Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    16. Studeni 2018. 20:59

meni je Choco caffe u Novom Zg doslovno ispred zgrade. jedno vrijeme sam stalno išla, ali nekako su mi se pokvarili. odnosno, ovisi tko je od djelatnika u smjeni. neki mi naprave super palačinke, a neki presuhe. ali u globalu više ne idem jer su mi par puta za redom napravili bezveze palačinku 

Mina93
    16. Studeni 2018. 21:04

barbiemama

meni je Choco caffe u Novom Zg doslovno ispred zgrade. jedno vrijeme sam stalno išla, ali nekako su mi se pokvarili. odnosno, ovisi tko je od djelatnika u smjeni. neki mi naprave super palačinke, a neki presuhe. ali u globalu više ne idem jer su mi par puta za redom napravili bezveze palačinku

Potpisujem, mi smo redovni gosti na tresnjevci tj voltinom, kad su otvorili su bili vrhunski, jedva sam malo vise od pola palacinke pojela i onda mi jos lose, natrpaju je propisno i genijalna je, a onda kad su se prosirili su se i pogorsali i smanjili porciju, pojedem cijelu i niti se ni ne osjecam sito ful.. 

Ptičica
    16. Studeni 2018. 21:05

Klikerice opleti po i o slatkom 😂😂
    Pa da mi je za potrebu peći štrukle u 9 navecer, i nije.

Klikerica
    16. Studeni 2018. 21:10

Ja sam danas onu slanu mrknula,sir,šunka,tartar... a.mogla bi sada i slatku... bez beda...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Dalal
    16. Studeni 2018. 21:12

Klikerice draga, ja sam nažalost još na dijetnom režimu uz inzulin ali rado čitam Šta ste vi slatko jele i rado slike gledam...Prikupljam ideje Šta ću prvo jesti poslije poroda heheheh. .
    Ja sam juce bila na pregledu. .Beban je težak 2570gr i obzirom na dijabetes svi omjeri su dobri. .Otkucaji srca na CTG su išli od 120 pa čak do 170 ali doktor kaže da je to ok..
    Dobila sam i uputnicu za bolnicu i u sledeci utorak imamo termin za prijavu i dogovor za porod.
    Cestitke i mamama i trudnicama na savršenim linijama. .Ja nisam puno dobila kg u trudnoći,za sad samo 6..zbog dijete. .Ali sam krenula sa 8 viška tako da bih se radovala da izgubim nakon poroda kao vi. .
    Iako mi to sad nije prioritet 

Mina93
    16. Studeni 2018. 21:22

Ptičica

Strukleeee 😍😍😍

Ptičica
    16. Studeni 2018. 21:32

Mina93

Ptičica

Strukleeee 😍😍😍

Kaj si rekl? Štruklice sam pekl! Ajde na 2-3 😋

• Teatoni
    16. Studeni 2018. 21:33

Ja zadnjih par dana tamanim medenjake sa cokoladom i popijem po litru mlijeka dnevno...bas mi pase...😏😏 curke pitanje posto sam ja vec duboko u terminu sto mislite o tome da pocnem piti onaj caj za dojilje? Neznam koliko to moze pomoci a neznam ni dali moze odmoci? 😊😏 
    Evo nas dvije...mala je na punih 38 tjedana imala 2940g. Veli doktorica da do kraja bi trebala biti oko 3300-3400g. 

annchy17
    16. Studeni 2018. 21:40

Klikerica

Cure, evo moje slike svega pripremljenog za rodilište i popis svega na blogu….
    koristila sam razne popise, pa na kraju sve zbrojila u neki svoj finalni!
    https://www.maminacarolija.hr/novosti/popis-za-rodiliste-sto-sve-treba-biti-u-torbi/?utm_source=forum&utm_medium=post&utm_campaign=torba_za_rodiliste

:)
    :)

pepe1907
    16. Studeni 2018. 21:46

Klikerica

pepe i ja, smo danas bile u Chocco Caffe, mrknule palačinke i sladoled #mojgrijeh
    Nadam se da sada kad je ona sišla s dijete, i kada se duneće 100% striktno pridržavati da više nitko nema tko baš mora jaaaako paziti i da opušteno možemo o slatkim temama

sad će bit još više buhtli i kolača.
     evo sutra na meniju su mi krafne 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.