Sa svakom novom bebom raste uzbuđenje!!! A danas čak 3 😍😍😍 Sretno svom mamama koje smo već i koje tek postaju 😘😘

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro, curke ☺
Tri bebice nam stižu, vauuu, danas ce biti super dan! 😍😍😍
Znam da nas nekoliko ima pregled danas (Mamica2, Allie, Kolačići, Barbie u TA..), sretno svima! Ja sam tek popodne naručena. Javljamo novosti kad stignemo 😉 A najviše sreće Truskawki i Ivylee!

m.girl, nismo bili na tečaju u Petrovoj. bili smo u DZ u Sigetu. no, iskreno, nisam baš mislila da će dragi prisustvovati porodu. nekako smo se dogovorili da neće. no, dobro, ako se predomislim, imat će spremno odijelo.
danas idem, da. naručili su me u 11:40. nadam se da bude ok doktor. nisam se uopće informirala tko je kakav i slično, da si ne stvorim paniku. ionako ne mogu utjecati kod koga ću doć.

Jutro curke
Svasta ste jucer natipkale ali ja i mozak smo na vi ne zamjerajte…
imam pitanje i trebam pomoc
Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
Svaki savjet dobrodosao. S cim mazat kako si pomoc molim vas pomagajte…
Jutro svim ranoranilicama! Za hemeroide ti mogu reći da pomaže dva puta oprana svinjska mast a u trudnoći može bez problema. Ja sam slavonka pa je lako nabavim. Uzmeš u dlan grudicu, razmažeš, držiš dlan malo pod hladnom vodom pa nožićem opet sastružeš u grudicu, razmažeš, opet pod mlaz hladne vode i maži. Provjereno.
Ja sad doručak, divka (vratila se dječijim radostima u trudnoći....), pa u Lidl, u gradsku knjižnicu po neko fino štivo... a kontrola tek u pola 2, tko će dočekati! A od šetnje na svježem zraku moj maleni će zaspati pa mislim da ću ga za ctg morati buditi.... a to mi mrsko.
Čekamo 3 bebice i mislimo na mame!
Lily, ne znam ti pomoć jer nikad s tim nisam imala problema, ali drži se 😘

Jutro :)
Truskawka i Ivylee sreeeeetno danas!!! 😊
Curkama koji danas imaju preglede također sretno!!!
A ja imam pitanje... kako ste se vi snašle s jaknama.?Imam još nešto manje od 3mj do termina i nemrem zakopčat jaknu 😏 (čak i ovu veću što imam od prije)... dal mi se isplati uzimat ( i gdje i kakvu??!! ) ili da hodam ovak samo s remenom povežem... kod mene je još problem što sam oblika kruške i sve ispod trbuha mi se također povećalo 🙄 NISAM PAMETNA ... ako netko ima ideju, pls help!

Truskawka i ivylee sretnooo! 🎉❤️
Poceo je trend 3 po 3 bebe dnevno 😁
Kani super smo, pisem vam detalje nakon vizite 😘

Ivana, imam neku parku koju mogu zakopčati. prije sam je stezala u struku, ali sad mi je taman kad ju skroz opustim 😂 neću ništa kupovati jer imam premalo do termina. izdržat ću s tom jednom parkom, šalovima, itd.
ako želiš kupiti, imaš u hm i na asosu baš maternity liniju za jakne. možeš probat nać i rabljenu na mojim krpicama. frendica (termin joj je u 1. mj) je kupila na krpicama 2 broja veću jaknu za neku siću, čisto da ima kaj ogrnuti.
ili npr, pončo si kupi pa stavi preko sebe na ono kaj već imaš.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji