Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    18. Studeni 2018. 16:15

annchy17

barbiemama

Jagodica86

Klikerice, nisam pohvalila blog, taman slažem torbu za koji dan i savršen ti je popis ,puno olakšava kod pakiranja. Kupila sam sve što treba, možda još koja sitnica i to je to. Ovaj tjedan ću sve zapakirati i to je to.
    Za rađaonu imam onaj mali ruksak iz Decathlona, to će mi biti dovoljno jer ne trebaju ni ulošci ni spavaćica, oni zamotaju i daju svoju spavaćicu, ja idem u svoju tek nakon tuširanja prvog.

i ja imam mali rozi ruksak iz Dechlatona za rađaonu 😊 stavila sam Dianatal, dodatni punjač, 2 pakiranja Corny-a, bocu vode, gumicu za kosu, japanke, ručnik, vlažni toaletni papir. stavit ću još punjač, dokumente i mobitel kad dođe vrijeme. nadam se da je to ok. a na vrh torbe sam stavila Chicco uloške, mrežaste gaćice, spavaćicu i još moram kupiti Vir.

Koliko komada chicco ulozaka za radjaonu? :)

nisam stavila u ruksak, samo na vrh torbe za rađaonu 😊 uzela sam 10 za početak. bude mi dragi donio još. i planiram pakiranje Vira staviti. 

MareiKate
    18. Studeni 2018. 16:17

barbiemama

Jagodica86

Klikerice, nisam pohvalila blog, taman slažem torbu za koji dan i savršen ti je popis ,puno olakšava kod pakiranja. Kupila sam sve što treba, možda još koja sitnica i to je to. Ovaj tjedan ću sve zapakirati i to je to.
    Za rađaonu imam onaj mali ruksak iz Decathlona, to će mi biti dovoljno jer ne trebaju ni ulošci ni spavaćica, oni zamotaju i daju svoju spavaćicu, ja idem u svoju tek nakon tuširanja prvog.

i ja imam mali rozi ruksak iz Dechlatona za rađaonu 😊 stavila sam Dianatal, dodatni punjač, 2 pakiranja Corny-a, bocu vode, gumicu za kosu, japanke, ručnik, vlažni toaletni papir. stavit ću još punjač, dokumente i mobitel kad dođe vrijeme. nadam se da je to ok. a na vrh torbe sam stavila Chicco uloške, mrežaste gaćice, spavaćicu i još moram kupiti Vir.

Meni je vikend baš užurban, ali vas čitam u prolazu pa da ne zaboravim... Barbie, nama je doktorica rekla na tečaju da je Corny nešto najgore što možemo odabrati za rađaonu, da hrpa žena dođe s tim, ja osobno bi isto vjj to kupila da ona nije naglasila... Ugl, poanta je da pojedeš nešto što se brzo razgradi, a Corny to nije. Nama je doktorica rekla da najbolje uzmemo neku mliječnu ili tamnu čokoladu ili nešto tako "mekano" tipa grožđani šećer jer ako nešto krene naopako i moramo na hitan carski, Corny bi mogao biti problem...

barbiemama
    18. Studeni 2018. 16:19

moram vam ovo ispričat.

zove mene mama sva uzrujana. ja se već prepala. kadli nju uzrujao glupi trač. pričaju po familiji kako sam ja trudna, ali nisam javila široj familiji jer me dečko ostavio, saznavši da je dijete tuđe 😂😂 ono, gdje smisle te televisa presenta scenarije. i sad mama sva uzrujana, a ja se smijem 😂

barbiemama
    18. Studeni 2018. 16:21

MareiKate, hvala na savjetu za Corny. fakat nisam znala. meni je to inače zasitno pa mi se činilo kao dobar odabir. kupit ću si onda neku čoksu. 

du1988
    18. Studeni 2018. 16:21

barbiemama

moram vam ovo ispričat.

zove mene mama sva uzrujana. ja se već prepala. kadli nju uzrujao glupi trač. pričaju po familiji kako sam ja trudna, ali nisam javila široj familiji jer me dečko ostavio, saznavši da je dijete tuđe 😂😂 ono, gdje smisle te televisa presenta scenarije. i sad mama sva uzrujana, a ja se smijem 😂

uvijek me iznova odusevljava ljudska masta 😂

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    18. Studeni 2018. 16:30

du1988

još je trač smislio rođak, cca 50-ak godina. ajd da je neka baba iz familije, nego se babac s tim bavi 🤪😂

m.girl6
    18. Studeni 2018. 16:46

I ja imam ruksak iz dechatlona mali crveni i taman će mi biti za rađaonu, sutra ću ići po te higijenske stvari za bolnicu 😊
    Nali, slažem se sa tobom. I ja sam dobila dispazem tj normabel i sad moram piti od 2mj po 3puta, i da znam da nije bezazlen, ali spasava me i opušta misice da se prije ne porodim. A neke žene ga moraju piti skoro cijelu trudnocu, jbg.
    Barbie, no comment za tračeve, ježim ih se. 🙄
    Zvrkice, pusa ogromna tebi i tvojoj Z 💕

Noa 💙

Mina93
    18. Studeni 2018. 16:52

barbiemama

moram vam ovo ispričat.

Prava mex sapunica 😂

AnnaO
    18. Studeni 2018. 17:29

Cure moram vam se malo pojadati...ovako ide posto nam je svekrva blizu uskoci pricuvati L kad smo muz i ja na poslu medutim ukocilo ju je jako i sad je moj malac kod moje mame na drugom kraju grada jucer je mu je bio rodendan i tako je bio sretan kad sam dosla a danas sam ga uspavala i morala sam ici na posao...trebala bi odraditi do 30.11. ali mislim da ako svekrvi ne bude bolje idem ja i ranije doma bit sa svojim zlatom...tuzna sam i samo mi se place bas grozan osjecaj 😭

• Kani07
    18. Studeni 2018. 17:30

barbiemama

du1988

još je trač smislio rođak, cca 50-ak godina. ajd da je neka baba iz familije, nego se babac s tim bavi 🤪😂

barbiemama

du1988

😂😂😂imaju li ljudi svoj zivot pitam se.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.