Zvrkice i ovdje da čestitam !! Ne mogu sad uopće spavat dalje... Neka nervoza me uhvatila od ovih opet ranijih porodaaaa 😲😲😲
Lovre
Maggie, hvala na odgovoru 💞
Teatoni i BellaLuna, zgodne trudnice s malim trbuščićima 😍
Zvrkice, čestitam i ovdje 🎉❤️ to je mala Zana požurila da mama više ne mora biti u bolnici 😘
Zvrkicee,
cestitam i ja ovdje. Kao sto rece Mina, velika sam curaaa 😍 Bice malo u inkubatoru, kao i drugarica Lena i kuci stee 😍🤗
p.s.
kao mama sa svjezim iskustvom inkubatora, znam da ce ti doci tesko nekada, ali u podsvijesti znaj da je njoj tu lijepo i tu napreduje, to je mene smirivalo (na kraju sam pocela "luditi" jer su je drzali zbog glupe zutice samo, nije joj bio potreban ovako vise). Tu smo za tebe, imas i mene i Anu i Truskawku, nakupilo nas se prijevremenih. ❤️ Ali nemas problema, stereoidi i odlicna kilaza (to bi bucka bila 😍🤗).
16.11.2018. u 21:37 h stigla Zana ❤ 2055 g, u inkubatoru trenutno, gura rukice u usta 😍😍
sutra se javim 😘😘
Cestitam 💜🎉💝
Znaci nije se mogla strpiti jos malo. Zeim vam objema sto brzi i laksi oporavak. 🤗💜
Cekamo da nam se javis 😘
Hvala cure 🤗😘🤗😍
Jučer poslije 19 h počela jako curiti plodma voda, 3 uloška puna, mokra trenerka i med sestra na odjelu me uvjerav da to moze potajat danima. Na moje inzistoanade uzv i potvrđuju da vode ima dovoljno i neka legnem, a ako krenu trudovi da zovem.
Ja već osjećala nepodnošljive menga grceve dilje nisko u predjelu stidne kosti i oni me uvjeravaju da trud ide u leđa i da to nije to. Vratila se u sobu, preznojavam se, jedva se otusirala i legnem na krevet blijeda, cimerice me oblače i vode sestri na ctg jer sam htjela provjeriti.
Sestra me opet uvjerava da paničarim i spaja na ctg kad ono trudovi jedan za drugim i ja kažem da imam nagon za tiskanje, trči doktorica ja skroz otvorena i voze me u radaonu na krevetu. Tamo trud jos jedan i uvode braunilu i nakon 2 truda kažu kreće porod. Nakon 3 tiskanja (1 neuspješno) čujem plač u 21:37 h i počinjem plakati. Stavili ju malo kod mene i brzo u inkubator.
S obzirom da je sve prebrzo išlo dio posteljice se nije porodio oa su me nabrzinu uspavali i rijesili posteljicu i zasili par savova iznutra sto sam popucala.
Evo sad se otusirala i cekam muza da donesene stvari i odnese prljave i nepotrebne i da vidim curu 😀
Zvrkice,
pa to je ekspresno biloo 😍 Znaci otvorila si se za porod i bez nekih prevelikih bolova. Brzo ces se oporaviti ti, kao i samaaa. Kako vidjas bebu, znas li? Mozes kad god zelis ili imaju sati posebni kao kod nas sto je, svaka 3h po 30min.
Joooj, hocu da je vidim, mrva mala 😍 Inace, danas je dan nasih cura i djecaka, dan prijevremenih beba, 17. novembar ❤️
A ja sam u poslu trazenja odjece br. 50. Dok ona pored pajki. Evo za nasu drugaricu Zanu veliki pozdrav 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji