Sa svakom novom bebom raste uzbuđenje!!! A danas čak 3 😍😍😍 Sretno svom mamama koje smo već i koje tek postaju 😘😘
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro, curke ☺
Tri bebice nam stižu, vauuu, danas ce biti super dan! 😍😍😍
Znam da nas nekoliko ima pregled danas (Mamica2, Allie, Kolačići, Barbie u TA..), sretno svima! Ja sam tek popodne naručena. Javljamo novosti kad stignemo 😉 A najviše sreće Truskawki i Ivylee!
m.girl, nismo bili na tečaju u Petrovoj. bili smo u DZ u Sigetu. no, iskreno, nisam baš mislila da će dragi prisustvovati porodu. nekako smo se dogovorili da neće. no, dobro, ako se predomislim, imat će spremno odijelo.
danas idem, da. naručili su me u 11:40. nadam se da bude ok doktor. nisam se uopće informirala tko je kakav i slično, da si ne stvorim paniku. ionako ne mogu utjecati kod koga ću doć.
Jutro curke
Svasta ste jucer natipkale ali ja i mozak smo na vi ne zamjerajte…
imam pitanje i trebam pomoc
Nikad u zivotu nisam imala problema ni nista i jucer da oprostite napipam nesto i brzo ogledalo itd i izaso mi hemoroid koji boli za popizdit velicine grasak znaci nit imam problema sa stolicom ni nista i bas mi je sad uz sve i to trebalo
Svaki savjet dobrodosao. S cim mazat kako si pomoc molim vas pomagajte…
Jutro svim ranoranilicama! Za hemeroide ti mogu reći da pomaže dva puta oprana svinjska mast a u trudnoći može bez problema. Ja sam slavonka pa je lako nabavim. Uzmeš u dlan grudicu, razmažeš, držiš dlan malo pod hladnom vodom pa nožićem opet sastružeš u grudicu, razmažeš, opet pod mlaz hladne vode i maži. Provjereno.
Ja sad doručak, divka (vratila se dječijim radostima u trudnoći....), pa u Lidl, u gradsku knjižnicu po neko fino štivo... a kontrola tek u pola 2, tko će dočekati! A od šetnje na svježem zraku moj maleni će zaspati pa mislim da ću ga za ctg morati buditi.... a to mi mrsko.
Čekamo 3 bebice i mislimo na mame!
Lily, ne znam ti pomoć jer nikad s tim nisam imala problema, ali drži se 😘
Jutro :)
Truskawka i Ivylee sreeeeetno danas!!! 😊
Curkama koji danas imaju preglede također sretno!!!
A ja imam pitanje... kako ste se vi snašle s jaknama.?Imam još nešto manje od 3mj do termina i nemrem zakopčat jaknu 😏 (čak i ovu veću što imam od prije)... dal mi se isplati uzimat ( i gdje i kakvu??!! ) ili da hodam ovak samo s remenom povežem... kod mene je još problem što sam oblika kruške i sve ispod trbuha mi se također povećalo 🙄 NISAM PAMETNA ... ako netko ima ideju, pls help!
Truskawka i ivylee sretnooo! 🎉❤️
Poceo je trend 3 po 3 bebe dnevno 😁
Kani super smo, pisem vam detalje nakon vizite 😘
Ivana, imam neku parku koju mogu zakopčati. prije sam je stezala u struku, ali sad mi je taman kad ju skroz opustim 😂 neću ništa kupovati jer imam premalo do termina. izdržat ću s tom jednom parkom, šalovima, itd.
ako želiš kupiti, imaš u hm i na asosu baš maternity liniju za jakne. možeš probat nać i rabljenu na mojim krpicama. frendica (termin joj je u 1. mj) je kupila na krpicama 2 broja veću jaknu za neku siću, čisto da ima kaj ogrnuti.
ili npr, pončo si kupi pa stavi preko sebe na ono kaj već imaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji