Evo još jedne nespavalice jel malo valjda igra nogomet u buši. Taman se dignem na wc i reko odspavat ću još kad muž ide Radit kad ono, lupa li ga lupa! Sad se trenutno umirio, možda ipak oci sklopom bar do 8 😳
Trzskawka, čestitke od srca ❤️💙
Ana i salatice, hihi muzeki naši.
E curke ima koja dr.brown bočicu?
Noa 💙
Još jedna mama je budna. Papali smo 10 minuta, skinuli pelenu i opet papali, a sad slijedi manevar prebacivanja u krevetić bez buđenja. 😊
Jos smo budni... Opet jela sad. Burna noc 😶 Nekad fino spava i 2 puta jede, a nekada evo 5,6 sati smo budni i cura ode na spavanje kad svane i spava cijeli dan, kao janje, ne mozes je probuditi da jede, zamijenila dan i noc definitivno.
Cure, spavajte hahahhaa. Sad sam kao one mame što govore to 🤣🤣🤣 Ma da, visoka trudnoca, gotovo i vase hahaa 😋😋😋😍
Maggie,
😍😍😍 hahhaha pazi mu prstica, "hmm, dobro ovo mlijeko, a sada bih mogao malo biti budan i zezati mamu i tatu hihi" 🤣
Prstace klokanica u noćnim satima 🤣
Bebice papalice, joj kako me raznjeznite kad pricate o svojim smotuljcima 🤗🤗
Maggie 😍😍 mis medeni maleni..jao vidi ga 🤗
Sad mi je palo na pamet, bas me zanima da li je kojoj od nas gin fulao spol, statisticki, kolko nas ima, ziher je nekome 😁
Nemoj nali,nemoj... sto se vise blizi termin ja se sve vise cimam da nisu slučajno fulali spol... nemam pojma kak bi to sad prihvatila... a vec mi je sve za klikera spremno
Ja sam se odlučila ustati za 15 minuta i napraviti obilan doručak tako da mogu zaspati na kauču sita
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro, i ja budna od 6 ali vidim da neću zaspat više pa da se javim... Mene ima dva dana uhvatio grč u lijevom listu, i od tad stalno osjećam laganu bol, i sad sam ss sjetila da je mene na prvom porodu, u sred tiskanja uhvatio grč u istoj toj nozi i jedva sam bila sebi došla za dalje. 😬😬 Mg 375 pijem svaki dan...
Ajme maggie pa presladak je!! Jedva čekaaam 😊😊
Ja sam noćas upalila prvu mašinu robice, ručnike, tetre i krpice 💪
Lovre
Klikerice, hahahah same here 😂 popila euthyrox, napravila caj, sad cu doruckovati i na kauc pod dekicu ocekujem da cu zaspati 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji