Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    20. Studeni 2018. 18:15

Klikerica

Cure… hvala na komplimentima za moga psa. To vam je jedna bakica koja ima 13 godina,znam da ne izgleda tako jer ju jako mazimo i pazimo. Veterinar isto ne može vjerovati koliko se ona dobro drži. Druga najstarija pacijentica. Mislim da se nijedan pas koji je udomljen nije ovoliko usrećio kao ona. Kad smo brat i ja otišli na faks,mama i tata se ponašaju prema njoj kao prema djetetu. Ide s njima na more i na skijanje… pokrivaju ju prije spavanja… ma pretjerivanje na najjače. Sada ce kliker malo umiriti tu ljubav… i zasjesti na prvo mjesto. Baka i dida su upravo u akciji postavljanja baldahina… moram to podijeliti s vama,mooooram cure moje… cmoljav mi je dan,sva sam hipersenzibilna.

Klikerica

Cure… hvala na komplimentima za moga psa. To vam je jedna bakica koja ima 13 godina,znam da ne izgleda tako jer ju jako mazimo i pazimo. Veterinar isto ne može vjerovati koliko se ona dobro drži. Druga najstarija pacijentica. Mislim da se nijedan pas koji je udomljen nije ovoliko usrećio kao ona. Kad smo brat i ja otišli na faks,mama i tata se ponašaju prema njoj kao prema djetetu. Ide s njima na more i na skijanje… pokrivaju ju prije spavanja… ma pretjerivanje na najjače. Sada ce kliker malo umiriti tu ljubav… i zasjesti na prvo mjesto. Baka i dida su upravo u akciji postavljanja baldahina… moram to podijeliti s vama,mooooram cure moje… cmoljav mi je dan,sva sam hipersenzibilna.

Uzivaj zeno,nemas pojma koliko si sretna sto ih imas oboje😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    20. Studeni 2018. 18:28

Pa divni su mama i tata 😍 Vjerujem da nitko sretniji od njih! 

Luka ❤

truskawka
    20. Studeni 2018. 18:42

Jucer u 12.12 stigli su nam Viktor 3.090gr i Nikol 2.640gr. Ja se oporavljam od carskog, a i nemam vremena visit na mobu. Tak da vas pozdravljam do nekad kad se malo ustabilim. 

❤N i V💙

Mina93
    20. Studeni 2018. 18:52

truskawka

Jucer u 12.12 stigli su nam Viktor 3.090gr i Nikol 2.640gr. Ja se oporavljam od carskog, a i nemam vremena visit na mobu. Tak da vas pozdravljam do nekad kad se malo ustabilim.

Super kilaze 😍 svaka cast, brzo se oporavi i vrati na forum 😉 cestitke jos jednom ❤️

AllieH
    20. Studeni 2018. 18:56

Truskawka, cestitam od srca! 

Luka ❤

• nali
    20. Studeni 2018. 18:58

truskawka

Cekamo te vec 2 dana s nestrpljenjem 😊 Cestitam na velkim bebacima, tebi zelim sto brzi oporavak. ❤️❤️

Ana89
    20. Studeni 2018. 19:10

truskawka

😊😊😊 Čestitke!!!

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    20. Studeni 2018. 19:11

Truskawka čeeeestitkeee!! ❣️ Super kilaža bebica 🤗🤗 drž se, pa se javi kad se oporavite 😉😉

Lovre

_lily_0
    20. Studeni 2018. 19:16

truskawka

Cestitamoooi mamice eee
    Brzi oporavak ti zelimo i kad uspijes i dodes k sebi javi nam se 😍😘😘😘❤️🥰🥰🥰🥰

Emily1801
    20. Studeni 2018. 19:21

Truskawka cestitam na blizancima! 🎉🎉🎉
    Nadam se da ces se brzo oporaviti i da ste brzo doma.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.