uvijek klikate na onu sliku gore gdje piše preview –> na kraju klikneš na forums –> Pseudo HTML, UBBCode and BB code iskopiraš taj link koji se pokaže i tu na klokanici na svojem profilu u potpis zalijepiš taj link, potvrdiš i eto ga :)
Teatoni, dobrodošla! Čini mi se da su naše trudnoće najnaprednije, barem zasad. Ja sam danas 11+3 i termin bi mi trebao biti 21.11., tako da smo tu negdje. Jesi bila na pregledu? Koliki je bebač?
Bila sam na prvom pregledu 13.4. Kada je ustanovljena trudnoca i kad sam vidje srceko kako kuca. Sljedeci mi je pregled 4.5. Poslala me ginekologica odmah isti dan na cuvanjd jer je na lijevom jajniku gdje de dogofila ovulacija nasla malu cistu vel. 15mm. Veli da nije to nista strasno ali me poslala na cuvanje i morat cu ici na pregled svaka 3 tjedna umjesto svakih 4.
Tenci hvala ♥....
pepe1907 kod mene su zabranjeni odnosi,ali ja sam i na mirovanju jer sam imala krvarenje.....
Curke moja preporuka za kremu protiv strija. Nakon opsirnog proucavanja sastonaka i djelovanja pa krema pa ulja slucajno sam naletila na galenski laboratorij u splitu koji sami izraduju svoju kremu pogodnu za vrijeme trudnoce i nakon. Krema sadrzi samo prirodne sastojke a to su neven, hrastova kora,bademovo ulje i vitamini a i e. Kremu sam narucila preko online ljekarne. Kosta 59 kuna i bas mi ne neki dan stigla postom i prvi dojam je odlican. Krema je gusta vise mi djeluje kao maslac nego kao krema i nema intenzivan miris vise kao pi nekom bilju i brzo se upija i nije masna. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji