Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    18. Studeni 2018. 18:37

Sarah, čestitam ❤️🎉

18. Studeni 2018. 18:39

Hvala svima

Klikerica
    18. Studeni 2018. 18:40

barbiemama

MareiKate, hvala na savjetu za Corny. fakat nisam znala. meni je to inače zasitno pa mi se činilo kao dobar odabir. kupit ću si onda neku čoksu.

Pojedi ti taj Corny sutra u TA dok budes cekala

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kolačići
    18. Studeni 2018. 18:42

Ana nije lako i velika je žrtva ali izdržati ćete.
    Pa mi sutra čekamo twinse! 🙀
    A ja sad prvi puta probala datulje. Što je to fino! Jedva sam se zaustavila! 🤚

18. Studeni 2018. 19:00

Veća stvar od udaje je kaj me tcom pravi magarcem. Ja platim račun piše da je plaćen dio a dio pišu na dug. Ja platim račun prošli tjedan za prošli mjesec opet piše da sam sve platila osim rate uredaja. A samo jedan račun di je sve zajedno. Već sam frazirana. Budale

Bruna92
    18. Studeni 2018. 19:19

Salatice, Lena je preslatka. Te male rucice i nozice 😍 zeno, ako ti treba izlazak na pola sata, sat - idi... Ja opet ponavljam "sretna mama - sretna beba"
    Sarah, cestitam na udaji. Zelim sve najbolje u braku 😊
    Barbie, jaoooo koja masta kkod tvoje familije hahahah. Tebi bome nikad nece biti dosadno 😂
    Nali, nek si se ti makla od svekrve, ne treba ti da te takva osoba uznemirava u ovom lijepom periodu zivota. A i sigurna sam da ce muz brzo doci 😊
    Maggie, pa vi predivno izgledate! Ti sjajis i bas dobro izgledas a maleni je predivan. Nadam se da ste se smjestili doma ❤️
    Cure, jel koja primjetila da joj se trbuh spustio? 🤔 Meni se nekidan ucinilo da mi je nize, osjecaj mi je drugaciji kad sjedim a i cesce piskim... Nisam bas reagirala na to dok mi danas mama nije rekla "joooj, vidi kako ti se trbuh spustio"... 🤔

• nali
    18. Studeni 2018. 19:37

Barbie muski su nekad vece trac babe nego babe.
    Blaza-eh da, to je bas koma.Ma najgore mi je bilo kaj me necak stalno ispitivao da zasto on ne moze doci k meni. 
    Kolacici- tek sad si probala datulje? ajme meni je to nesto najbolje, kad imam datulja, netreba mi cokolada 😁 Makar ih se sad bojim jesti..ako doguram do 37 tt onda cu navalit, pojest pola kile odjednom 😋
    Sarah- cestitam na udaji 🎉🥂
    Mgirl ja mislim da svim trudnicama sto imaju ikakvih komplikacija djele ko bombone. Pogotovo ovi iz petrove. 

barbiemama
    18. Studeni 2018. 19:38

ja češće piškim. baš sam to primijetila u petak. ali i dalje osjećam teškoće pri disanju i pritisak na ošit. to mi nekako govori da se i nije baš spustio.

Klikerica
    18. Studeni 2018. 19:38

Jako se veselim sljedecem tjednu jer ce mi doci mama i tata i dovesti ce mi naseg psa da se druzimo jos jednom prije bebe. biti ce to maženje na ntu

Nego... video s poroda od IBM je uklonjen s interneta jer je imao preko tisucu negativnih komentara na snimanje poroda
    https://amp.index.hr/article/2043238/video-koji-je-podigao-prasinu-hrvatska-youtuberica-snimala-svoj-porod

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    18. Studeni 2018. 19:39

joj, meni su datulje onak....ak sam očajna i nema nikaj drugo za pojesti. ne volim ih baš. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.