ko sve pije čaj od lista maline? kolko šalica dnevno? masiranje međice? koliko često...meni je teta u biljnoj ljekarni rekla da si uzmem ulje gospine trave i da ne trebam masirati
ko sve pije čaj od lista maline? kolko šalica dnevno? masiranje međice? koliko često…meni je teta u biljnoj ljekarni rekla da si uzmem ulje gospine trave i da ne trebam masirati
Ja pijem cca pola litre dnevno i masiram medjicu svaki dan vazelinom. Tako mi je preporucila doktorica..
Mislim da je masaža kljucna, ja vec primjetim da je manje napeta u odnosu kad sam tek pocela masirat..
Sve curke, ajmo se dog s obzirom da su krenuli porodi da napišemo i gdje smo rodile, cisto da cure iza nas imaju svjeze iskustvo. Mozda nekome pomogne 😊
Mirandaaa,
srecnoo 😍😍😍😍 Stizu prvi blizancu, jeeej 🤗 Sta sam rekla, krećee euforijaa. Upravo muzu govorim, stizu blizanci na forum😋 Cekamo vijesti 😘
I sad skonta da i Miranda ide prirodno. Svaka vam cast zeneeee. Ja jedva izgura jedno maleno haha (nije bol, vec se pogubila, zato slusajte babice - pisala sam vec). Ali ko god moze prirodno, neka ide. Ja sam lezala na odjelu gdje su većinom carski i neuporediva je razlika brzine oporavka, a naravno ko je sprijecen ili ga nesto sprijeci ima i on dobre strane svoje, pogotovo dobrobit bebe.
(refresovala sam stranicu 20 puta do sad 🤣)
Miranda, sretnoooo ❤️
mi smo prošetali po Samoboru. najela sam se kolača i krafni. sad me pere opet ta menstrualna bol. valjda sam se preforsirala.
Ptica,Pepe od kojeg tjedna se pocinje masirat medjica i pije taj caj???!
Sortiraj odgovore
Najstariji