Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    15. Studeni 2018. 20:11

Miranda mislimo na tebe i čekamo lijepe vijesti ❤️❤️❤️

Jagodica86
    15. Studeni 2018. 20:15

Ajme koji boom zadnjih dana, bome nas je krenulo opako... Samo nek ide redom i da sve bude kako treba i bez većih problema.
    Miranda sretno i nek se to ubrza malo. Navijamo i mislimo na tebe. 

Ivana_G
    15. Studeni 2018. 20:16

Miranda sretno!! 😊😊😊😊😊👶

Mamica2
    15. Studeni 2018. 20:18

Miranda sretno i da sto prije rodis. Taman 35 tjedana tako da ce sve biti ok i nema brige a B dobiva najljepsi dupli poklon za rodjendan

Slampo
    15. Studeni 2018. 20:18

Maggie čestitam, super na onoj slici poslije poroda izgledaš, svaka cast. Miranda sretno i neka sve prođe u redu. Jao situacija se bas jako zahuktava zadnjih dana....definitivno smo preskočile sve rasprave i samo očekujemo porode, kontrole i sl. Malo se povremeno izgubim u imenima i nadimcima pa... da li samo ako nije bed cure koje su rodile kada pisu iskustva da samo napomenu o kojoj bolnici se radi. Iskreno ja sam se odlucila za vinogradsku  i necu odustati od toga, ali u zadnje vrijeme sam čula xy losih prica od tamo pa...

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 20:25

Miranda sretnooo 🤗🤗 ajms stizu nasi prvi blizanci 😍 nadam se da ce muz stic na vrijeme i da se porod nece puno oduzit 😊

• nali
    15. Studeni 2018. 20:34

Jooooj Miranda sretnooooo 💛💛😊

truskawka
    15. Studeni 2018. 20:36

Miranda

Maggie cestitaaam!! ❤️❤️❤️ Predivna slika, vasa mala obitelj 😍
    Ja sam od 18 u radaoni, trudovi su tek na 7-8 min ali puknuo je vodenjak i to je to. Zadnje sam bila 3 cm otvorena. Cekam muza a on psuje stadion i utakmicu jer se jedva probija po cesti.
    Zasad trudovi ne bole jako ali ni nisu dovoljno jaki jos. Sve mi se cini da ce biti sporo kao i prvi porod

Eto a jesam lijepo zamolila da me nitko ne prestigne hehehe
    Ali tebi je oprosteno ☺☺ 
    Sretno i javi nam se kad budes mogla. 😘😘

❤N i V💙

• zvrkica
    15. Studeni 2018. 20:37

Miranda sretnoooo 🎉🎈🎊🎈🎉🎊🎊🎈🎉

AllieH
    15. Studeni 2018. 20:41

Miranda draga, sretno!! Ajme kako sam uzbudjena, stizu nam twinsi! 😍😍😍😍😍

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.