Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    18. Studeni 2018. 09:13

Dalal za torbu ,ako si citala pripremila sam sta i druge cure ,samo sto ovde ne trebaju ulosci i jednokratne gacice,wc papir ,mokre maramice ,to sve oni imaju ali ja sam ostavila samo sam kolicinu smanjila nek ima.Imas i flasiranu vodu ni to ne moras nosit.Stavila sam znaci 2 spavacice,2 pidzame,2 grudnjaka za dojenje,potkosulje,2 majice vece kratkih rukava,vesa ,carapa,papuce,japanke,rucnike,toaletnu torbicu,cokoladice ,suhi keks,punjac,za bebu ne treba nista samo kad izlazite robicu,pelenu i AS bez toga ne daju ovde izlazak bebe.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    18. Studeni 2018. 09:36

Jutro cure 😀

Kako je Allie vec napisala kod nas pada snijeeeeg 😁
    I hladno je.

Vezano za HM potkosulje meni je sad L velika, pa ću uzeti M po potrebi, ali vodite računa da grudi nabujaju od mlijeka pa da vas ne steže.

Cure, moj savjet je samo da spremite torbu ranije, neće se pokvariti. Ne zbog prijevremenig poroda već zbog praktičnosti.

Kod nas na pedijatrijj baš puno palcica ima. Ali baš baš..
    Ja sam.sinoć prvi puta probala na izdajalicu, ali kolostruma ni kap. Jučer smo dva puta sestra i ja malo na špricu uspjele navući ručnim stiskanjem i boli ajme.
    Sa izdajanjem izdajalicom  trebalo bi i mlijeko krenuti čim prije.
    Sinoć mi sestre rekle najbolje se naspavati, biti odmoran i piti tekućine

Salatica9192
    18. Studeni 2018. 09:37

Pticice, 
    ahahahahahaha, bas me nasmija 🤣 Jadan tata haha, vjer bih i ja imala problem sa brzim odgovorom 🤣
    A cure, znate one babske haha. Isla sam ja vec provozati se po centru i do marketa (iskreno i treba mi to, opet se onda osjetim kao nemajka, ali treba mi da izadjem iz kuce)... 😟
    Pogotovo kad Lena pravi probleme, opet je povratila u mlazu, kao prije 3 dana, pa je poslije tog izrazito ogladnila i sad spava od tada. Znaci grcici, 2 povracanja, stucanja po 15min nekada, dvije babe koje nadgledaju dijete i ono "ajd pitaj nekog" "a sto stuca toliko" i nabiju mi pritisak i nervozu da mi dodje da ih otjeram obe 😶 Pokusavam sebe ubijediti da je ovo sve normalno, ide pedijatru na vaganje, gleda je zena, sve pohvale, ali opet uvlaci mi se crv sumnje i rado bih na odjel u bolnicu odakle je otpustena (kontrola tu nam je za 8 dana).

• nali
    18. Studeni 2018. 09:41

Evo da ne ispadne da samo kukam, neke se sjecate moje situacije sa svekrvom..moram se pohvaliti, preselila (napomena na ja, muz jos nije) sam se od sveki napokon.😊😁 S time da sam sve sama pakirala tokom cijelog tjedna po malo jer mi muza poslovno nije bilo od 7 do 21 doma, pa mi nije imao ko pomoci. Svekrva naravno ne bi pitala za pomoc. Obzirom na moj cerviks od 15mm i njega moram pohvaliti, pravi junak 😁💪(a ja glupaca, ovo mi je bio veliki rizik) jos se ocito drzi, a kontrola tek za tjedan i pol, pa ga molim neka ga jos mjesec dana, dalje cu mirovati i mantram da se nije skratio jace..ja sam mislila da cu biti u bolnici vec jer je ovo pakiranje fakat teska fizikalija. 😐A ja imam puuuno stvari. 😀Muz prenio vecinu. Mene jako boli trbuh, i kontrakcije su ceste.. Ali danas je vec bolje nego jucer. Zanimljiva stvar, on ostaje neko vrijeme sa svojom mamom, malo sam u soku i previse zbunjena na to da uopce reagiram.No unatoc svemu, jako se veselim sto sam se barem ja makla,sama je izjavila da bi bila sretna da me nikad nije upoznala pa nisam mogla docekati selidbu.. Morala sam s vama podijeliti ovu sretnu vijest jer ste mi bile podrska i hrpu lijepih savjeta sam dobila od vas. S jedne strane sam jako sretna, s druge strane zabrinuta jer ona i dalje radi scene. Ali sada napokon mogu uzivati u trudnoci, pa makar do iza poroda ostale sve stvari u kutijama 😀 Zelim da vam svima zapocne dan sa osmjehom, kao sto je meni zapoceo nakon dugo vremena 🤗

Salatica9192
    18. Studeni 2018. 09:42

Zvrkice,
    meni je krenulo 3 dan ja mislim, masazu sam radila tada pola dana, bas se sjecam. Nista ne brigaj 😊🤗 Ali evo, nažalost, dojiti je necu, vecinom je na AD i mlijeko ce mi nestati skroz veoma brzo... Bas mi je krivo i rasplace me i to, pogotovo sto muz forsira nekako, ali ne ide, bradavice nemam, ona nema snage izvuci na silikonsku, jos pogotovo da je patim a zeludcne probleme ima.
    Kada ides mrvici svojoj? Imas li određene posjete ili kada hoces😍

• nali
    18. Studeni 2018. 09:46

Salatice- pusti babe. 
    Jaaaaao gle rukice i nogice ajme rastopit cu se💜

Salatica9192
    18. Studeni 2018. 09:47

Nali, 
    jupiiii 😍🤗 jos jedna se oslobodila okova zajednice hahahha ❤️ Svoja kucica, svoja slobodica... A za svekrvine komentare nemam rijeci, svaka ti cast na trpljenju. Ova moja nikada nije tako nesto rekla, cak i pomislila garantujem, pa bih ja da se mi rastajemo haha... A sta je reci sa muzem? Iz nekih njemu prakticnih razloga ostaje još malo? 

Ptičica
    18. Studeni 2018. 09:47

Nali drago mi je zbog tebe!! Dokad muz misli ostat?

Ptičica
    18. Studeni 2018. 09:49

Ma cekaj, pa preko noci sam se ja na slajderu lilypiea dobro zaokruzila 😂😂 prušuljao mi se 7i mjesec trudnoce!!!! Wuuuhuuuuuuuu! Di ima dobar dorucak u Zagrebu da odma proslavim 😂 94 days to go necu komentirat, to ne vidim da pise 🙈

zadranka86
    18. Studeni 2018. 10:00

Cure samo da vas ppzdravim u zadnje dane imam dosta posla i neke goste vecere pusta cuda i bass me to jakooo iscrpi....sad me leda ubise od jucerasnje aktivnosti...imam jos pun don toga za obavit i papore i kupnju i jos jednom preslozit torbu....nasam se da stignem sve..ginic prije dva tj rek cuvaj se stvarno sad ovi 4tj.a ja od tad aktivnija neg ikad...kad me tako tempo tira..zahval a sam Bogu na svakom danu a pogotovo tjednu...svim nasim mamama kraljicama saljem podrsku i veliku pusu za prve bebice..pratim ja sve samo eto obavezno kom.kad je neka rodila cestitam jer to ne mogu zaobic i srce mi zaugra na svaku novu bebu..drzite se cure moje...i stvarno od srca zelim da nam pocnu terminske bebice..sve nase bebice nekako zure..al neka njim samo nek je sve u redu kao i do sad....pusa za sve...😘😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.