meni je Choco caffe u Novom Zg doslovno ispred zgrade. jedno vrijeme sam stalno išla, ali nekako su mi se pokvarili. odnosno, ovisi tko je od djelatnika u smjeni. neki mi naprave super palačinke, a neki presuhe. ali u globalu više ne idem jer su mi par puta za redom napravili bezveze palačinku
meni je Choco caffe u Novom Zg doslovno ispred zgrade. jedno vrijeme sam stalno išla, ali nekako su mi se pokvarili. odnosno, ovisi tko je od djelatnika u smjeni. neki mi naprave super palačinke, a neki presuhe. ali u globalu više ne idem jer su mi par puta za redom napravili bezveze palačinku
Potpisujem, mi smo redovni gosti na tresnjevci tj voltinom, kad su otvorili su bili vrhunski, jedva sam malo vise od pola palacinke pojela i onda mi jos lose, natrpaju je propisno i genijalna je, a onda kad su se prosirili su se i pogorsali i smanjili porciju, pojedem cijelu i niti se ni ne osjecam sito ful..
Klikerice opleti po i o slatkom 😂😂
Pa da mi je za potrebu peći štrukle u 9 navecer, i nije.
Ja sam danas onu slanu mrknula,sir,šunka,tartar... a.mogla bi sada i slatku... bez beda...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice draga, ja sam nažalost još na dijetnom režimu uz inzulin ali rado čitam Šta ste vi slatko jele i rado slike gledam...Prikupljam ideje Šta ću prvo jesti poslije poroda heheheh. .
Ja sam juce bila na pregledu. .Beban je težak 2570gr i obzirom na dijabetes svi omjeri su dobri. .Otkucaji srca na CTG su išli od 120 pa čak do 170 ali doktor kaže da je to ok..
Dobila sam i uputnicu za bolnicu i u sledeci utorak imamo termin za prijavu i dogovor za porod.
Cestitke i mamama i trudnicama na savršenim linijama. .Ja nisam puno dobila kg u trudnoći,za sad samo 6..zbog dijete. .Ali sam krenula sa 8 viška tako da bih se radovala da izgubim nakon poroda kao vi. .
Iako mi to sad nije prioritet
Strukleeee 😍😍😍
Strukleeee 😍😍😍
Kaj si rekl? Štruklice sam pekl! Ajde na 2-3 😋
Ja zadnjih par dana tamanim medenjake sa cokoladom i popijem po litru mlijeka dnevno...bas mi pase...😏😏 curke pitanje posto sam ja vec duboko u terminu sto mislite o tome da pocnem piti onaj caj za dojilje? Neznam koliko to moze pomoci a neznam ni dali moze odmoci? 😊😏
Evo nas dvije...mala je na punih 38 tjedana imala 2940g. Veli doktorica da do kraja bi trebala biti oko 3300-3400g.
Cure, evo moje slike svega pripremljenog za rodilište i popis svega na blogu….
koristila sam razne popise, pa na kraju sve zbrojila u neki svoj finalni!
https://www.maminacarolija.hr/novosti/popis-za-rodiliste-sto-sve-treba-biti-u-torbi/?utm_source=forum&utm_medium=post&utm_campaign=torba_za_rodiliste
pepe i ja, smo danas bile u Chocco Caffe, mrknule palačinke i sladoled #mojgrijeh
Nadam se da sada kad je ona sišla s dijete, i kada se duneće 100% striktno pridržavati da više nitko nema tko baš mora jaaaako paziti i da opušteno možemo o slatkim temama
sad će bit još više buhtli i kolača.
evo sutra na meniju su mi krafne 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji