Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    16. Studeni 2018. 18:38

Zvrkice sutra si puna 33 tjedna. Sta je prelezati jos par tjedana da bi dobila svoju malu Z? Nista! A opet, gledaj realno, da te puste kuci svaki sekund bi razmisljala da li je sve ok. Ovako svaki dan imas pregled i nadzor. U sigurnim si rukama. Znam da nije lako, ali izborit ces se ti. Ipaj si zvrk 🤗😘

• zvrkica
    16. Studeni 2018. 18:46

Znam curke, znam sve, ali ovdje je užas, koma i dosadno, pogotovo tijekom vikenda 

Nisam ni kod frizera uspjela otići, imam izrast užasno veliki i moram se šišati. O depilaciji neću ni pričati, a o pripremi u stanu za bebu bolje da ni ne govorim.
    A tek moj pesek 😭😭😭😭😭😭😭

Mamica2
    16. Studeni 2018. 18:48

Zvrkice grlim, nije lako biti u bolnici ali sve radi tvoje Z, svaki dan je dobitan
    Miranda kako si ti danas?
    Kako nam je Ana?

Maggie85
    16. Studeni 2018. 18:53

I da, ja nisam nosila ogrtač i stvarno mi ni ne treba. Praktički iz sobe ne izlazim, a da i trebam do aparata za kavu ili prošetati po hodniku, to mogu i bez ogrtača jer je jako vruće svugdje. Posjete koje mi dolaze su takve vrste da mi nije problem ispred njih biti u majici bez grudnjaka pa mi ni za njih ne treba. 
    S druge strane, tri cimerice koje su danas otišle, sve pušačice, imale su ogrtače jer su išle svako malo zapalit ispred bolnice. Pa sad svako po svojim potrebama.

barbiemama
    16. Studeni 2018. 19:25

Maggie, tvoje informacije za Petrovu su mi zlatna vrijede. baš sam se pitala treba li mi ogrtač. izbacit ću ga i te nepropusne podloge. a uzet ću Vir uloške jer imam sqmo Chicco. 

BellaLuna
    16. Studeni 2018. 19:28

Zvrkica drzi se! Dan po dan, sve za malu Z 😊

barbiemama
    16. Studeni 2018. 19:41

Zvrkice, znam da ti nije lako. drži se i kukaj tu nama da ti bude lakše 😘

Klikerica
    16. Studeni 2018. 20:04

Cure, evo moje slike svega pripremljenog za rodilište i popis svega na blogu....
    koristila sam razne popise, pa na kraju sve zbrojila u neki svoj finalni!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    16. Studeni 2018. 20:08

Maggie85

Klikerice, ne bih ništa dodala, barem mi zasad nije ništa usfalilo. Čini mi se da ću imati previše uložaka, ali ok, to stvarno ne možeš znati. Ja sam jučer imala 2 chiccova od pupka pa do trtice, a preko jedan vir 80. Danas sam stavila samo jedan chicco i opet jedan vir. Taj vir mijenjam svakih nekoliko par sati, a chicco je više kao back-up. Tako da chiccovih možete ponijeti manje komada, a više ovih manjih uložaka, koje ćete zapravo koristiti za upijanje.

da ja sam s onog tvog popisa kada sam vidjela 4 različite verzije uložaka odmah maknula 2 jer nisam kužila zašto toliko varijacija za 2 dana. Ova kombinacija Chicco + Vir mi je uvijek bila u glavi...
    ja bez papuča i čarapa ne mogu život zamisliti... noge mi nikada nisu bose, i usred ljeta budu ledene... tako da tu smo stvarno različiti, pa svatko zna po sebi...  

Klikerica
    16. Studeni 2018. 20:27

pepe i ja, smo danas bile u Chocco Caffe, mrknule palačinke i sladoled #mojgrijeh
    Nadam se da sada kad je ona sišla s dijete, i kada se du neće 100% striktno pridržavati da  više nitko nema tko baš mora jaaaako paziti i da opušteno možemo o slatkim temama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.