Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teatoni
    19. Studeni 2018. 19:30

Klikerice daj meni pliz samo promjeni termin na 27.11. 😊

Mina93
    19. Studeni 2018. 19:58

Duda

Duda

Ne mogu ga naći na netu, jesi ga kupovala baš u trgovini ili? Ne znam ni kakav je (čičak ili?).. I kojom logikom si birala veličinu? 😁
    Mina, tebi upućeno, otišlo mi bez citata 😁

Skuzila sam 😉 na cicak je, kupila sam ga bas u ducanu, iskreno dvoumila sam se dobrih pola sata i nakraju uzela M, u ducanu sam nekako proguglala jer sam se dvoumila izmedju S i M, pa sam nasla kao neke mjere i odlhcila se za M i mislim da on bude dobar 😁 nisu mi cak ni prodavacice znale rec tocno koji da uzmem, ja ti inace nosim 38 najvise, nekad i 36, pa nzn eto moja neka procjena.. 

Mina93
    19. Studeni 2018. 20:01

Klikerica

Moram priznati da me Barbie malkice brine… nemoguće je da još uvijek čeka u Petrovoj…znam da se dugo čeka,ali baš toliko ne…. možda su je ostavili? Možda nam Neo stiže?
    Jakna - meni je muž došao sam s prijedlogom da meni kupimo jaknu,na što sam ja reagirala da je to totalno nepotrebno. Doduše ja svoju jaknu jos zakopčam bez problema…
    Ikea - zvali oni mene jutros,imala sam sitnu reklamacinu na neke detalje oko klikerove sobe. 2 letvice koje idu straga i ne vide su nam dosle ostecene. Ostecenje je nevidljivo,i skriveno sada kada je sastavljeno sve,samo ja znam da postoji čak se muž ljutio na mene što se brukam i prijavljujem to. No,jutros me zvala gospođa iz službe reklamacija i rekla je da me čeka kod njih popust od 30% na te stvari odnosno poklon bon od 500 kn. I tko ce mene pokraj moga popisa zadrzati kod kuce… rekoh aj da ne molim dalje druge idealan je dan za produziti u Ikeu. Došla tamo… a Ikea praaaazna! Tu i tamo popunjavaju police. Nigdje nikoga… pokupila sam tih 5-6 artikala za manje od 20 minuta i bila prva na blagajni
    Nikad mi se to do sada nije dogodilo. Sada imam one okvire za dječju sobu koji su bili na stanju.
    Razmišljam o ovoj pletenoj dekici za bebu,ali ju nisam kupila. Brutalna mi je pod rukom,bas ono… umotala bi se odmah u nju… ima li ju netko?
    Komplikacije - meni još uvijek nisu sjele. Poruka mi je došla na egrađane. Stvarno živimo u banana državi.

Ajme ta dekicaaa 😍😍 ja je zelim, dvoumila se i nakraju je nisam uzela 😭 divna je

Slampo
    19. Studeni 2018. 20:08

Cure super vijesti sa pregleda; čestitke najnovijim clanovima...bome se zahuktava. Ovo sa komplikacijama je sramota, uvijek nesto zeznu. Salatice i sve cure koje vise niste u iščekivanju, samo pišite i dijelite svoje muke, dvojbe ubrzo cemo se i mi boriti sa slicnim problemima. 

Mina93
    19. Studeni 2018. 20:08

Tablica se popunjava 😍😍
    Jel koja jos trenira ili ide na neke vjezbe? Znam da je netko isao, al se nmg sjetit o kome je rijec 😅😒
    Ja upravo s pilatesa, bas mi je falio ovih 10dana..

