Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    16. Studeni 2018. 14:33

i ptičice, i kod mene je malo obilniji iscjedak zadnjih dana, bilo je vec takvih perioda i ginekolog kaze da je to normalno dok nije u cudnim bojama i cudnog mirisa, tako da bez brige...ima i on svoju funkciju, bolje da ga ima nego da ga nema 😊

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    16. Studeni 2018. 14:35

Vana, 
    jupii, idete kuci 😍 Srecno i uživajte u svom malom hljebcicu 🤗😍
    Maggie, 
    pa hrana izgleda odlično, cak i desert imate 😶🤗
    Cure, 
    sto se tice mog iskustva sa bebom do sada, ukratko: nije strasno, odmah cete znati sve i uzeti i nahraniti i nosati i obuci, jednostavno proradi u vama nesto, jer ja nikad nisam smjela uzeti niciju bebu, jos moja beba skoro duplo manja od prosjecne bebe. Druga stvar, ne odbijajte pomoc, stvarno znaci.
    A evo mene, 13 dana poslije poroda:

_svjesna
    16. Studeni 2018. 15:29

Salatice super izgledas ❤️👍
    Drago mi je da si spomenula pomoc, pomaze li svekrva i reci mi kako podnosis sve to pod uticajem hormona? Ja sam mislila mamu i svekrvu angazirati par dana, nadam se da ce sveki biti dobra i da mi nece skakati na nerve.
    Sinoc smo bili u gostima kod njegovih i nije gasila cigaretu, ne znam kako joj nije zao pusiti u prisustvu trudnice, jos meni to jako smeta u trudnoci, dim cigarete. Muz je morao skrenuti paznju jer je vidio da precesto izlazim van na svjez zrak 😩

Bruna92
    16. Studeni 2018. 15:37

Ajmeeee, nema me skoro dva dana na mobitelu kad ono stigle 3 bebice!!!!
    Maggie, Miranda cestitam vam od srca na vasim smotuljicma i hrabrosti!!! Predivno, zelim vam brz oporavak ❤️❤️❤️❤️❤️
    Vana, drago mi je da napokon izlazite iz bolnice.
    Netko je imao super pregled, mislim Mamma2, super i za to 😁❤️
    Jos mi je nesto promaklo, sigurna sam 😒
    Mene grlo ne popusta, kasljem ko manijak, nije mi bas najbolje 😖

Klikerica
    16. Studeni 2018. 15:40

du1988

i ptičice, i kod mene je malo obilniji iscjedak zadnjih dana, bilo je vec takvih perioda i ginekolog kaze da je to normalno dok nije u cudnim bojama i cudnog mirisa, tako da bez brige…ima i on svoju funkciju, bolje da ga ima nego da ga nema 😊

+1
    Isto imam osjecaj da sam mokra s vremena na vrijeme,i isto ću čekat pregled😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    16. Studeni 2018. 15:41

Svjesna, 
    hvalaaa 😍 I sama sebi super izgledam ahahahaha (narcis), ali ono price, tesko se skidaju kilogrami, vidjeces, a ipak ja jesam do 87 dosla, nije malo i evo nista, opusteno normalno izgledam.
    A za sad je oke, mama se malo vise petlja haha, pod navodnike, ali i vise pomaze, pa joj i pustim, iskuliram xD A svekrvu sam isprepadala izgleda, ne petlja se nista, nema je kao mame, ali nadje se, jutros ju je gegala pola sata prije posla, zatim kuva rucak. Ok je situacija. A hormoni, bolje nego u bolnici uglavnom, ne placem za svaku sitnicu i nisam napeta... upravo beba ima grcic, a ja pisem ovaj post, pa pomislim jesam li nemajka, ali gdje ces skakati na svaki grcic, odose živci i beba osjeca napetost vjerovatno, itd. 
    Jedva cekam da sve ovako pisemo i razmjenjujemo iskustva 😍😍😍😍😍

Klikerica
    16. Studeni 2018. 15:44

Maggie,
    Jel ima nešto s tvoga popisa što ti fali u bolnici,a da bi sada dodala?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    16. Studeni 2018. 16:14

Mamma2 bravo za dobre vijesti s pregleda,
    Salatice super izgledas,
    Evo da i mi prijavimo dobre vjesti s kontrole,
    Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    16. Studeni 2018. 16:14

Mamma2 bravo za dobre vijesti s pregleda,
    Salatice super izgledas,
    Evo da i mi prijavimo dobre vjesti s kontrole,
    Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    16. Studeni 2018. 16:17

Du hvala. Ma nije lako bilo ovih dana, pa skacemo na svaku 😅
    Klikerice i ja definitivno cekam pregled. Iskuliram se, neda mi se vise panicarit. Od pocetka trudnice me je...Vjerujem da je sve odlicno, ipak mi je cerviks bio 56mm prosli mjesec 😂😂 
    Al da mi nije lakse kad cujem da je uobicajen pojacan iscjedak s vremena na vrijeme- je. 
    Auffff kako jedva cekam moju bebu kad vidim nase mamice. Ajoj 😍 a imam jos do termina..ni lilypie mi ne pomaze s ovim dodavanjem dana 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.