Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    15. Studeni 2018. 19:50

Maggie cestitaaam!! ❤️❤️❤️ Predivna slika, vasa mala obitelj 😍
    Ja sam od 18 u radaoni, trudovi su tek na 7-8 min ali puknuo je vodenjak i to je to. Zadnje sam bila 3 cm otvorena. Cekam muza a on psuje stadion i utakmicu jer se jedva probija po cesti. 
    Zasad trudovi ne bole jako ali ni nisu dovoljno jaki jos. Sve mi se cini da ce biti sporo kao i prvi porod 

Mina93
    15. Studeni 2018. 19:56

annchy17

Mina93

annchy17

Mina93

annchy17

Mozes mi poslikati kak to izgleda? :)

Oces ovako neuredno sad da ti slikam ili ces pricekat drugi tjedan da to sredim 😂

Mozee tako, da sutra odmah kupim 😁😁

Nama komoda stoji u drugoj sobi jer kod nas nema mjesta, tu okrenem krevet na dr stranu koji ce ostat neko vrijeme jer ce dolazit moji u posjet pa da imaju do spavat.. Inace su tocne dimenzije, al ova podloga ima cepice da ne klizi pa se moze koristit i na kinderu sto mi je u planu kad ova soba bude zauzeta, to sam ti slikala isto da vidis 😉 eto 😁 jedva cekam sad da tu police jos sredimo i dovrsimo kutak 😍

Oooo 😍😍😍 otkud je podloga? Hvalaaa

Ajme nzn, seka mi je dala, a starija necakinja vec ima 6g tako da sumnjam da se sjeca, a nisam sigurna ni jel ona kupila ili je dobila.. 

Mina93
    15. Studeni 2018. 19:57

Miranda

Ja sam od 18 u radaoni, trudovi su tek na 7-8 min ali puknuo je vodenjak i to je to. Zadnje sam bila 3 cm otvorena. Cekam muza a on psuje stadion i utakmicu jer se jedva probija po cesti.
    Zasad trudovi ne bole jako ali ni nisu dovoljno jaki jos. Sve mi se cini da ce biti sporo kao i prvi porod

Ajme ❤️ nadam se da ce ti truskawka oprostit sta si joj uzela mjesto 😂 salim se, drzite se, cekamo novosti, sretno ❤️

BellaLuna
    15. Studeni 2018. 19:58

Maggie cestitam od ❤️ Bas vas je lijepo vidjeti!

Miranda sretnoooo!!! 

mmama2
    15. Studeni 2018. 20:04

Miranda samo hrabro😘😘😘 saljem pozitivne misli, i naravno da se stvari ubrzaju da se dugo ne patis.. isusek sutra ujutro dodem, a tu budu dva bebeka😍😍😍😍😍

url=https://lilypie.com]

Majana
    15. Studeni 2018. 20:04

Miranda sreeeetttnnnoo 😘 i da muz ubrzo stigne

pepe1907
    15. Studeni 2018. 20:07

Miranda

🎉🎉🎉🎉💪💪💪💪 Drzim fige da sve brzo završi..čekamo update 💖

_lily_0
    15. Studeni 2018. 20:08

Mirandaaaa sretno drzimo fige da ne traje dugo😍❤️

• Kani07
    15. Studeni 2018. 20:10

Miranda

Miranda

Joj krenulo je nema spavanja,cekamo te i sretno😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

luks
    15. Studeni 2018. 20:11

Miranda sreeeetno!! Ajme ovo je postalo baš zaozbiljno, počele bebe svaki dan😲😲
    Bome, cure mene je pomalo strah... 
    Annchy17  imam i ja takvu tvrdu podlogu, kupljena je u babycentru, tamo imaš sigurno. Ja sam je planirala na krevetiću koristit, a baš kad sastavimo malmicu, vidit ću kako bi izgledalo ako bi na komodu. 

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.