Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    16. Studeni 2018. 11:46

Zvrkica osjedili smo cekajuci da se javis 😂😂
    Iako sam ja mantrala da spavas i odmaras 😂😂🔝
    Bitno da si ti nama dobro 😍🥰

Salatica9192
    16. Studeni 2018. 11:54

Citam i vec krecem i ja panicariti za Zvrkicu kako idu postovi, ali vidim oke sve. Ma nista ne brigaj, samo doktore slusaj, bas mi se svidjaju, tako su smireni i fino objasnjavaju koliko sam upratila. 😊
    Maggie, 
    presladak jeee 😍🤗 Mis mali, kako su ga obukli u odjelce odmah 😍
    Ko nam je sljedeci po terminu, od ovih aktivnijih mislim (poslije Truskawke koju cekamo). 

Mina93
    16. Studeni 2018. 12:00

Mislim da su ivylee i Mateja iduce 😁

• nali
    16. Studeni 2018. 12:11

Vana super sto idete doma 😊
    Zvrkice- samo polako, izdrzat cete vi jos neko vrijeme 2u1 sigurna sam, nema preko reda. 💛🤗
    Ja sam uvjerena da je jos neko u bolnici ali se ne mogu sjetiti ko.. Ili sam nesto zabrijala 🤔

Maggie85
    16. Studeni 2018. 12:11

Cure, ne brinite za heparin. Ja sam se piknula iako sam imala trudove, a nisam znala za taj razmak koji mora proći. Mislila sam da jednostavno anesteziolog prilagodi dozu za epiduralnu. 
    Ako vam krenu trudovi, nemojte se piknut u vrijeme kad bi trebale i to je to (nemojte bit kao ja 😊) Ako se piknete kad i inače, vjerojatno će vam proći 12h pa ćete stići primiti epi.
    Što se poroda tiče, da, bio je zapravo dosta školski, i relativno brz. Dobro je što mi vodenjak nije pukao pa su me slabi trudovi od 15-03h otvorili do 5 cm, a onda malo jači od 03-09h do 8 cm. Kad su do kraja probili vodenjak, išli su najgori trudovi, ali i to je brzo prošlo. Sveukupno je to malo više od 19h, ali ja računam samo ovu noćnu fazu od cca. 7h.

• nali
    16. Studeni 2018. 12:16

Znam da sam nesto jos zaboravila..
    Mmama2 super za pregled i veliku bebu 😊

Salatica9192
    16. Studeni 2018. 12:17

Mina93

Mislim da su ivylee i Mateja iduce 😁

Jesteee, daa 😊 U pravu sii. E hocemo njih i Truskawku, ostale čekajte red haha 🤣😋😍🤗
    Joj obozavam babe, povlačim sve haha, ali moja mama, svekrva radi i nesto nije oko nje kao mama (isprepadala sam je haha). Ova moja je jedva cekala ovo izgleda, sva se ufurala, cujem ju kako kaze "ko je moja beba" i onda dreknem "cija beba" haha hahah.
    Ali stvarno pomogne, i da sebe spremim, da kucu malo i uopste i odmorim, predahnem. Pretvorila sam se u flasicu hahahaha (inace prijavljujem 4 Nukove, 1 Aventovu, 1 Mamovu i jednu zaboravi naziv - U potrazi za pravom flasicom i dudom🤣) 

AllieH
    16. Studeni 2018. 12:21

zvrkice, laknulo mi je. Nek je sve u redu, idemo dalje, dan po dan... Ali nemoj nas vise ovako drzati u neizvjesnosti. 
    salatice, moje cure se kunu u Dr. Browns bocice. Isto su probale sve i svasta, ove im najvise odgovaraju. Pa ako ti bas nista od navedenog ne pase, prouci njih. 

Luka ❤

_lily_0
    16. Studeni 2018. 12:31

Maggie85

Cure, ne brinite za heparin. Ja sam se piknula iako sam imala trudove, a nisam znala za taj razmak koji mora proći. Mislila sam da jednostavno anesteziolog prilagodi dozu za epiduralnu.
    Ako vam krenu trudovi, nemojte se piknut u vrijeme kad bi trebale i to je to (nemojte bit kao ja 😊) Ako se piknete kad i inače, vjerojatno će vam proći 12h pa ćete stići primiti epi.
    Što se poroda tiče, da, bio je zapravo dosta školski, i relativno brz. Dobro je što mi vodenjak nije pukao pa su me slabi trudovi od 15-03h otvorili do 5 cm, a onda malo jači od 03-09h do 8 cm. Kad su do kraja probili vodenjak, išli su najgori trudovi, ali i to je brzo prošlo. Sveukupno je to malo više od 19h, ali ja računam samo ovu noćnu fazu od cca. 7h.

Tnx nekako su me ove tvoje rijeci umirile i vidis ti kaj je mozak ni na kraj pameti mi nije bilo pa ako krenu trudovi a vrijeme za pikicu nemoj se ni piknut 
    Hvala puno na objasnjenju 😍😘❤️

Mina93
    16. Studeni 2018. 12:32

Klikerice cekamo te da apdejtas tablicu 😁😂 koliko se sjecam prihvatila si administrativne poslove nakon sto maggie rodi 😁🤗💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.