Klikerica
    19. Studeni 2018. 20:12

E da... našla sam u ljekarnama Farmacia čaj od lista maline -  12 kn

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    19. Studeni 2018. 20:14

oprostiteeee mi. vidim da ste se zabrinule. meni se svašta zaredalo popodne. i raspravljanje s mamom, pa s dragim, pa me umor svladao. uopće nisam primirisala mobitelu. zaboravila da ćete brinuti 😪

bila sam kod dr Goluže. sve ok. rekao je da sam uloživa za članak prsta, cerviks mi je omekšan malo. ali to je to. kontrola za tjedan dana 😊

Maggie85
    19. Studeni 2018. 20:18

Bok cure!
    Kao prvo, predala sam štafetu za vođenje tablice Klikerici i ovim putem joj zahvaljujem što će me zamijeniti.
    Hvala i svima vama na komentarima tipa da sjajim, da sam se dobro snašla i slično. Ne znam što bih vam rekla, mislim da nam to svima dođe instinktivno. Uživamo i mazimo se koliko možemo kad je budan, većinom spava.
    Mi smo jučer stigli doma nešto prije 14 h, hranili smo se i spavali otprilike svaka 3h. Noć je bila nešto burnija. Bio je period od 2h kad je sisao 4x po 5 minuta. Nije htio sisati duže pa nije ni mogao spavati duže. Onda je oko 3h papao oko 20 minuta pa smo spavali mirno do 6h. I tako ukrug, nekad baš lijepo jede 15-20 min. u komadu nakon čega spava 2h, a nekad nakon 5 minuta dojenja zaspi pa ga ne možemo probuditi, ali se on sam probudi nakon 20 min. i hoće opet jesti. 
    Najbolje od svega mi je vidjeti muža s njim. On ga je vidio na porodu i 2x kasnije po 30 sekundi u bolnici, a ja sam ipak provela 3 dana s bebom. Uglavnom, otkad smo jučer krenuli iz bolnice od nije prestao pričati s njim. Da vam bude jasnije, muž je škorpion i nije sklon pričanju ni izjavljivanju emocija. Ovo jučer kao da nije moj muž kad priča bebi i nosi ju. Na to se topim i mogu se rascmoljiti za tren.
    Ja se dobro oporavljam, zatežu me šavovi, ali nije prestrašno. Ništa doma ne radim osim osobne higijene, podoja, spavanja i ležanja. Sve drugo radi muž i stvarno je divan. Moram priznati da mi podoji malo stvaraju pressing, ono u smislu da gledam na sat i mislim si kad će me beba opet trebati, tj. koliko imam vremena za sebe. Pogotovo je teško noću kad sam umorna i jedva gledam, a čujem njega da traži. Čim ga uzmem i vidim mu ličeko sve nestane, ali eto, malo su me iznenadili ti pomiješani osjećaji. Znam da je to normalno, ali malo me ipak stresira.

Klikerica
    19. Studeni 2018. 20:21

Teatoni

Klikerice daj meni pliz samo promjeni termin na 27.11. 😊

ma bit će to prije 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    19. Studeni 2018. 20:24

Također su me malo dojke zabrinule. Mlijeko je došlo nestvarno brzo, tj. ono pravo mlijeko koje napuni dojke za ne povjerovati, barem meni koja nikad nisam vidjela ženu koja doji. Dojke budu baš vruće prije podoja, tvrde i ogroooomne. Izmasiram ih prije podoja da beba lakše uhvati, ali kako ne jede dugo, još ostane mlijeka u njima. Ne znam u kojoj je mjeri normalno da dojka ostane tvrda, tj. kad se treba zabrinuti da ne dođe do upale. Inače takve brige nisu karakteristične za mene jer nikad ne brinem o nečem što se može, a još se nije dogodilo, ali ovo su ipak majčinske brige uzrokovane navalom hormona. Radim najbolje što mogu pa ćemo vidjeti. Znam da je najbolji lijek da beba pojede čim više pa se trudim to i raditi.
    Također, hvat dojke. Znam s više različitih izvora kako bradavica NE bi trebala izgledati nakon podoja i to kažem sestrama u bolnici, a one kažu da je to u redu. Ja vidim da nije jer se bradavica iz valjka pretvori u špicu ili u oblik tek kupljenog ruža. Još smo i u fazi isprobavanja položaja. Danas sam probala položaj lopte pa je napokon bradavica izašla van normalnog oblika tako da se i u to još uhodavamo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.