Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    01. Svibanj 2018. 17:46

barbiemama

ja sam koristila taj Bio oil prije 2 god za njegu starih strija i općenito kože. jer sam čitala da su žene jako zadovoljne i kako djeluje na stare strije. ne znam, moram priznat da nisam bila oduševljena. nije mi bio hranjivi, ostavljao je neki umjetni filing na koži. ne bih opet ponovila kupnju.

ma da?a nije ni jeftino

• Maraska
    01. Svibanj 2018. 18:00

Pozdrav svima Trudna sam 6 tjedana. Sutra imam prvi pregled kod svoje dr. Prije nekoliko dana imala sam smedji iscjedak pa sam otisla u bolnicu na pregled. Ultrazvukom je ustanovljeno da se radi o hematomu velicine 2 × 1 cm. Dobila sam Duphaston, uzimanje 3 × 1. 
    Dr. je rekao da bi se za par dana trebali cuti otkucaji. S obzirom na neugodne novosti, s nestrpljenjem iscekujem taj pregled i detaljnije objasnjenje hematoma. 

• Suzana0503
    01. Svibanj 2018. 18:32

Cure evo i mene da se javim. Imala sam buran vikend.
    Upalilo mi se zubno meso i zub. Kaze zubar da zub mora van😳 Dobila sam antibiotik klavocin.
    S obzirom da sam u 7 tjednu strah me antibiotika, a i vadenja zuba koji mi je zakazan za sljedeci tjedan.
    Ima li tko slicno iskustvo?  😣

barbiemama
    01. Svibanj 2018. 18:44

pepe1907

barbiemama

ja sam koristila taj Bio oil prije 2 god za njegu starih strija i općenito kože. jer sam čitala da su žene jako zadovoljne i kako djeluje na stare strije. ne znam, moram priznat da nisam bila oduševljena. nije mi bio hranjivi, ostavljao je neki umjetni filing na koži. ne bih opet ponovila kupnju.

ma da?a nije ni jeftino

da, meni nije bilo dobro. ali ne znači da će i tebi biti tako. nešto je jeftiniji na iherbu nego kod nas, pa baci pogled (ako ti se da kupovati online) 

Pticaselicazgst
    01. Svibanj 2018. 18:49

Suzana uffff bas mi je zao 😯 a jel ti moze izvadit zivac da ne dira zub sada? Reci mu da si trudna pa ces vidit sta ce on predlozit. Mislim da se moze antibiotik pit u trudnoci samo nisam sigurna koje. 😕

Nunii
    01. Svibanj 2018. 21:30

Nije mi travanj mogao gore zavrsiti.
    Jucer se macak poceo cudno ponasati i otisli smo do veta. Po opisu simptoma,niskoj temperaturi , vet je rekla da je nesto lose. Napravili ultrazvuk,test na FIP i bio je pozitivan. Nismo imali drugu mogucnost nego uspavati ga. Kaze vet da ga nismo mogli spasiti ni prvi dan da smo dosli. Simptoma nije bilo nikakvih. Do onog najgoreg.
    Ogroman stres,nisam mogla da ne isplacem more suza,ali odluka je pala. Udomiti cu istog macka kakav je i moj bio. Tako da me s jedne strane pere duga zbog moje njuskice,a s druge sam sretna zbog novog prijatelja.
    Ne osjecam vise nikakve bolove u trbuhu. Za sest dana prvi pregled.
    Jedini problem otici na toalet. Po dva tri dana nema sanse :( pijem puno vode,jedem voce i povrce,ali opet tesko. Ocito cu morat sljive suhe kupit. Kaze majka da je to normalno i da samo jedem sljive i pijem jos vise vode.

barbiemama
    01. Svibanj 2018. 22:09

Nunii, žao mi je zbog mačka 😪😪

pepe1907
    01. Svibanj 2018. 22:57

Nunii

Nije mi travanj mogao gore zavrsiti.
    Jucer se macak poceo cudno ponasati i otisli smo do veta. Po opisu simptoma,niskoj temperaturi , vet je rekla da je nesto lose. Napravili ultrazvuk,test na FIP i bio je pozitivan. Nismo imali drugu mogucnost nego uspavati ga. Kaze vet da ga nismo mogli spasiti ni prvi dan da smo dosli. Simptoma nije bilo nikakvih. Do onog najgoreg.
    Ogroman stres,nisam mogla da ne isplacem more suza,ali odluka je pala. Udomiti cu istog macka kakav je i moj bio. Tako da me s jedne strane pere duga zbog moje njuskice,a s druge sam sretna zbog novog prijatelja.
    Ne osjecam vise nikakve bolove u trbuhu. Za sest dana prvi pregled.
    Jedini problem otici na toalet. Po dva tri dana nema sanse :( pijem puno vode,jedem voce i povrce,ali opet tesko. Ocito cu morat sljive suhe kupit. Kaze majka da je to normalno i da samo jedem sljive i pijem jos vise vode.

zar je tolko bio loše da ste ga morali uspavati?baš mi je žao 

pepe1907
    01. Svibanj 2018. 22:58

Suzana0503

Cure evo i mene da se javim. Imala sam buran vikend.
    Upalilo mi se zubno meso i zub. Kaze zubar da zub mora van😳 Dobila sam antibiotik klavocin.
    S obzirom da sam u 7 tjednu strah me antibiotika, a i vadenja zuba koji mi je zakazan za sljedeci tjedan.
    Ima li tko slicno iskustvo? 😣

evo ja baš jučer završila sa terapijom klavocina...rekla mi gin. da mi ništa neće bit..i ia se spremam kod zubara ovih dana..imam umnjak za vadit i jedan baš koji me zeza..

• Maraska
    01. Svibanj 2018. 23:13

Nunii, baš šteta zbog mačka Što se probave tiče,  probaj navečer ubaciti 1 žlicu chia sjemenki u jogurt. To dosta pomaže. 
    Pepe1907, izvadila sam 3 umnjaka pa znam koja to muka zna biti. Desni su jako osjetljive, pa preporučam da uzimaš dodatne vitamine. Puno mi je pomogao vitamin E jer je krvarenje bilo manje i kraće,  a oporavak puno brži. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.