Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2018. 17:39

Klikerica

Gdje su nam Summer i Jagodica?

Tu sam tu sam. Morala sam se udat :)

Mina93
    18. Studeni 2018. 17:58

SarahSarah

Klikerica

😂😂 Nije ti lako 😂😂 cestitke ❤️

18. Studeni 2018. 18:02

Mina93

SarahSarah

Klikerica

😂😂 Nije ti lako 😂😂 cestitke ❤️

Hvala :)

Slampo
    18. Studeni 2018. 18:13

Ovo za Corny hvalevrijedna info. A sto se tice normabela....ja ne bi dok nije bas da moram ali iskreno mislim da nas je vecina takva po pitanju svih lijekova u trudnoci.

Blaza26
    18. Studeni 2018. 18:28

Allie ti si jutros pitala za one sto ce im kupit kolica koja im ne trebaju. Evo nas,ja sam ta haha.
    Ugl.prica je ostala na tom da njih ne zanima sto imamo kolica,i da ce nam ih svejedno kupit pa da radimo s njima sta hocemo. Niti to vise iko spominje ni nista. Oni ce dolazit ovamo za Bozic,pa ce ih vjerovatno tada donijet.
    Nali bez komentara sam. Cuvaj se,najbitnije je da si se spasila. I meni mama sada dode,nekad samo onako navrati poslije posla. Dok sam tamo zivila nije u 2 godine 4-5 puta dosla. Ni ona ni tata. A sestra pogotovo. Sestra dode,onda svekrva s nama sijedi,i ja i ona samo sutimo,ova prica nesto.svoje.... a sad sestra dode,druskamo se stalno. Divno, neprocjenjiv mir...
    Maggie i Salatice bebice su preslatke. Maggie sretno doma,sigurna sam da cete se snac.
    Vidjeh i jos finih trudnica,zaboravila sam imena. Curke sve ste top. Morat cu i ja slikicu nabacit,nisam odavno

Blaza26
    18. Studeni 2018. 18:36

Sarah cestitke na udaji
    Cure cestitke na punim tjednima,i neke su nam opako u terminu. Bas se svemu radujem.
    Mene je jutrros panika oprala. Trbuh tvrd ko kamen,kontrakcije soraju jedna za drugom. Znam da je Miranda pisala da je ok 5 u sat vremena. Bome kad je mene 5 u 15 minuta,nije mi bilo svejedno. Popila sam magnezija 375 mg,vratila se u krevet. Nakon nekog vremena bilo je bolje,al opet se nastavilo. Tek oko podne je bilo ok. Moram priznat da sam se prepala dobro. Sutra odmah spremanje sobe,pranje robice..... nema sale vise. Nezz sta se moze dogodit. 
    Jel koja od vas ima kontrakcije,i jesu li nekad bas ceste. Meni nisu bile bolne ni malo,ali sam se prepala.
    I danas imam dosta iscjedka. Normalan,bijelo-proziran

barbiemama
    18. Studeni 2018. 18:37

Sarah, čestitam ❤️🎉

18. Studeni 2018. 18:39

Hvala svima

Klikerica
    18. Studeni 2018. 18:40

barbiemama

MareiKate, hvala na savjetu za Corny. fakat nisam znala. meni je to inače zasitno pa mi se činilo kao dobar odabir. kupit ću si onda neku čoksu.

Pojedi ti taj Corny sutra u TA dok budes cekala

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kolačići
    18. Studeni 2018. 18:42

Ana nije lako i velika je žrtva ali izdržati ćete.
    Pa mi sutra čekamo twinse! 🙀
    A ja sad prvi puta probala datulje. Što je to fino! Jedva sam se zaustavila! 🤚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.