Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Studeni 2018. 19:00

Veća stvar od udaje je kaj me tcom pravi magarcem. Ja platim račun piše da je plaćen dio a dio pišu na dug. Ja platim račun prošli tjedan za prošli mjesec opet piše da sam sve platila osim rate uredaja. A samo jedan račun di je sve zajedno. Već sam frazirana. Budale

Bruna92
    18. Studeni 2018. 19:19

Salatice, Lena je preslatka. Te male rucice i nozice 😍 zeno, ako ti treba izlazak na pola sata, sat - idi... Ja opet ponavljam "sretna mama - sretna beba"
    Sarah, cestitam na udaji. Zelim sve najbolje u braku 😊
    Barbie, jaoooo koja masta kkod tvoje familije hahahah. Tebi bome nikad nece biti dosadno 😂
    Nali, nek si se ti makla od svekrve, ne treba ti da te takva osoba uznemirava u ovom lijepom periodu zivota. A i sigurna sam da ce muz brzo doci 😊
    Maggie, pa vi predivno izgledate! Ti sjajis i bas dobro izgledas a maleni je predivan. Nadam se da ste se smjestili doma ❤️
    Cure, jel koja primjetila da joj se trbuh spustio? 🤔 Meni se nekidan ucinilo da mi je nize, osjecaj mi je drugaciji kad sjedim a i cesce piskim... Nisam bas reagirala na to dok mi danas mama nije rekla "joooj, vidi kako ti se trbuh spustio"... 🤔

• nali
    18. Studeni 2018. 19:37

Barbie muski su nekad vece trac babe nego babe.
    Blaza-eh da, to je bas koma.Ma najgore mi je bilo kaj me necak stalno ispitivao da zasto on ne moze doci k meni. 
    Kolacici- tek sad si probala datulje? ajme meni je to nesto najbolje, kad imam datulja, netreba mi cokolada 😁 Makar ih se sad bojim jesti..ako doguram do 37 tt onda cu navalit, pojest pola kile odjednom 😋
    Sarah- cestitam na udaji 🎉🥂
    Mgirl ja mislim da svim trudnicama sto imaju ikakvih komplikacija djele ko bombone. Pogotovo ovi iz petrove. 

barbiemama
    18. Studeni 2018. 19:38

ja češće piškim. baš sam to primijetila u petak. ali i dalje osjećam teškoće pri disanju i pritisak na ošit. to mi nekako govori da se i nije baš spustio.

Klikerica
    18. Studeni 2018. 19:38

Jako se veselim sljedecem tjednu jer ce mi doci mama i tata i dovesti ce mi naseg psa da se druzimo jos jednom prije bebe. biti ce to maženje na ntu

Nego... video s poroda od IBM je uklonjen s interneta jer je imao preko tisucu negativnih komentara na snimanje poroda
    https://amp.index.hr/article/2043238/video-koji-je-podigao-prasinu-hrvatska-youtuberica-snimala-svoj-porod

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    18. Studeni 2018. 19:39

joj, meni su datulje onak....ak sam očajna i nema nikaj drugo za pojesti. ne volim ih baš. 

Klikerica
    18. Studeni 2018. 19:40

SarahSummer

Klikerica

Gdje su nam Summer i Jagodica?

Tu sam tu sam. Morala sam se udat :)

Čestitam od srca! Puno sreće i zdravlja vam zelim!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Jagodica86
    18. Studeni 2018. 19:40

annchy17

barbiemama

Jagodica86

Klikerice, nisam pohvalila blog, taman slažem torbu za koji dan i savršen ti je popis ,puno olakšava kod pakiranja. Kupila sam sve što treba, možda još koja sitnica i to je to. Ovaj tjedan ću sve zapakirati i to je to.
    Za rađaonu imam onaj mali ruksak iz Decathlona, to će mi biti dovoljno jer ne trebaju ni ulošci ni spavaćica, oni zamotaju i daju svoju spavaćicu, ja idem u svoju tek nakon tuširanja prvog.

i ja imam mali rozi ruksak iz Dechlatona za rađaonu 😊 stavila sam Dianatal, dodatni punjač, 2 pakiranja Corny-a, bocu vode, gumicu za kosu, japanke, ručnik, vlažni toaletni papir. stavit ću još punjač, dokumente i mobitel kad dođe vrijeme. nadam se da je to ok. a na vrh torbe sam stavila Chicco uloške, mrežaste gaćice, spavaćicu i još moram kupiti Vir.

Koliko komada chicco ulozaka za radjaonu? :)

Koliko ja znam, za rađaonu ne trebaju ulošci, najbolje provjeri u bolnici gdje ćeš roditi, ali obično ti oni nakon poroda daju svoje uloške ili te zamotaju jer se dosta krvari. ne oblačiš se sama. Svakako provjeri. 

du1988
    18. Studeni 2018. 19:53

sarah, i od mene cestitke od srca! Ja ako i imam kontrakcije, onda ih ne kuzim 🤔😂 znala sam primijetiti tu i tamo da mi se trbuh stvrdne-jel to to? Tjesim se samo sto su cure sto puta ponovile da trudove ne mozemo fulat 😂 upravo sam popila jedno litru juhe...ispasirala povrce i sipala u salicu...sad sam kao bure napuhana, al bas mi je pasalo.

url=https://lilypie.com]

Jagodica86
    18. Studeni 2018. 20:00

nali samo jedi datulje, ne potiču one otvaranje. preporučuju se u cijeloj trudnoći, ali pred porod je bilo istraživanje da bi bar 5, 6 komada zadnji mjesec trebalo jesti da se osjete učinci. ali ne ubrzavaju vrijeme do poroda, već da sam porod kraće traje. ako ih voli, slobodno ih jedi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.