Maggie baš sam uživala čitajući izvješće s poroda
Čeatitaaam!!!
Miranda čestitke također 😘😘
Zvrkice drži se, izdržat ćete vi to 😃
Mamma2 super na dobrim vijestima
Rita
Joj Salatice tko bi rekao da ces sa malenom imati najvise problema sa hranom, nije na mamu da uziva u hrani. Mogu primjeti da je pocelo polako pozitiva se širiti grupom i sve pozitivne vijesti. Samo neka nastavit tako, ceka se zimska beba broj 7.
Salatice, također preporuka za Dr. Browns i Medeline bočice.
Ja sam sebi naručila medelu, vani su jeftinije, ali ima i kod nas po ljekarnama. Kod Medele je fora da ima neki sistem da beba mora vući kao na sisi, pa je to dobro kad se kombinira dojenje i bočica, da se beba ne navikne da lako dobiva hranu+ mora sporije jesti.
Dr. Browns isto ima neki sistem koji usporava protok mlijeka pa bi bebi trebalo bolje "sjedat" mlijeko...
Miranda cestitke na bebicama…sto brzi oporavak mami i punoo srece i ljubavi malim andelima…cestitam i svu srecu zelim.
url=https://lilypie.com]
Ako moj mali miš i doma bude dobar kao ovdje, imat ću vremena za tablicu. Svakako vas moram pratiti, pa sve bebe ćemo skupa dočekati!
Evo da vam pokažem i što smo jeli jučer za večeru, danas za doručak i ručak. Sve je bilo fino i začinjeno, čak i meni koja ne jedem sve. Doručak sam si ja pojačala svojim mixom od zobenih pahuljica koje sam ubacila u njihov kakao. Ali generalno, hrana dobra!
nastavlja se danas pozitivni niz! mmama2, odlicno za bebaca! vana, napokon cete uzivati kuci!! zvrkice, drzi se, svaki dan je borba, ali i dan vise za Z u trbuhu 😊 ovdje lijepo bura procistila zrak, spustila sam se prosetati uz more i sad idem kuci na caj i dobru knjigu! p.s.stigli su mi adventski vijenci od shabby bajka-sve preporuke!
Ooo zvrkice, jos jedan +1 🤗🤗 izdrzat ces ti jos! Drago mi je osjetit da si puuuno raspolozenija 😍 kao sto Allie reče, ne drži nas vise ovoliko u mraku. Odma iza vizite- klokanica. Mi smo pune hormona, brzo podivljamo, shvati nas 😁😘
Vana presretna sam sto ides kuci. Imas svoj "sretan kraj". Divno i hrabro si se drzala zadnjih mjesec- dva, sad uzivaj do mile volje u Blazu. ☺
Mamma2 Sven je beba ipo. Zna da ga cekaju dva starija kuci, mora odmah bit snazan i jak. Super za pregled 😊
A ja se sve mislim dal da napisem il ne, kad je sve ovako pozitivno. Al evo. Iscjedak. Neznam kako da znam jel normalan. Bijel do blijedo zut kad se osusi, al sam skoro stalno mokra 🤔 ma necu panicarit, pregled je u utorak, sve je skolski dosad, tako ce i odsad bit, al evo..isto da se potuzim malo 😅
Mama2, odlične vijesti! ☺
Vana, idete kući napokon, baš lijepo..sad uživajte u privikavanju i piši nam i ti kad stigneš s čim se sve (ne)borite kroz dan.
Zvrkice, nadam se da nije plodna voda i da ćete još neko vrijeme izdržati vas dvije u komadu. Al doktorica te lijepo umirila i u svakom slučaju će biti sve dobro s objema ☺
Hvala svima koje dijelite svoja iskustva, em s poroda, em kasnije s bebicama. Mi koje nismo još na redu upijamo i stvarno puno znači čuti razne 'situacije'.
Eto, danas na forumu pozitivan dan, al ja ću ispucati jednu lošu vijest i nek nam u cijeloj ekipi to bude najgora moguća stvar. 😁 Zvao me endokrinolog, dao mi min. dozu euthyroxa. Do sad sam se izvlačila al evo sad ću ga morati piti, rekao je samo do poroda. Žao mi je što nisam izdržala još malo bez terapije, ali nek je svo zlo u tome 😉
Sutra punim 8 mjeseci, ostaje 5 tjedana do termina i moram reći da sam presretna i preponosna ❤
A sada dalje nastavljamo samo pozitivnim vijestima i priči o finoj hrani-tu nema negative. 😉 Maggie, dobro izgledaju obroci, nemoj nam samo biti gladna. Ja sam pravila danas knedle domaće i tako su mekane da se tope u ustima..mmm..a za večeru pravim burek. Šta je ovih dana kod vas na meniju?
Mama2, odlične vijesti! ☺
Vana, idete kući napokon, baš lijepo..sad uživajte u privikavanju i piši nam i ti kad stigneš s čim se sve (ne)borite kroz dan.
Zvrkice, nadam se da nije plodna voda i da ćete još neko vrijeme izdržati vas dvije u komadu. Al doktorica te lijepo umirila i u svakom slučaju će biti sve dobro s objema ☺
Hvala svima koje dijelite svoja iskustva, em s poroda, em kasnije s bebicama. Mi koje nismo još na redu upijamo i stvarno puno znači čuti razne 'situacije'.
Eto, danas na forumu pozitivan dan, al ja ću ispucati jednu lošu vijest i nek nam u cijeloj ekipi to bude najgora moguća stvar. 😁 Zvao me endokrinolog, dao mi min. dozu euthyroxa. Do sad sam se izvlačila al evo sad ću ga morati piti, rekao je samo do poroda. Žao mi je što nisam izdržala još malo bez terapije, ali nek je svo zlo u tome 😉
Sutra punim 8 mjeseci, ostaje 5 tjedana do termina i moram reći da sam presretna i preponosna ❤
A sada dalje nastavljamo samo pozitivnim vijestima i priči o finoj hrani-tu nema negative. 😉 Maggie, dobro izgledaju obroci, nemoj nam samo biti gladna. Ja sam pravila danas knedle domaće i tako su mekane da se tope u ustima..mmm..a za večeru pravim burek. Šta je ovih dana kod vas na meniju?
Kelj 😭😭
Mogu doc do tebe? 😂😍😁
duda, ja pijem euthyrox otkako sam krenula na ivf postupak, nije to nista strasno! Samo popij nataste i pola sata nemoj nista jesti 😊 kod mene danas musaka od batata, jucer quiche od tikve, za sutra ostaci 😂 knedle zvuce savrseno 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji