Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    16. Studeni 2018. 17:39

Kolačići

Za one koji nemaju fejs, evo nas…. lijepi i debeli. A kaže doktor sitna beba. 😅😅😅

Kolačići

Za one koji nemaju fejs, evo nas…. lijepi i debeli. A kaže doktor sitna beba. 😅😅😅

Bas ste divni ,a beba iznenadi ja ne fermam puno te procjene ,i da volim zuto😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    16. Studeni 2018. 17:41

barbiemama

MareiKate, možeš i s malim koferčićem 😊

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda.

meni danas malo teži dan. išli smo prošetati, ali baš mi je nekako bilo teško hodati. sve me stiskalo i teško sam disala. no dobro, vjerojatno ipak samo jedan loš dan i sutra će bit bolje.

barbiemama

MareiKate, možeš i s malim koferčićem 😊

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda.

meni danas malo teži dan. išli smo prošetati, ali baš mi je nekako bilo teško hodati. sve me stiskalo i teško sam disala. no dobro, vjerojatno ipak samo jedan loš dan i sutra će bit bolje.

Barbie i meni zraka fali,nemam kondicije ili sta vec .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    16. Studeni 2018. 17:49

Duda i ja sinoc radila mramorni kuglof  pola ga pojela za dorucak koliko sam zadovoljna kako je ispao 😂 premekan je i odlican, sutra radim novi 😂
    Salatice super ise skidanje kila, nemoj se tim opterecivat, bitno da budes zdrava 😁😉
    Kani nek se on spremio, veliki decko 🤗

du1988
    16. Studeni 2018. 18:04

Mina93

Duda i ja sinoc radila mramorni kuglof pola ga pojela za dorucak koliko sam zadovoljna kako je ispao 😂 premekan je i odlican, sutra radim novi 😂
    Salatice super ise skidanje kila, nemoj se tim opterecivat, bitno da budes zdrava 😁😉
    Kani nek se on spremio, veliki decko 🤗

daj recept, molim 😊 ja sam prosli put bila nezadovoljna, ispao je suhast! 

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    16. Studeni 2018. 18:12

Cure, nas dvije ostajemo do daljnjeg u bolnici..
    Plodna voda i dalje curka, a takvu me ne mogu poslati kući.

Uf, malo sam zasuzila 😭😭 
    Doktorica mi kaže ako doguramo do 34 ili 35 tjedna na konju smo

Maggie85
    16. Studeni 2018. 18:13

Klikerice, ne bih ništa dodala, barem mi zasad nije ništa usfalilo. Čini mi se da ću imati previše uložaka, ali ok, to stvarno ne možeš znati. Ja sam jučer imala 2 chiccova od pupka pa do trtice, a preko jedan vir 80. Danas sam stavila samo jedan chicco i opet jedan vir. Taj vir mijenjam svakih nekoliko par sati, a chicco je više kao back-up. Tako da chiccovih možete ponijeti manje komada, a više ovih manjih uložaka, koje ćete zapravo koristiti za upijanje.
    Papuče na kraju uopće ne koristim jer mi je jako vruće cijelo vrijeme pa sam bosa i u japankama koje sam imala na porodu. (Inače rijetko nosim papuče jer mi se dosta znoje noge)
    Na spavaćici koju sam kupila na placu mi se otkopčavaju gumbi pa sam se jutros nakon vizite prebacila u donji dio pidžame i top iz Lidla. Spavati ću opet u spavaćici čisto radi vizite koja ujutro gleda ranu pa se pred njima ležeći moram skinuti, ali ću sutra opet u dvodijelno.
    Ovdje u Petrovoj koriste nepropusne podloge ili plahte za dio ispod guze pa to ne morate nositi.
    Ja sam imala pelene i vlažne maramice pripremljene za Merkur, a ovdje me nitko ništa nije tražio, ali ću im to vjerojatno svejedno dati. 
    Eto, mislim da su to svi tips&tricks!

Mina93
    16. Studeni 2018. 18:27

https://www.coolinarika.com/recept/764515/?meta_refresh=1

Recept za du, btw ja sam ga pegla duze i odvojila bjelanjke pa ih dodala na kraju 😁 to radim u vecini slucajeva jer volim kako onda kolaci budu flafi 😁😁
    Zvrkice bas mi je zao zbog tog, al gledaj pozitivnu stranu, tamo te bar drze pod nadzorom i stalnom kontrolom tako da cete biti ok ❤️ drzite se

• Kani07
    16. Studeni 2018. 18:33

zvrkica

Uf, malo sam zasuzila 😭😭

zvrkica

Uf, malo sam zasuzila 😭😭

Zvrkice znam da je tesko al za curicu jos malo,dan po dan i proci ce tjedan brzo😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    16. Studeni 2018. 18:35

zvrkica

Uf, malo sam zasuzila 😭😭

Draga, zao mi je jer vjerujem da te i ta bolnicka atmosfera malo deprimira, ali bolje da si tamo nego da te puste kuci pa da se stalno preispitujes sta je i kako je. I izdrzat cete jos to malo i doci ce mala Z i bit ce savrsena ❤ Nisu ti vise nikako radili UZV? 
    Maggie, super da si sve napisala. Ja ne planiram nositi klasicne papuce nego japanke za radjaonu, a gumene skroz otvorene Birkenstockice za rodiliste, mislim da cemo tamo sve prokuhavati od vrucine. I na kraju sam i ja jucer uzela 2 paketa Vir ulozaka iako sam mislila nositi samo Chicco. 

Luka ❤

du1988
    16. Studeni 2018. 18:36

Mina93

https://www.coolinarika.com/recept/764515/?meta_refresh=1

Recept za du, btw ja sam ga pegla duze i odvojila bjelanjke pa ih dodala na kraju 😁 to radim u vecini slucajeva jer volim kako onda kolaci budu flafi 😁😁
    Zvrkice bas mi je zao zbog tog, al gledaj pozitivnu stranu, tamo te bar drze pod nadzorom i stalnom kontrolom tako da cete biti ok ❤️ drzite se

hvala! muz voli takav tip kolaca, a krasuljci su mi vise dosadili 😂
     zvrkice, sve rijeci su suvisne...fokusiraj se na cilj i drzi se! ❤️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.