Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    16. Studeni 2018. 16:20

Kani07

Mamma2 bravo za dobre vijesti s pregleda,
    Salatice super izgledas,
    Evo da i mi prijavimo dobre vjesti s kontrole,
    Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene

🤗🤗🤗 Nisi ti rekla da imas dogovoreni carski u 12mj?

MareiKate
    16. Studeni 2018. 16:27

Mmama2 i Kani super za dobre vijesti s pregleda! Nek se nastavi u istom tonu!
    Imam pitanjce, da li je itko spakirao stvari u mali koferčić za bolnicu ili sve imate neke one mekše torbe? Ja se premišljam da li da kupujem neku torbu ili nosim u koferčiču malom veličine kabinske prtljage...
    Nije problem kupiti nego ne volim gomilati nepotrebne stvari. Inače dosta planinarimo i imamo ruksaka na izvoz ali di ću s tim u bolnicu 😂 opcija mi je ili mali kofer ili kupovina nove torbe.

Klikerica
    16. Studeni 2018. 16:32

MareiKate

Mmama2 i Kani super za dobre vijesti s pregleda! Nek se nastavi u istom tonu!
    Imam pitanjce, da li je itko spakirao stvari u mali koferčić za bolnicu ili sve imate neke one mekše torbe? Ja se premišljam da li da kupujem neku torbu ili nosim u koferčiču malom veličine kabinske prtljage…
    Nije problem kupiti nego ne volim gomilati nepotrebne stvari. Inače dosta planinarimo i imamo ruksaka na izvoz ali di ću s tim u bolnicu 😂 opcija mi je ili mali kofer ili kupovina nove torbe.

Ja idem s malim koferom cabin luggage size

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    16. Studeni 2018. 16:33

MareiKate, možeš i s malim koferčićem 😊

čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. 

meni danas malo teži dan. išli smo prošetati, ali baš mi je nekako bilo teško hodati. sve me stiskalo i teško sam disala. no dobro, vjerojatno ipak samo jedan loš dan i sutra će bit bolje. 

MareiKate
    16. Studeni 2018. 16:38

Hvala curke! Onda ne kupujem ništa, idem s koferčićem 😃

AnnaO
    16. Studeni 2018. 16:47

Evo cure i mene da se javim cestitam svima koje su rodile uzivajte sa svojim smotuljcima...moj prvorodenac sutra ima rodendan i mislim si di su dvije godine proljetjele bas sam nekako sentimentalna...ovaj mali unutra je svaki dan sve zivlji i zivlji i jedva cekam pregled u utorak...i dalje nemam nista spremno nadam se da cu stici kako su krenule zimske bebe sve me vise pere euforija 🤗

AllieH
    16. Studeni 2018. 17:05

MareiKate, i ja mislim s takvim kofercicem, meni je to prakticnije od rucnih torbi. 
    Ptičice, ne brini radi iscjetka, i kod mene je prisutan tako nesto od tvojih tjedana, nalazi briseva su dosli uredni. 😊
    Vana, uzivajte kuci, vjerujem da si jedva docekala! 
    Cure s pregleda, uh, Bogu hvala da je sve kako treba, kako sam vec vise puta rekla, mislim da je dosta bilo sokova. ❤

Luka ❤

Duda
    16. Studeni 2018. 17:13

Mina, samo dođi 😉 Ne moram ti reći da je uz sve to ostalo još malo i prefinog kolača koji sam jučer pravila 😉
    Salatice, super ti ide skidanje kila, a još bolje što je opušteno ☺
    Ptičice, preduhitrila si me ipak lošom vijesti. 😁 A nećemo brinuti, i kod mene iscjetka stalno..sve je to normalno..eventualno ćeš na pregledu dobiti vaginalete neke..
    Du, ne sekiram se zbog terapije, šta sam sve morala piti u zadnjih 8 mjeseci, sretna sam što sam ostala samo na željezu i eto to od sljedećeg tjedna. I rekao je samo do poroda, a to može biti jaaakooooo brzo 😉

Kolačići
    16. Studeni 2018. 17:34

Za one koji nemaju fejs, evo nas.... lijepi i debeli. A kaže doktor sitna beba. 😅😅😅

• Kani07
    16. Studeni 2018. 17:35

Mina93

Kani07

Salatice super izgledas,
    Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene

Mina93

Kani07

Salatice super izgledas,

Je imam 4.12 ali decko se spremio 😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.