Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    17. Studeni 2018. 08:13

Zvrkice bome koja prica s poroda, svaka cast, nek bude i tako brzinski oporavak 😁🤗
    Mgirl super je podlogica, samo ti opremi torbu za bolnicu, nek je spremna, kako je krenulo ko zna koja je iduca 😁😅

Mamica2
    17. Studeni 2018. 08:15

Teatoni

Dobro jutro trudnice…vidim ima dosta nespavalica. 😊
    Zvrkice cestitam od srca 😍😘
    Barbie i ja se isto nekako bojim da ne prenesem..neda mi se navlaciti po trudnickoj dodatnih tjedan-dva..a i mogu ti priznati da mi je ovog trudnickog blagostanja vec polako dosta…zelim setati i biti sto vise vani a nemogu jer doslovno svakih 15 min ja moram na wc…mala se jako nisko spustila glavicim i bas pritisce tako da se stvarno nadam da cu biti u terminu ako ne i prije. 😊😊
    Kaj planirate za vikend? Kaj finoga kuhate danas?
    Ja sam mislila nagovoriti dragoga da zadnji put jos odemo do ikee danas po neke sitnice iako sam rekla nikad vise vikendom jer je guzva nesnosljiva ali prek tjedna nekako ne stignemo.
    I mozda do yiska. Vidjet cemo…ugl zelim vam svima ugodan vikend…odmorite se curke i uzivajte…😘😘

Ne kuham nista, muz ce jer je on slobodan tako da bilo sto da skuha je milina
    Popodne djecji rodjendan a kasnije mozda malo prosetati kad ugrije
    I Ikeu danas moram naruciti jer je red day a trebaju mi bas crvene drona kutije za kallax stalazu

Ivana_G
    17. Studeni 2018. 08:17

zvrkica

Hvala cure 🤗😘🤗😍

Jučer poslije 19 h počela jako curiti plodma voda, 3 uloška puna, mokra trenerka i med sestra na odjelu me uvjerav da to moze potajat danima. Na moje inzistoanade uzv i potvrđuju da vode ima dovoljno i neka legnem, a ako krenu trudovi da zovem.
    Ja već osjećala nepodnošljive menga grceve dilje nisko u predjelu stidne kosti i oni me uvjeravaju da trud ide u leđa i da to nije to. Vratila se u sobu, preznojavam se, jedva se otusirala i legnem na krevet blijeda, cimerice me oblače i vode sestri na ctg jer sam htjela provjeriti.

Sestra me opet uvjerava da paničarim i spaja na ctg kad ono trudovi jedan za drugim i ja kažem da imam nagon za tiskanje, trči doktorica ja skroz otvorena i voze me u radaonu na krevetu. Tamo trud jos jedan i uvode braunilu i nakon 2 truda kažu kreće porod. Nakon 3 tiskanja (1 neuspješno) čujem plač u 21:37 h i počinjem plakati. Stavili ju malo kod mene i brzo u inkubator.

S obzirom da je sve prebrzo išlo dio posteljice se nije porodio oa su me nabrzinu uspavali i rijesili posteljicu i zasili par savova iznutra sto sam popucala.
    Evo sad se otusirala i cekam muza da donesene stvari i odnese prljave i nepotrebne i da vidim curu 😀

Jao pa čestitam... svako jutro ustanem kad ono još beba! 😍😊😊 hvala bogu na svemu dobromu i samo nek se tako nastavi 💖😊🤱 pa ja ne vjerujem kaj je ovdje postalo aktivno. Ak me sjećanje dobro služi Zvrkica je bila negdje u 33.tjednu il sam zabrijala?! 😶🙄 jao meniiii ja nemam ništa kupljeno, ništa spremljeno 😖🤔

Blaza26
    17. Studeni 2018. 08:24

Zvrkice cestitam od srca!!!!! 
    Bome ekspresan porod,za pozelit. Zana je stvarno velika cura,brzo cete vi doc do kilaze dobre i doma.
    Ajme pa cestitam jos jednom. Idem sad na fb gledat sta si pisala

• nali
    17. Studeni 2018. 08:31

Sad bas citam, 11% bebica se rodi prijevremeno ,neka americka satistika, valjda je i kod nas odprilike tako. Ja sam bila uvjerena da je to ono 2-3%.. Mene je isto sad pocela hvatat panika da ne bi ranije, a onak, imam 5 dijagnoza s kojima je to moguce. Veliki strah me oprao, inace nisam panicar. 

Ana89
    17. Studeni 2018. 08:34

Zvrkice!!! Ulijepšala si mi dan!! Dobrodošla mala Z 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    17. Studeni 2018. 08:37

Klikerice upravo sam se cula s frendicom i prica kak je naletila na neku super stranicu o trudnoci, kak joj je super i da nek si pogledam, kad ono tvoj blog 😁😀😊😂

AllieH
    17. Studeni 2018. 08:37

Zvrkice, hrabrice nasa, odlicno si to odradila, eto sta je majcinski instinkt! ❤ Cestitam i ovdje, dobili smo znaci 3 bebe u jednom danu 🙌🏼 
    Miranda, kako ste vi? 

Luka ❤

Ivylee
    17. Studeni 2018. 08:40

Zvrkice draga, čestitam i tu ❤️ Zana je prava ljepotica, ima lijepe kilice i mislim da ćete vi brzo van inkubatora i doma 😘 A takav brzinski porod je baš za poželjeti.
    Ja sam danas punih 39 😲 Bila sam uvjerena da će to ranije ovaj put, ali tko zna, možda moja cura ima u planu biti strijelčica pa se ne da 😁 U ponedjeljak imam pregled i nadam se sad i ja da smo dotad u komadu jer je pola doktora s Merkura na nekom kongresu do nedjelje navečer uključujući i moju dr koja mi je vodila cijelu trudnoću. Nekako bi voljela da bude u blizini posebno jer ne znam hoće li mi muž uspjeti biti sa mnom. Sve nam ovisi o dobu dana kad će krenuti jer ćemo morati starijeg bracu negdje ostaviti, a svi bližnji su nam u Dalmaciji.
    Eh, vidjela sam još jednu prezgodnu trudnicu s malenim trbuščićem, BellaLuna ako se ne varam 😍

• nali
    17. Studeni 2018. 08:41

Ako ovim tempom nastavimo,sve cemo prije nove godine rodit 😂🤣🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.