Lily, presladak je pas 😍
volim plišance baš. ali se suzdržavam od kupnje jer nemamo prostora u stanu. imam jednog velikog medu, doduše. još sam bila sva ponosna kako sam ga jeftino ulovila u Plodinama 😂
Miranda bravo, cestitke, seka ce biti presretna najljepsi rodjendanski dar je dobila 😍😍😍
Maggie ajme koja mala slatka strucica 😍😍😍
Mgirl bravo za odlazak doma, nema vise ranih odlaska u bolnicu 💪
Lily vec vam je guzva u krevetu, nisi brojala bebu 🤣😁
Di su zvrkica i vana?
Ja pojela jutros jednu datulju 🤣 mislim da to nece ici, jedino ako ih pomijesam s necim, ovako sam jedva na silu..
Lily, presladak je pas 😍
volim plišance baš. ali se suzdržavam od kupnje jer nemamo prostora u stanu. imam jednog velikog medu, doduše. još sam bila sva ponosna kako sam ga jeftino ulovila u Plodinama 😂
I ovaj je kupljen u plodinama za 80kuna stvarno presmjesna cijena 😂😂
Mina mislim da ce mene zgurat s kreveta ako ovak krene 😂😂😂😂😂😂salim se naravno 😘
Miranda cestitke na bebicama...Maggie isto tako, mali je predivan...ja se ne mogu načuditi kolko te bebe izgledaju ko pravi veliki ljudi, kad se sjetim da i ja jednog takvog nosim baš mi je nestvarno...opako smo krenule sa bebicama i sad me polako panika hvata 🤔🤰😊
Lily, presladak je pas 😍
I ovaj je kupljen u plodinama za 80kuna stvarno presmjesna cijena 😂😂
Mina mislim da ce mene zgurat s kreveta ako ovak krene 😂😂😂😂😂😂salim se naravno 😘
Brzo kupit veci krevet 🤣😁
Miranda cestitam,to je dupla sreca😍 🎉🎉❤
Maggie hvala za izvjestaj sa poroda!😊 Malac je premedeni😍
Zelim vam svima brz oporavak😘
Maggie maleni je prekrasan! Cisto lice, odmorno, k'o da je na carski stigao. Ma bice i jesi carica, zato ovako dobro izgledate, nego neces da priznas 😜 salim se naravno, petrpila si ti svoje 😘 ali je bas bas prekrasan ❤
Zvrkice, kako si? Ima li novosti? Cekamo te.
Sto se tice epi, potpisujem Mateju i Ivylee. Ta dva sata spavanja su me spasila. I osjecala sam trudove kod izgona, odnosno vratili su me na drip.
Du, raj! Bura ocistila sve, s terase do Visa skoro vidim 😎
Sve predivne vijesti 😍😍😍 Maggie, predivna beba 😍😍 Franki i Viktoru želim dug i prosperitetan život, a tebi Miranda što brži oporavak 😎😎
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Malo da nastavimo u pozitivnom tonu 😇 ja sam dns samo uzv imala, bebo je 2 kile, okrenut glavicom dolje, dovoljno plodne vode i posteljica sprijeda, sve odgovara svemu kako tteba.. jos samo 26og da mi ginica kaze da se nisam dalje otvarala i ja mirne duse mogu spavat😊😊
url=https://lilypie.com]
Bravo mmama2 neka nam ljepih vijesti
Upratila sam jos da i m.girl ide domeka jupiii neka nastave ovakve vijesti
Iskreno ja se do sad nisam bojala poroda aliiii
Kad je magie sad napisala za clexan i 12 sati od zadnje inekcije nemozes dobit epiduralnu moram priznat da me panicno oprao strah i to neopisiv jer sam se tako nadala tome a sad sve ovisi o sreci kad krenu trudovi ja cu si mantrat da me smiju copit od 18 popodne do jutra pa boze pomozi 🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji