Da, i zaboravih dati kompliment mamama sa slika u punim tjednima. .Tjedni kao i kod mene, a moj stomak kao spram vašeg kao da sam u 50 tjednu hehhe.
Maggie hvala puno na svim iskustvima j savjetima vezano za Petrovu, puni znace i korisni su 😊
Kako se ti osjecas? Jel bole savovi?
Posjete vide bebu kroz staklo? To mi je super, strah me viroza. Kad idete doma?
Woow koje zgodne trudnice, pa cure di su vam se bebe sakrile 😍😍
Cestitam svima na jučerasnjim dobrim pregledima 😊🤗 neka nam se nastave pozitivne vijesti 🙂
Zvrkice bome i zaslužila si tako brzinski porod, koliko si tu u strahovima ležala 😌👏👏 sad se lijepo oporavljaj i jačaj radi bebe, pa kad lijepo izađete doma da ste pravi dream team 😍😍
Lovre
Zvrkice, bome ekspresan porod. drago mi je da se nisi puno namučila!
Pticaselica, ti i ja bi mogle čak bit i cimerice u Petrovoj 😊
baš razmišljam kako netko statistički na temi mora i prenijet bebu preko termina. nadam se da to neću bit ja 😂 pratila sam Jesenske i tamo je većina rodila oko i preko termina. ono tipa u 42. tt. ne priželjkujem si takvo mučenje 😪
Zvrkice, od srca ti čestitam na tvojem malom zlatu. Pa ti si to brzinski odradila. 💕☺️😍
Samo nek ste ti i malena Zana dobro.
Kako smo se sve počele redati sa porođajima, nisam mislila da će se sezona tak brzo otvoriti.
Maggie, još jednom hvala na savjetima iz Petrove. 😘
Uglavnom, curke ja doma u krevetu sa svojim muzicem. On spava, a ja ga se ne mogu nagledati s obzirom da nismo pajkili skupa 4 dana. Osjećam se dobro i na toj terapiji sam od normabela, cordipina i utrogestana. Kontrola za 2 tj u trudničkoj ambulanti. Kak je ovo sve krenulo u pon ću prvo u muller ili dm da nadopunim torbu za bolnicu, lagano ju spremim pa nek ona čeka jer nikad ne znam kad će Noic htjeti van. 💙
I da jučer još obavila šoping za nećake i nećakinju u pepcu za nikolinje i za našeg misa uzela podlogu za prematanje u bubamari. Još moram se samo opskrbiti za bodijima br 50 s obzirom da će biti malecki.
Ostale cure držite se, slikice su vam super. Neko je komentirao pupak, ali nije još ni meni izašao 🙈hehe a stignu
Danas idemo sa krsnim kumovima na večeru, veselim se našminkati i urediti i biti malo izvan kuće tj bolnice, bar sat dva pa natrag na ležanje jer sam ko duh inače sa izgledom, a o obrvama i izrastu da ni ne pričam, ali to mi je sad na zadnjem mjestu. 🤗
Noa 💙
Zvrkiceee, pa cestitam! Nek tvoja djevojcica bude ziva i zdrava, a tebi zavidim na ekspres porodu, upravo o takvom ja mastam! 🥰🥰🥰
Zvrkice cestitam na expresnom porodu i mirisljavom smotuljku
Mgirl nek ti napokon uzivas doma
Kad vas citam i meni dodje da moram sve spakirati
Na black friday cu u Bubamare kupiti uloske chicco, jastucice za grudnjake i mrezaste gacice, steznik imam kao i kozmetiku
Mestar jos masinu nije popravio, bio juver vidit pa ce navodno u pon popraviti a onda krecem s pranjem baby robice
U ponedjeljak mi je i pregled, jedva cekam
Dobro jutro trudnice...vidim ima dosta nespavalica. 😊
Zvrkice cestitam od srca 😍😘
Barbie i ja se isto nekako bojim da ne prenesem..neda mi se navlaciti po trudnickoj dodatnih tjedan-dva..a i mogu ti priznati da mi je ovog trudnickog blagostanja vec polako dosta...zelim setati i biti sto vise vani a nemogu jer doslovno svakih 15 min ja moram na wc...mala se jako nisko spustila glavicim i bas pritisce tako da se stvarno nadam da cu biti u terminu ako ne i prije. 😊😊
Kaj planirate za vikend? Kaj finoga kuhate danas?
Ja sam mislila nagovoriti dragoga da zadnji put jos odemo do ikee danas po neke sitnice iako sam rekla nikad vise vikendom jer je guzva nesnosljiva ali prek tjedna nekako ne stignemo.
I mozda do yiska. Vidjet cemo...ugl zelim vam svima ugodan vikend...odmorite se curke i uzivajte...😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji