Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    15. Studeni 2018. 20:47

Miranda sretno! Nek čim prije prođe 😘

_svjesna
    15. Studeni 2018. 21:10

Miranda sretno!!! 😍
    To ipak prirodno odlucili, a ne carski? 

pepe1907
    15. Studeni 2018. 21:14

ko sve pije čaj od lista maline? kolko šalica dnevno? masiranje međice? koliko često...meni je teta u biljnoj ljekarni rekla da si uzmem ulje gospine trave i da ne trebam masirati

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 21:23

pepe1907

ko sve pije čaj od lista maline? kolko šalica dnevno? masiranje međice? koliko često…meni je teta u biljnoj ljekarni rekla da si uzmem ulje gospine trave i da ne trebam masirati

Ja pijem cca pola litre dnevno i masiram medjicu svaki dan vazelinom. Tako mi je preporucila doktorica.. 
    Mislim da je masaža kljucna, ja vec primjetim da je manje napeta u odnosu kad sam tek pocela masirat..

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 21:25

Sve curke, ajmo se dog s obzirom da su krenuli porodi da napišemo i gdje smo rodile, cisto da cure iza nas imaju svjeze iskustvo. Mozda nekome pomogne 😊

Salatica9192
    15. Studeni 2018. 21:25

Mirandaaa, 
    srecnoo 😍😍😍😍 Stizu prvi blizancu, jeeej 🤗 Sta sam rekla, krećee euforijaa. Upravo muzu govorim, stizu blizanci na forum😋 Cekamo vijesti 😘

• Marti8
    15. Studeni 2018. 21:38

Maggie cestitam i ovdje😘
    Miranda sretnooo!!!😘 

Salatica9192
    15. Studeni 2018. 21:40

I sad skonta da i Miranda ide prirodno. Svaka vam cast zeneeee. Ja jedva izgura jedno maleno haha (nije bol, vec se pogubila, zato slusajte babice - pisala sam vec). Ali ko god moze prirodno, neka ide. Ja sam lezala na odjelu gdje su većinom carski i neuporediva je razlika brzine oporavka, a naravno ko je sprijecen ili ga nesto sprijeci ima i on dobre strane svoje, pogotovo dobrobit bebe.
    (refresovala sam stranicu 20 puta do sad 🤣) 

barbiemama
    15. Studeni 2018. 21:50

Miranda, sretnoooo ❤️

mi smo prošetali po Samoboru. najela sam se kolača i krafni. sad me pere opet ta menstrualna bol. valjda sam se preforsirala. 

_lily_0
    15. Studeni 2018. 21:50

Ptica,Pepe od kojeg tjedna se pocinje masirat medjica i pije taj caj???!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.