Maggie 😍😍 cestitam, mazite se i pazite 👪❤️stvarno izgledas ko da nisi rodila 😀😆
Koje su dvije komode bile aktualne, malm ikea i koja iz lesnine? Idem sutra polako u nabavku ;)
Jysk ista ko malmica, tu negdje po dimenzijama i cijeni
I gore moze podloga za presvlacenje? ;)
Koje su dvije komode bile aktualne, malm ikea i koja iz lesnine? Idem sutra polako u nabavku ;)
Ja sam stavila na malmicu, taman su mi dimenzije jer sam prvo dobila od seke podlogu za prematanje pa sam po tome trazila prematalicu, prvo sam ciljala na neke iz ikee i onda kad sam vidila malmicu sam se zaljubila i ono ko narucena 😁😁
Hvala svima na čestitkama, nisam sve stranice ni stigla pročitati. Nisam stigla napisati svoje iskustvo, cijeli dan je proletio, čak nisam ništa ni spavala. Sad čekam da mi vrate bebu pa ćemo pokušati dojiti po drugi put (prvi put je bio odmah nakon rođenja). A onda idem spavati, vjerojatno ću ih zamoliti da mi ne donose bebu na podoje preko noći... ali moram ih prvo pitati hrane li oni u tom slučaju bebe i s čim.
Napišem iskustvo sutra ako stignem, a ako ne, onda kad dođem doma, ionako mi je lakše na kompu nego mobitelu.
Ja sam stavila na malmicu, taman su mi dimenzije jer sam prvo dobila od seke podlogu za prematanje pa sam po tome trazila prematalicu, prvo sam ciljala na neke iz ikee i onda kad sam vidila malmicu sam se zaljubila i ono ko narucena 😁😁
Mozes mi poslikati kak to izgleda? :)
Hvala svima na čestitkama, nisam sve stranice ni stigla pročitati. Nisam stigla napisati svoje iskustvo, cijeli dan je proletio, čak nisam ništa ni spavala. Sad čekam da mi vrate bebu pa ćemo pokušati dojiti po drugi put (prvi put je bio odmah nakon rođenja). A onda idem spavati, vjerojatno ću ih zamoliti da mi ne donose bebu na podoje preko noći… ali moram ih prvo pitati hrane li oni u tom slučaju bebe i s čim.
Napišem iskustvo sutra ako stignem, a ako ne, onda kad dođem doma, ionako mi je lakše na kompu nego mobitelu.
Maggie, koliko sam čitala bebe prvi dan nakon rođenja trebaju neku smiješnu siću od mlijeka, drugi dan malo više a tek treći dan im treba neka po meni značajnija količina, provjeri naravno, ali mislim da se možeš bez brige naspavati bar ovu prvu noć...
Maggie cestitke od srca 😘❤️uzivajte sad u svojoj maloj najvecoj srecici a za ime cete lako😍😘
Ana i Salatice napokon kuci 🎉
Stizu nam prvi blizanci 😍
Cure u bolnicama drzite se ❤️
Pratim ja vas tu i tamo al neman ni ja bas volje pisat trenutno sam bas u nekom znj raspolozenju...
Jos kako je krenulo sa ovim bolnicama neki su me strahovi oprali iako je zasad sve u redu, iduci cetvrtak pregled koji nikako docekat... Imam neki vodenasti iscjedak mislim mucia je on mene i prije al sad ga ima vise dobila vaginalete nije ga bilo par dana a sad se opet pojavia i sad si razbijam glavu sta ako je plodna voda....bas sam ono... sve je super i sad si mislim nesto ce bit jer je sve dosad odlicno sama sebi sam glupa 🤦🏻♀️💆🏻♀️
Oces ovako neuredno sad da ti slikam ili ces pricekat drugi tjedan da to sredim 😂
Oces ovako neuredno sad da ti slikam ili ces pricekat drugi tjedan da to sredim 😂
Mozee tako, da sutra odmah kupim 😁😁
Nama komoda stoji u drugoj sobi jer kod nas nema mjesta, tu okrenem krevet na dr stranu koji ce ostat neko vrijeme jer ce dolazit moji u posjet pa da imaju do spavat.. Inace su tocne dimenzije, al ova podloga ima cepice da ne klizi pa se moze koristit i na kinderu sto mi je u planu kad ova soba bude zauzeta, to sam ti slikala isto da vidis 😉 eto 😁 jedva cekam sad da tu police jos sredimo i dovrsimo kutak 😍
Nama komoda stoji u drugoj sobi jer kod nas nema mjesta, tu okrenem krevet na dr stranu koji ce ostat neko vrijeme jer ce dolazit moji u posjet pa da imaju do spavat.. Inace su tocne dimenzije, al ova podloga ima cepice da ne klizi pa se moze koristit i na kinderu sto mi je u planu kad ova soba bude zauzeta, to sam ti slikala isto da vidis 😉 eto 😁 jedva cekam sad da tu police jos sredimo i dovrsimo kutak 😍
Oooo 😍😍😍 otkud je podloga? Hvalaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji