Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    16. Studeni 2018. 10:37

Maggie maleni je prekrasan! Cisto lice, odmorno, k'o da je na carski stigao. Ma bice i jesi carica, zato ovako dobro izgledate, nego neces da priznas 😜 salim se naravno, petrpila si ti svoje 😘 ali je bas bas prekrasan ❤
    Zvrkice, kako si? Ima li novosti? Cekamo te.
    Sto se tice epi, potpisujem Mateju i Ivylee. Ta dva sata spavanja su me spasila. I osjecala sam trudove kod izgona, odnosno vratili su me na drip. 
    Du, raj! Bura ocistila sve, s terase do Visa skoro vidim 😎

Ana89
    16. Studeni 2018. 10:44

Sve predivne vijesti 😍😍😍 Maggie, predivna beba 😍😍 Franki i Viktoru želim dug i prosperitetan život, a tebi Miranda što brži oporavak 😎😎

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    16. Studeni 2018. 10:49

Malo da nastavimo u pozitivnom tonu 😇 ja sam dns samo uzv imala, bebo je 2 kile, okrenut glavicom dolje, dovoljno plodne vode i posteljica sprijeda, sve odgovara svemu kako tteba.. jos samo 26og da mi ginica kaze da se nisam dalje otvarala i ja mirne duse mogu spavat😊😊

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    16. Studeni 2018. 10:58

Bravo mmama2 neka nam ljepih vijesti
    Upratila sam jos da i m.girl ide domeka jupiii neka nastave ovakve vijesti 

Iskreno ja se do sad nisam bojala poroda aliiii
    Kad je magie sad napisala za clexan i 12 sati od zadnje inekcije nemozes dobit epiduralnu moram priznat da me panicno oprao strah i to neopisiv jer sam se tako nadala tome a sad sve ovisi o sreci kad krenu trudovi ja cu si mantrat da me smiju copit od 18 popodne do jutra pa boze pomozi 🙈🙈🙈

Majana
    16. Studeni 2018. 10:59

Miranda cestiram na Franki i Viktoru 🎊🎉❤️
    Maggie presladak je 😍
    Mgirl super vijesti 😘
    Mmama2 odlicno 💪❤️
    Pticice more i kava zakon, zaredale su se dobre vijesti a bura odnila sve brige, lakse se dise 😉😊

Klikerica
    16. Studeni 2018. 11:04

Ja nastavljam tradiciju ludih snova.... 
    Inače sam normalna,lijepo spavam i nemam psihickih problema.... ahahaha

Dakle,u snu jel... Mama i brat su me silom htjeli uslikati jer sam kao sad tako debela i ko zna kad cu opet biti. I ja kao ne zelim se slikati,pustite me na miru... i oni ajde ajde ajde... i ja necu... i oni krenu trcati i ja krenem jos brze i pukne mi vodenjak i krene sukrvica neka,i ja njima na to... jesam vam rekla da se necu slikati

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Duda
    16. Studeni 2018. 11:04

Miranda, bravoo! Čestitam na duploj sreći! Probaj odmoriti kad god možeš..a s bebicama želim puno maženja!
    Maggie, stvarno je predivan 😍😍
    M.girl, super vijesti! Pazite se sad kod kuće i da nema više odlazaka u bolnicu do poroda 😉
    Baš je predivno do kud smo sve došle i da su krenule najljepše moguće vijesti. Neka nam je svih naših 6 bebica zdravo i veselo! ❤

AllieH
    16. Studeni 2018. 11:15

Mene sad vec brine zvrkica, nije se javila ni na facebook ni ovdje cijelo jutro. Stalno provjeravam. Nadam se da je sve ok ❤

Luka ❤

Slampo
    16. Studeni 2018. 11:16

Miranda cestitke na dvostrukoj sreci, uzivajte. Maggie hvala na iscrpnom izvjestaju, lijepo je cuti kako to funkcionira u radaoni i to jos tako detaljno. Hvala punooo, maleni je bombon 

Ptičica
    16. Studeni 2018. 11:18

AllieH

Mene sad vec brine zvrkica, nije se javila ni na facebook ni ovdje cijelo jutro. Stalno provjeravam. Nadam se da je sve ok ❤

Same here 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.