Mamma2 bravo za dobre vijesti s pregleda,
Salatice super izgledas,
Evo da i mi prijavimo dobre vjesti s kontrole,
Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene
🤗🤗🤗 Nisi ti rekla da imas dogovoreni carski u 12mj?
Mmama2 i Kani super za dobre vijesti s pregleda! Nek se nastavi u istom tonu!
Imam pitanjce, da li je itko spakirao stvari u mali koferčić za bolnicu ili sve imate neke one mekše torbe? Ja se premišljam da li da kupujem neku torbu ili nosim u koferčiču malom veličine kabinske prtljage...
Nije problem kupiti nego ne volim gomilati nepotrebne stvari. Inače dosta planinarimo i imamo ruksaka na izvoz ali di ću s tim u bolnicu 😂 opcija mi je ili mali kofer ili kupovina nove torbe.
Mmama2 i Kani super za dobre vijesti s pregleda! Nek se nastavi u istom tonu!
Imam pitanjce, da li je itko spakirao stvari u mali koferčić za bolnicu ili sve imate neke one mekše torbe? Ja se premišljam da li da kupujem neku torbu ili nosim u koferčiču malom veličine kabinske prtljage…
Nije problem kupiti nego ne volim gomilati nepotrebne stvari. Inače dosta planinarimo i imamo ruksaka na izvoz ali di ću s tim u bolnicu 😂 opcija mi je ili mali kofer ili kupovina nove torbe.
Ja idem s malim koferom cabin luggage size
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
MareiKate, možeš i s malim koferčićem 😊
čestitam svima na dobrim vijestima s pregleda.
meni danas malo teži dan. išli smo prošetati, ali baš mi je nekako bilo teško hodati. sve me stiskalo i teško sam disala. no dobro, vjerojatno ipak samo jedan loš dan i sutra će bit bolje.
Evo cure i mene da se javim cestitam svima koje su rodile uzivajte sa svojim smotuljcima...moj prvorodenac sutra ima rodendan i mislim si di su dvije godine proljetjele bas sam nekako sentimentalna...ovaj mali unutra je svaki dan sve zivlji i zivlji i jedva cekam pregled u utorak...i dalje nemam nista spremno nadam se da cu stici kako su krenule zimske bebe sve me vise pere euforija 🤗
MareiKate, i ja mislim s takvim kofercicem, meni je to prakticnije od rucnih torbi.
Ptičice, ne brini radi iscjetka, i kod mene je prisutan tako nesto od tvojih tjedana, nalazi briseva su dosli uredni. 😊
Vana, uzivajte kuci, vjerujem da si jedva docekala!
Cure s pregleda, uh, Bogu hvala da je sve kako treba, kako sam vec vise puta rekla, mislim da je dosta bilo sokova. ❤
Luka ❤
Mina, samo dođi 😉 Ne moram ti reći da je uz sve to ostalo još malo i prefinog kolača koji sam jučer pravila 😉
Salatice, super ti ide skidanje kila, a još bolje što je opušteno ☺
Ptičice, preduhitrila si me ipak lošom vijesti. 😁 A nećemo brinuti, i kod mene iscjetka stalno..sve je to normalno..eventualno ćeš na pregledu dobiti vaginalete neke..
Du, ne sekiram se zbog terapije, šta sam sve morala piti u zadnjih 8 mjeseci, sretna sam što sam ostala samo na željezu i eto to od sljedećeg tjedna. I rekao je samo do poroda, a to može biti jaaakooooo brzo 😉
Za one koji nemaju fejs, evo nas.... lijepi i debeli. A kaže doktor sitna beba. 😅😅😅
Salatice super izgledas,
Ctg uredan(mamin divljak opet smo ga lovali 😁,spustio se skroz nisko glavicom,cak i neka dva truda je ocitala al ja to ne osjecam,imamo oko. Cc 3kg i eto spremni smo pa kad god krene
Salatice super izgledas,
Je imam 4.12 ali decko se spremio 😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji