Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    11. Lipanj 2018. 14:41

Bulbi91

Maggie85 Javim svakako dojmove,ne znam kakav si ti mislila jos vec…ovaj je dugacak skoro kao ja,a ja sam 1,61cm🙈…a oblik slova C su obicno oni manji,kao polumjesec…ovi veci imaju trakice pa se mogu privezat kao u neki polukrug

Da, možda su se meni činili mali jer nisam nijedan razvezala, ali razmišljam ovako: čak i ako je 1.50 m dugačak, bojim se da ipak neće biti dovoljno dugačak da bi bio i ispod glave i da bi drugi kraj mogla staviti npr. između nogu (koljena) kad ležim bočno. Jesi isprobala takvu pozu?

Miranda
    11. Lipanj 2018. 15:31

Snimila sam par odlicnih haljina 😍 ona roza prva i tamnoplava s duzim rukavima su bas moj dir. Treba i meni par leprsavih za ljeto, i inace sam ljeti najvise u haljinama pa vjerujem da cu i neke obicne a malo sire moci nositi. Idem na djevojacku i svadbu krajem 9. mj, za to nemam ideju u sto se upakirati a da ne izgledam ko kitovo mladunce 😅 Vidjet cu kakvih cu proporcija biti tada 😁
    Maggie slinim nad ovim puzzlama 😍😍 Nisam ih slagala sto godina, imali smo muz i ja prije nego se curka rodila jedne od par tisuca komada koje su stajale na stolu pa smo po malo slagali. Sad s njom bas ne mozemo ostaviti ista takvo na vidiku 😬

Bulbi91
    11. Lipanj 2018. 15:51

Maggie85

Bulbi91

Maggie85 Javim svakako dojmove,ne znam kakav si ti mislila jos vec…ovaj je dugacak skoro kao ja,a ja sam 1,61cm🙈…a oblik slova C su obicno oni manji,kao polumjesec…ovi veci imaju trakice pa se mogu privezat kao u neki polukrug

Da, možda su se meni činili mali jer nisam nijedan razvezala, ali razmišljam ovako: čak i ako je 1.50 m dugačak, bojim se da ipak neće biti dovoljno dugačak da bi bio i ispod glave i da bi drugi kraj mogla staviti npr. između nogu (koljena) kad ležim bočno. Jesi isprobala takvu pozu?

Evo jastuk isproban za popodnevnu drijemku cca 1,5h ...moram priznat jako mi se sviđa,kad ga stavis između nogu dođe tocno ko tvoja savrsena polovica😆...bas je neki full udoban osjecaj....
    Maggie samo za tebe sam ga isla izmerit i cca je oko 155cm ,tesko je tocno izmjerit jer nije ravan,a metar se bas ne savija jako...ja kad ga stavim između noge jos mi dosta jastuka "viri" kod glave....mislim ja ne  spavam  nikad ravno bocno vise se skvrcim u fetalni polozaj...evo na slici su cak stavili da ide skroz od glave do stopala,ovisi sve o građi i polozaju tijela...mozda da isprobas kod nekog ako tko ima slican da bzvz ne kupujes ako nisi sigurna...

Redhead
    11. Lipanj 2018. 16:27

Joj mame, ja sam tako sretna danas! Samo sta mi se spava 😂😂 a cijeli dan nisam stala! 

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 16:42

Du, kakva je situacija? Kod mene smedje u naletima, nema puno uopce, povremeno koji slab grc, tup.
    Je li se kod tebe smirilo?

du1988
    11. Lipanj 2018. 16:54

_svjesna

Du, kakva je situacija? Kod mene smedje u naletima, nema puno uopce, povremeno koji slab grc, tup.

Kod mene ti je tako od 27.5. 😂 imala sam predah od tri dana kad nije bilo ni kapi, a zadnja dva-tri dana opet skroz malo, ali je prisutno. Doduse kod mene je dobra hematomcina od 1,53x2,73 cm pa se valjda i ima sta izbacivati.. tak se bar tjesim! Koliko se sjecam kod tebe nije bilo hematoma? Nemoj se brinuti ni opterecivati, svi se slazu da dok nema bolova i svjeze krvi da nema mjesta za paniku! A cak znam slucajeve gdje bilo full krvarenje i bebica opet bude dobro! Nabaci pozitivu i briga te 😊🤞

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 16:56

du1988

_svjesna

Kod mene ti je tako od 27.5. 😂 imala sam predah od tri dana kad nije bilo ni kapi, a zadnja dva-tri dana opet skroz malo, ali je prisutno. Doduse kod mene je dobra hematomcina od 1,53x2,73 cm pa se valjda i ima sta izbacivati.. tak se bar tjesim! Koliko se sjecam kod tebe nije bilo hematoma? Nemoj se brinuti ni opterecivati, svi se slazu da dok nema bolova i svjeze krvi da nema mjesta za paniku! A cak znam slucajeve gdje bilo full krvarenje i bebica opet bude dobro! Nabaci pozitivu i briga te 😊🤞

Imala sam hematomcic i ja, 7mm, nije bio puno veliki. A sve si mislim sad nekad je i vrijeme ocekivane M, pa ko zna, eto time se tjesim. :)

du1988
    11. Lipanj 2018. 17:09

Ma bit ce to sve ok, i u to ocekivano vrijeme je moguce da se pojavi bas tak kako ti opisujes! Kad si ono rekla da imas pregled? Nikako ne mogu sve pohvatati, puno nas je, morat cu si neku tablicu voditi 😂

url=https://lilypie.com]

Redhead
    11. Lipanj 2018. 17:16

Ja imam u tragovima smedeg al cisto bez ikakvih komadica ili ko zna cega. I zna me zagrcit toliko da se stisnem. Al racunam da se beba ugnjezduje. Sve ce nama to biti okej. Samo pozitiva ❤😊😊

_svjesna
    11. Lipanj 2018. 17:41

du1988

Ma bit ce to sve ok, i u to ocekivano vrijeme je moguce da se pojavi bas tak kako ti opisujes! Kad si ono rekla da imas pregled? Nikako ne mogu sve pohvatati, puno nas je, morat cu si neku tablicu voditi 😂

23.06 je pregled ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.