Klikerice, upravo sam to pomislila, gdje ce to pustiti trudnim zenama koje mjesecima imaju zabranu? 😁
Ja sam vec luda i gledam bez treptanja u televizor iako mi je film na prvu bio trash, a muz hrce pored mene kao klada 😂
Tko se usudio pustiti 50 nijansi sive na RTLu?
I ti gledas? 😂
Meni je ovo jedno 6, 7 put da gledam, procitala sve knjige... Maaaaalo sam frik 😂
Barbiemama, ulošci su mi bili u velikoj torbi, u rađaoni ti ne trebaju. Nakon poroda će ti vjerojatno staviti onu veliku pelenu, barem su meni tako. Možda i neće ako nema šivanja, ali mislim da to stave svima, jer je zapravo zbog krvarenja iz maternice.
Kad je gotov skin to skin, ostave te na hodniku ležati sat-dva, a onda te sestra prebaci na 2. kat na odjel. Tamo ti kaže da se polako premjestiš na krevet i odmaraš. Kad hoćeš ići po prvi put na wc ili tuširanje, moraš zvati sestru da ide s tobom. Kod tuširanja će sestra isto biti s tobom, pogotovo ako kažeš da se slabo osjećaš. Tek prilikom tog tuširanja ti trebaju ulošci i sestra će ti ih izvaditi iz torbe, ili ti sama ako možeš. I da, vrlo brzo po dolasku u sobu ti donesu bebu. Ja sam mislila da ću malo odspavati, ali beba je došla 5 min. nakon mene. Budi pametnija od mene i spavaj barem za vrijeme ležanja na hodniku rađaone. 😊
16.11.2018. u 21:37 h stigla Zana ❤ 2055 g, u inkubatoru trenutno, gura rukice u usta 😍😍
sutra se javim 😘😘
Zvrkiceee cestitam na nasoj Zani…bit ce sve ok…samo budi hrabra kso i do sad i ta mala cura uskoro ce biti velika mamina princeza..ne boj se nista..brz oporavak ti zelim i nasoj Zani da sto prije izade iz inkubatora i uvali se u msmin zagrljaj….samo hrabro cure…
url=https://lilypie.com]
Zvrkice i ovdje da čestitam !! Ne mogu sad uopće spavat dalje... Neka nervoza me uhvatila od ovih opet ranijih porodaaaa 😲😲😲
Lovre
Maggie, hvala na odgovoru 💞
Teatoni i BellaLuna, zgodne trudnice s malim trbuščićima 😍
Zvrkice, čestitam i ovdje 🎉❤️ to je mala Zana požurila da mama više ne mora biti u bolnici 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji