nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁
i imam još jedno pitanje za naše mame. nemojte mi se smijati, meni to važno 😂
spominjete kak su vam sestre pomogle da se prvi put otuširate. jel mogu tad odmah i kosu oprat? 😁
nisam još taj steznik kupila. budem ovaj tjedan. jel ga ima za kupiti negdje tipa DM? da ne naručujem s Bubamare jer mogu i roditi prije nego stigne 😁
Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame
E da, to sam htjela pitati. Zasto steznik odmah u bolnicu?
I zamislio me Red Bull, mislite da ce se muzevima u tom svemu toliko spavati da ce trebati energetsko pice? 🤔
Zaboravila sam komentirati zgodne trudnice 🤦🏽♀️ Cure, divne ste! 😍 BellaLuna, ti si u kategoriji barbie sto se velicine trbuha tice. 🤗
Luka ❤
Kod nas ima u svim ljekarnama iako mi zvoni da je netko spominjao da ima u DM-a. Uglavnom obavezno gledaj da je na cicak a ne na navlacenje jer ti je tako lako i mozea ga preko potkosulje ili pidzame
e da, ljekarne. to sam zaboravila. hvala na savjetu. i mislila sam si na čičak. ne izgleda mi udobno uvlačit se u nešto usko neposredno nakon poroda.
p.s.
kao mama sa svjezim iskustvom inkubatora, znam da ce ti doci tesko nekada, ali u podsvijesti znaj da je njoj tu lijepo i tu napreduje, to je mene smirivalo (na kraju sam pocela "luditi" jer su je drzali zbog glupe zutice samo, nije joj bio potreban ovako vise). Tu smo za tebe, imas i mene i Anu i Truskawku, nakupilo nas se prijevremenih. ❤️ Ali nemas problema, stereoidi i odlicna kilaza (to bi bucka bila 😍🤗).
Draga ja ti jos nisam rodila 😁 i nisam prijevremeno jer evo danas sam sluzbeno po njihovom racunanju napunila 37tt 😁😁
❤N i V💙
Truskawka, i Zvrkica te na kraju pretekla. mislim da si bacila neki izazov kad si rekla da si sljedeća. tko zna koja će još roditi prije tvog carskog 😂
Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila..
Ja kupila steznik u bubamari chiccov, cini mi se ok, al necu ga nosit u bolnicu, nesto sam nacula u zadnje vrijeme da je fizioterapeut nekome preporucio da se nikako ne nosi dok se miruje nego samo kad smo u pokretu tako da nema smisla u bolnici di cemo lezat 2dana..
Steznik koliko sam ja vidila ima u ljekarnama, bubamari i mamanovi, u dmu ga nisam vidila..
U mamanovi imate onaj kod u knjižici kupona iz dma od paketa za trudnice. Ako ga još imate, možete jeftinije proći.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji