Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    15. Studeni 2018. 21:57

ne pijem čaj i ne masiram međicu. prelijena sam 😪

pepe1907
    15. Studeni 2018. 21:58

_lily_0

Ptica,Pepe od kojeg tjedna se pocinje masirat medjica i pije taj caj???!

pa evo od 35,36 tjedna...mislim da možeš međicu i ranije ali navodno može potaknuti trudove..ja sam krenula neki dan i mogu reć da mi je ta koža tvrda i ne elastična i poprilično peće kod rastezanja...valjda će bit bolje

_lily_0
    15. Studeni 2018. 22:04

Tnx pepe ma sigurno bude mislim da teba vremena da ona smeksa isla sam sad gledat neki video meni to djeluje bolno 🙈🙈🙈 razmislit cu jos o tome postala sam pizdica sto se tice boli😂😂
    Barbi ja bas nekak imam filing da bus ti imala neki super brzi porod neznam zakej eto pozlatile mi se rijeci 😍

barbiemama
    15. Studeni 2018. 22:09

Lily, pozlatile ti se riječi ❤️ i ja nekak imam pozitivan osjećaj od početka oko svega. i trudnoće i porora. ali bumo vidjeli. to je baš čista sreća. nijedna od nas ne zna kaj nas zapravo čeka. možda i bolje  😂

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 22:23

Lily od 35 tjedna sam pocela i da bolno je u pocetku i dosta pece 😢 al sad je vec bolje i lakse. 
    Mislim si ak je to bolilo kako ce bolit pri porodu, nadam se da ce nam svima proc sto je bezbolnije moguce. Ja jos nemam nikakav osjecaj 😁
    Barbie kako god da bude proci ce, samo da nas ne uhvati prevelika panika i bit ce sve u redu 😊

zadranka86
    15. Studeni 2018. 22:26

Miranda sretnooo draga i javi nam see…

url=https://lilypie.com]

Jagodica86
    15. Studeni 2018. 23:13

_lily_0

Tnx pepe ma sigurno bude mislim da teba vremena da ona smeksa isla sam sad gledat neki video meni to djeluje bolno 🙈🙈🙈 razmislit cu jos o tome postala sam pizdica sto se tice boli😂😂
    Barbija bas nekak imam filing da bus ti imala neki super brzi porod neznam zakej eto pozlatile mi se rijeci 😍

Ma daj, pa be smiješ sad trtarit. 😄😄
    Piše meni na ulju weleda od 34.tjedna se može, zamisli kako je kad ne masiraš, ovo pomaže sigurno  Nije garancija ali možda manje popuca se. Meni su cure koje su mazale sve rekle samo maži hahaha. Prošle bez šavova. Meni dosta za poticaj.
    Čaj isto ne treba prije 34.tjedna

Nunii
    15. Studeni 2018. 23:20

Curke,bolje da nas masaza sad pecka nego da na porodu popucamo ko kokice. Znam da i s masiranjem se moze popucati,ali vjerovatno manje nego kad nist ne radis. Barem znamo da smo probale.
    Ja masiram svaki drugi dan. Weleda ulje imam i nije bas najugodnije,ali svaki dan je bolje od onog prethodnog.
    Ako vas pecka na nekom mjestu,drzite malo pa nastavite dalje. Meni pomaze da ne pecka toliko i opustite se. Ja tipkam po mobu dok dragi masira😂 I ne znam kolko je pametno,ali na ulju pise da se nakon masaze treba oprati opet. Ja ostavim nekih deset minuta jos ‘da se upije’ i onda idem tek oprati. Sad ima oko tjedan dana kak smo poceli i lakse je kod masaze i imam osjecaj da vise nije ni tolko tvrdo.
    Caj nisam pocela piti🤣 Lijena sam stati u ljekarni,a treba mi i Rennie vec.

Klikerica
    15. Studeni 2018. 23:23

Samo 3 sata sam bila izvan prijema,i vec su bebe na putu...
    Miranda sretno!
    Mala B. će dobiti bracu i seku za svoj rođendan... mislim da je tvoj žnj osjećaj bio priprema za ova zbivanja... vjerujem da ste dobro i u mojim mislima i molitvi ste

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ptičica
    15. Studeni 2018. 23:31

Znaci danas sam sve zaboravila,osim.....Salaticeeeee, vidi Maggie od danas kao ti 😂😂
    Salu na stranu, Maggie od srca cestitam. I ne vjerujem da ovako dobro izgledas nakon poroda, mora da si british royal blood povukla u nekom genu. Pa ni Kate nije ovako izgledala sa 100 ljudi koji su je sredivali 😎
    Jedva cekam cuti vijesti kako je bilo, i naravno kako nam je bebica 🤗 punooooo pozdrava 😘
    Miranda snazna, samo hrabro. Mislimo na tebe i iscekujemo. Bebe su u 36om tt, i sve je u najboljem redu. Saljemo pozitivu 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.