Maggie,budi pametna i na boku makar prva 3 dana. Nemoj sjediti ni pokusavati sjediti... posljedice se osjete u seksualnom zivotu i mjesecima nakon... a i u svijetu mišića koji zadrzavaju mokraću kasnije. Rekle su mi cure koje su sjedile jer su kao mogle,i radile sve jer su se osjecale dobro,pa sada plaćaju skupe fizikalne terapije da im se dolje stanje vrati koliko toliko u normalu. Kod nas svi jako brinu za bebe,a jako malo za mame i kako ce njima biti nakon poroda,i ne samo prva 2 dana,nego i 9 mjeseci i 9 godina poslije. Pusek u čelo i vrijeme je za spavanje! Ja čekam Mirandu... ali mislim da će me umor slomiti
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Vidiš nisam znala za to. Ne znam što može biti drugačije ako sjedim ili ne sjedim, a mogu? Nisam razmišljala o tome. A paziti se treba naravno, pa nije to baš nevažno. Tako da hvala na savjetu.
Noć!!
Maggie svaka cast na opisu stvarno si nam detaljno sve napisala hvalaa a tebi zelimo sto brzi oporavak 😍❤️
Miranda mislim da ne spavam radi tebe svakih pola sata se budim i gledam jel ima kaj😂😂 nadam se da si do sad rodila i da u biti spavas i odmaras 😍❤️
Maggie od svega opisano najvise me strah toga pucanja i sivanja.
Probudim se i moram doc pogledati dal ima obavijesti o prvim twinsicima u zimskim bebama 😍
Maggie, svaka cast na detaljno napisanom iskustvu, jedva cekam da to sve prodje i da sve drzimo svoje smotuljke ❤ Cini mi se da si na kraju zadovoljna Petrovom. 🤔
Miranda, nadam se da je sve gotovo i da ste vas troje vec skupa 💪🏼😘
Klikerice, i ja sinoc zakopcala ruksak, za vikend cu jos torbu rijesiti i to je to. 😁
Luka ❤
Maggie,
odlican izvjestaj, uzivala sam čitajućiiii 😍 Bas dosta informacija, dosta ce značiti curama. Cestitke i ovdje 😍🤗🤗 Prelijepi ste. Mala, slatka porodica 👪
Miranda,
cekamo vijestiii 😍🤗 Do sada je sigurno upoznala pilice 😍🤗
Ja cijelu noć nisam spavala... Beba preplakala vecinu, gladna non stop, pa uhvate grcici. Znaci ili ne jede ili masu jede, nema umjereno. Sad mama dosla da me zamijeni da odspavam, a muz jadan otisao na posao u smjenu 12h. Znaci skontala sam da joj hrana ova pravi grcice vece, ali mora nju kao jer je nedonosce, druge hrane nisu prilagodjene za nju (a kad smo jeli Novalac dan i po, nikakvi grcevi) 😶 I vrate je danas na tu neku Impamil Pre Mil i evo opet grcevi i jauk kao i drugu noc.
Jutro cure.
Maggie super si ti to odradila ,sad uzivaj sa svojim bebacom😘.
Miranda nadam se da je gotovo i da su stigli maleni😊.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja se probudila u 2 i od onda nema spavanja. Barem sam napunila online kosaricu u ljekarni.
Maggie hvala ti na detaljnom opisu. 💛 Kako ste danas?
Miranda nadam se da je sve ok
Salatice zao mi je sto Lena ima grceve, a da pitas da joj das drugu hranu, pa vjerujem da to nije jedina za tako malene.
Curke koje ste u bolnicama, ja stvarno nemogu popratit pa necu pojedinacno da nekoga ne zaboravim, kako ste i da li ima naznaka kad idete doma?
Maggie odmaraj, ipak je to trajalo kod tebe. Al sad uživaj 😊😊
Nadam se i ja da je Miranda već rodila, ali možda ako je na carski već će nam sr tokom dana javiti 😉
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji