Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    16. Studeni 2018. 11:22

Ptičica

AllieH

Mene sad vec brine zvrkica, nije se javila ni na facebook ni ovdje cijelo jutro. Stalno provjeravam. Nadam se da je sve ok ❤

Same here 😶

Ptičica

AllieH

Mene sad vec brine zvrkica, nije se javila ni na facebook ni ovdje cijelo jutro. Stalno provjeravam. Nadam se da je sve ok ❤

Same here 😶

Evo i ja je trazim obicno se javi na fb

💜Karla💜Nicol💙Anton

_lily_0
    16. Studeni 2018. 11:25

Nadam se da je sve ok  ali bas cudno da se ne javlja nigdje osim ako zena odmara mozda i spava 🙈

Vana11
    16. Studeni 2018. 11:30

Miranda, čestitam!! 😇😇🎉🎊😍😚 svaka čast!
    I mi idemo doma! 😊

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    16. Studeni 2018. 11:31

MareiKate

mmama2

Salatice dajes isti ad kao i oni tamo? U kojem polozaju je hranis? Kako to da tatko nema makar dan, dva za biti s vama😕😕 znam da je tek poceo radit al ono..
    Mt je po meni i dalje za vece bebe, i vece od 3 mj, u njemu su nogice siroko skroz u zabici, a panel se je suzava tako da mislim da nije idealan za male tako bas :/ da probas sa ring slingom, on se nade i po 200tinjak kn, a moze od rodenja

A sling mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto, toliko je jednostavan da mi djeluje nesigurno… A ništa istražiti ću još malo… Ali da, uvijek od njih mogu naručiti mei tai a sebi kao poželim još sama kupim maramu za prvo razdoblje…

Ja isto tražim opciju za nošenje koju najbolje kupiti... i nadam se da ću do petka i sajma znati što želim imati pa da tamo kupim 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    16. Studeni 2018. 11:32

_lily_0

Nadam se da je sve ok ali bas cudno da se ne javlja nigdje osim ako zena odmara mozda i spava 🙈

moramo smanjiti paniku... definitivno! Vjerovatno je sve okej, čeka žena vizitu

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    16. Studeni 2018. 11:38

Vana super da idete doma 🤗🤗
    TA sv. Duh samo napomena  rekla sestra za prvi pregled bolje se doc narucit osobno 😊

Mina93
    16. Studeni 2018. 11:40

busybee
    16. Studeni 2018. 11:40

Maggie i Miranda, čestitam od srca <3
    Maggie, tvoj porod mi zvuči tako realno i rekla bih školski. Hvala ti na detaljnom opisu i nadam se da ćeš se što prije oporaviti!

AllieH
    16. Studeni 2018. 11:41

Vana, odlicno za odlazak kuci!! 
    Klikerice, imas ovu stranicu pa si prouci: https://nosenjebeba.com
    Poslala sam zvrkici i poruku na instagram, ali nije jos procitala. Vec je trebala biti vizita, a i sumnjam da cijelo dopodne odmara i spava. Ako se uskoro ne javi, morat cemo potegnuti veze da saznamo neku info. 

Luka ❤

• zvrkica
    16. Studeni 2018. 11:42

Joj cure, evo me, ludnica danas 😀

Maggie i Miranda 😍😘😍😘
    Hrabrice, super ste to odradile, neka bebaci budu zdravi i sretni 🤗😘🤗😘

Nema vijesti još, evo me sa ctga.
    Na uzv plodne vode ima dovoljno.
    No ja imam sukrvicu zbog vaginalnih pregleda (2 pregleda unutar 3 dana) pa su mi radili test i na curenje plodne vode, ali ne znam hoće li moći zbog sukrvice.

Ugl, rekla mi doktorica da smo sad u ok tjednima čak i ako se nešto pokrene. No ja bih voljela da Z izdrži što dulje, pa makar do idućeg vikenda.

Vidjeti ću što kažu u viziti popodne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.