Jutro cure, hvala na odgovorima, možda je onda skočio tlak..jutros sam popila samo pola doze euthyroxa pa ću razmislit kako ću dalje. A probudila sam se skroz natečena, lice i šake, prsten ne mogu skinuti. Znam da je normalno u nekom stadiju trudnoće i možda sam dugo i izdržala bez toga, al čudno mi sa svim tim nekim novim stanjima.. Otičete li vi?
Jutro curke, teze mi bas je poloviti, Pamtim samo slikice, hehe. Super kaj je s pregledima sve ok i vidim da ste se opasno bacile u pranje robice. :)
Mi jučer išli u kik po MALE brojceke 50, jer me svi Dave s tim da malo jedem pa mi je zato i beba mala, ajde odfakajte, sad su mi svi doktori i nutricionisti odjednom. 🙄
Ock bit će manji jel sam i ja sitnija, ali kaj sad.
Našli puno toga na sniženju i još sam si par kompletica ostavila za sutra kad je sve ne -50 i -20% u kiku. Našla i dobre tetrice 2 za 17,90 imaš su mekane. Uzela i 4 mala ručnikica isto za 17,90. Bila i u dm i opremila bebija i mene za bolnicu, a muž danas ideš u muller u CITY po becutan da lagano počnem prati robicu jer se bojim da me 3.12. kad moram u TA ići me ostave u Petrovoj. 🙈😔
Klikerice, kužim te za mamu, moja je isto super al nekad ga tak komplicira da poludim. A sveki mi je dobra, odkad sam na mirovanju stvarno ne radim ništa osim kaj jedem i lezim, jer su se svi isprepadali zivi.
A ove sve druge lude sveki curke odjebavati na početku da su ne bi uzele maha, tj to nek lijepo riješi vas muzic, nemate se kaj vi s njima konfrontirati jer vama će zamjeriti a njemu ne e jer je njihov, to vam je moj savjet drage. 😊😘
Noa 💙
Nali,
a muz brani svoju, nije fer. Jest se svekrva manje petlja nego moja (isprepadala sam je haha), ali na zeni se vidi da 90% na silu nekako radi, da pronosa, da ostane sa njom, opet o njenim zagledanjima djeteta da ne pricam. Moja je poludila, ali bar rado dolazi hahah. I ono necemo ih razdvajati, koliko me nervira i moja, nervira me i tvoja. I one obe puse, kad udju kao dvije hodajuce pepeljare haha, zato necu propusiti nazad, da smrdim bebi tako.
Duda,
imas li tlakomjer? Jeste normalno, ali ne znam bas naglo tako i plus juce ono. Nije skodljivo cisto provjeriti ga.
Inace, meni se puls usporio poslije poroda, ja ne smijem ni izbrojati haha, nenormalno sporo kuca srce, a slucajno (stvarno slucajno xD) sam nabasala da se poslije poroda usporavaju otkucaji. Sad nisam istrazivala xD
Zaboravila napisati da ako nekome trebaju prenatali ja bas naručila sa iherba, cijena presmiješna za 240 kom, sa postarinom sveukupno 153kn ☺️
Noa 💙
Dobro jutro! Divna se popila, ja se rszbudila. Muž otišao na posao a ja sad čekam dimnjačara koji treba doći u 8. Naručila sam svekrvu da mi dođe pomoći prebrisati kad on završi.
Gledam slatku robicu... 🤗🤗🤗🤗
Čitam kako se Salatica lavovski bori i mislim, i mi smo na katu ali smo na moju inicijativu zazidali unutarnje stepenište i napravili vanjsko. Ključ u bravu. To i sad prakticiram. A moja mama, na žalost je jako bolesna i sve skupa je 2 puta bila kod mene zbog stepenica. Ponekad me strah da neće ni unuka dočekati ali ne dam se crnim mislima. Prvo unuče joj je motivacija da se bori. Ali zato se duplo raspekmezim na Klikeričine roditelje, ajme da ih imam oboje.....
Salatice ja bi na tvom mjestu vec odavno to potjerala u 3pm 😁 Evo vidim ne zove me moja mama od kad sam na nju poludila kad mi je rekla da moram bebu kupati u kamilici 🤮😖 Kod mene nema laganini, ja sve kažem, i bit će po mojem makar i ne bila u pravu.
Jao taj Kik meni ima baš preslatke stvari 😍
Dobro jutro! Divna se popila, ja se rszbudila. Muž otišao na posao a ja sad čekam dimnjačara koji treba doći u 8. Naručila sam svekrvu da mi dođe pomoći prebrisati kad on završi.
Gledam slatku robicu… 🤗🤗🤗🤗
Čitam kako se Salatica lavovski bori i mislim, i mi smo na katu ali smo na moju inicijativu zazidali unutarnje stepenište i napravili vanjsko. Ključ u bravu. To i sad prakticiram. A moja mama, na žalost je jako bolesna i sve skupa je 2 puta bila kod mene zbog stepenica. Ponekad me strah da neće ni unuka dočekati ali ne dam se crnim mislima. Prvo unuče joj je motivacija da se bori. Ali zato se duplo raspekmezim na Klikeričine roditelje, ajme da ih imam oboje…..
:( Stvarno mi je zao :( Bude mi krivo onda kada pisem i jadam se na svoju... Zelim da mama pobijedi sta god ima i da ti otima bebu kao ova moja 🤗❤️❤️ Misli pozitivno💪
A super za vanjske stepenice, mi smo isto razmisljali, ali prevelika investicija mi bila, da dizem kredit i stavljam stepenice na "tuđu" kucu haha, a sad je stavljena i fasada - prica o vanjskim je zaboravljena.
A dodje i viri, to mi najgoreeeee, kao ona zbog bebe, a beba ko top spava, nista njoj ne smeta, osim njeni grcici ili tesko kakanje.
M.girl,
😍😍 preslatko je sveee 🤗 Jedva cekam da opet i ja kupujem haha 🤗
Salatice ja bi na tvom mjestu vec odavno to potjerala u 3pm 😁 Evo vidim ne zove me moja mama od kad sam na nju poludila kad mi je rekla da moram bebu kupati u kamilici 🤮😖 Kod mene nema laganini, ja sve kažem, i bit će po mojem makar i ne bila u pravu.
Jao taj Kik meni ima baš preslatke stvari 😍
Bice tako hahah. Samo da beba mogne vani, uprtim je i odemo gdje trebamo, ne mora niko cuvati... Stvarno necu da ispadam nezahvalna, mislim ispadam vjerovatno, ali sve sto trazim je pripazi bebu dok odmorim ili odem do prodavnice, a ne da je gledaju kako kaki, presvlace, premjestaju, zadirkuju, mazu, hrane, masiraju - jer je 90% to sve obavljeno i bez razloga se cacka, a ako nije, cekaj mene.
Moja hoce da daje kamilicu bebu, zbog tvrde stolice i ja kazem cekamo kontrolu u pon da pitamo pedijatricu sta cemo, stvarno se beba pati, ali ne mogu joj tako na svoju ruku dati, ali neeeee, 4689743 puta ona ponavlja kako je nama davala i sta nam je bilo, a ja skoro 4kg, terminska beba, na 2400gr, osmacetu, ne eksprimentisem xD
Sortiraj odgovore
Najstariji