Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    17. Studeni 2018. 01:16

Zvrkice čestitam!!

luks
    17. Studeni 2018. 02:25

Zvrkice i ovdje da čestitam !! Ne mogu sad uopće spavat dalje... Neka nervoza me uhvatila od ovih opet ranijih porodaaaa 😲😲😲

Lovre

barbiemama
    17. Studeni 2018. 02:58

Maggie, hvala na odgovoru 💞

Teatoni i BellaLuna, zgodne trudnice s malim trbuščićima 😍

Zvrkice, čestitam i ovdje 🎉❤️ to je mala Zana požurila da mama više ne mora biti u bolnici 😘

Mina93
    17. Studeni 2018. 03:44

Zvrkice cestitke ❤️ vec je to velika cura 😘🤗

Salatica9192
    17. Studeni 2018. 04:45

Zvrkicee, 
    cestitam i ja ovdje. Kao sto rece Mina, velika sam curaaa 😍 Bice malo u inkubatoru, kao i drugarica Lena i kuci stee 😍🤗 

Salatica9192
    17. Studeni 2018. 04:51

p.s.
    kao mama sa svjezim iskustvom inkubatora, znam da ce ti doci tesko nekada, ali u podsvijesti znaj da je njoj tu lijepo i tu napreduje, to je mene smirivalo (na kraju sam pocela "luditi" jer su je drzali zbog glupe zutice samo, nije joj bio potreban ovako vise). Tu smo za tebe, imas i mene i Anu i Truskawku, nakupilo nas se prijevremenih. ❤️ Ali nemas problema, stereoidi i odlicna kilaza (to bi bucka bila 😍🤗). 

• nali
    17. Studeni 2018. 04:57

zvrkica

16.11.2018. u 21:37 h stigla Zana ❤ 2055 g, u inkubatoru trenutno, gura rukice u usta 😍😍

sutra se javim 😘😘

Cestitam 💜🎉💝
    Znaci nije se mogla strpiti jos malo. Zeim vam objema sto brzi i laksi oporavak. 🤗💜 
    Cekamo da nam se javis 😘

Mina93
    17. Studeni 2018. 05:41

Prijavljujem se u klub nespavalica 😪😒 

• zvrkica
    17. Studeni 2018. 05:42

Hvala cure 🤗😘🤗😍

Jučer poslije 19 h počela jako curiti plodma voda, 3 uloška puna, mokra trenerka i med sestra na odjelu me uvjerav da to moze potajat danima. Na moje inzistoanade uzv i potvrđuju da vode ima dovoljno i neka legnem, a ako krenu trudovi da zovem.
    Ja već osjećala nepodnošljive menga   grceve dilje nisko u predjelu stidne kosti i oni me uvjeravaju da trud ide u leđa i da to nije to. Vratila se u sobu, preznojavam se, jedva se otusirala i legnem na krevet blijeda, cimerice me oblače i vode sestri na ctg jer sam htjela provjeriti.

Sestra me opet uvjerava da paničarim i spaja na ctg kad ono trudovi jedan za drugim i ja kažem da imam nagon za tiskanje, trči doktorica ja skroz otvorena i voze me u radaonu na krevetu. Tamo trud jos jedan i uvode braunilu i nakon 2 truda kažu kreće porod.  Nakon 3 tiskanja (1 neuspješno) čujem plač u 21:37 h i počinjem plakati. Stavili ju malo kod mene i brzo u inkubator.

S obzirom da je  sve prebrzo išlo dio posteljice se nije porodio oa su me nabrzinu uspavali i rijesili posteljicu i zasili par savova iznutra sto sam popucala.
    Evo sad se otusirala i cekam muza da donesene stvari i odnese prljave i nepotrebne i da vidim curu 😀

Salatica9192
    17. Studeni 2018. 05:53

Zvrkice,
    pa to je ekspresno biloo 😍 Znaci otvorila si se za porod i bez nekih prevelikih bolova. Brzo ces se oporaviti ti, kao i samaaa. Kako vidjas bebu, znas li? Mozes kad god zelis ili imaju sati posebni kao kod nas sto je, svaka 3h po 30min. 
    Joooj, hocu da je vidim, mrva mala 😍 Inace, danas je dan nasih cura i djecaka, dan prijevremenih beba, 17. novembar ❤️
    A ja sam u poslu trazenja odjece br. 50. Dok ona pored pajki. Evo za nasu drugaricu Zanu veliki pozdrav 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.