Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    15. Studeni 2018. 15:42

_lily_0

Bogme nakon ovako ljepog opisa od Mateje i iskustvaevo potpisujem odma 😁😂

Bulbivjerujem da nije lako nazalost sve sam to prosla i mogu ti samo reci evo cekam 4srecu i nadam se da je to to ma u biti je znam da je
    A ti probaj se sto vise usmjerit na trenutno stanje radi bebice koja raste u tebi i sto vise bit pozitivna i nemoj klonut duhom, a mene sad zanima kako ide pikanje??

Nije lako,nekad se osjecam kao između 2 vatre.....obozavam ovu bebicu koja raste u meni zaista svim srcem i vjerojem da je to nasa dugica🙏❤....ali nase 4 bebice nikad necu zaboraviti...i vec imam u planu ako Bog da sve prođe ok za prekrasne tetovaze za nasu mrvu i 4 andela❤❤❤❤❤....
    Drago mi je procitati nesto ovako pozitivno ,to ulijeva nadu❤...
    Stvarno jesam pozitivna i vjerujem u ovo malo cudo,samo mi je dns neki blesav placljiv dan,peru me hormoni🙈....
    Pikanje ide ko od sale....vec se i u mraku u polusnu pikam i za sada nema modrica😎...mozda promijenim struku uskoro🙈😂....

_lily_0
    15. Studeni 2018. 15:47

Bulbi91

_lily_0

Bulbivjerujem da nije lako nazalost sve sam to prosla i mogu ti samo reci evo cekam 4srecu i nadam se da je to to ma u biti je znam da je
    A ti probaj se sto vise usmjerit na trenutno stanje radi bebice koja raste u tebi i sto vise bit pozitivna i nemoj klonut duhom, a mene sad zanima kako ide pikanje??

Nije lako,nekad se osjecam kao između 2 vatre…..obozavam ovu bebicu koja raste u meni zaista svim srcem i vjerojem da je to nasa dugica🙏❤….ali nase 4 bebice nikad necu zaboraviti…i vec imam u planu ako Bog da sve prođe ok za prekrasne tetovaze za nasu mrvu i 4 andela❤❤❤❤❤….
    Drago mi je procitati nesto ovako pozitivno ,to ulijeva nadu❤…
    Stvarno jesam pozitivna i vjerujem u ovo malo cudo,samo mi je dns neki blesav placljiv dan,peru me hormoni🙈….
    Pikanje ide ko od sale….vec se i u mraku u polusnu pikam i za sada nema modrica😎…mozda promijenim struku uskoro🙈😂….

Potpuno te shvacam i samoj mi je ponekad tako ali samo cu jedno stavit i bit ce ti sve jasno nakon 3 gubitka usljedio je podsjetnik jer sam bila na ponoru na dnu i digla sam se hvala bogu 
    I zato vjerujem u tebe i vjerujem da je ovaj put to to 
    A nasi andeli ce uvjek bit s nama
    Ovo je bila moja tetovaza nakon sto sam ponovno krenula u borbu 😘😍❤️🥰

Mamica2
    15. Studeni 2018. 15:53

Mina93

Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

Meni skroz ok
    Ja znam da cu na carski 22.ili 23.01.2019. ako sto ne bude prije neplanirano tako da mi je to ok
    Ubi ono cekanje na kraju a pogotovo kad preneses

Bulbi91
    15. Studeni 2018. 16:00

_lily_0

Bulbi91

_lily_0

Nije lako,nekad se osjecam kao između 2 vatre…..obozavam ovu bebicu koja raste u meni zaista svim srcem i vjerojem da je to nasa dugica🙏❤….ali nase 4 bebice nikad necu zaboraviti…i vec imam u planu ako Bog da sve prođe ok za prekrasne tetovaze za nasu mrvu i 4 andela❤❤❤❤❤….
    Drago mi je procitati nesto ovako pozitivno ,to ulijeva nadu❤…
    Stvarno jesam pozitivna i vjerujem u ovo malo cudo,samo mi je dns neki blesav placljiv dan,peru me hormoni🙈….
    Pikanje ide ko od sale….vec se i u mraku u polusnu pikam i za sada nema modrica😎…mozda promijenim struku uskoro🙈😂….

Potpuno te shvacam i samoj mi je ponekad tako ali samo cu jedno stavit i bit ce ti sve jasno nakon 3 gubitka usljedio je podsjetnik jer sam bila na ponoru na dnu i digla sam se hvala bogu
    I zato vjerujem u tebe i vjerujem da je ovaj put to to
    A nasi andeli ce uvjek bit s nama
    Ovo je bila moja tetovaza nakon sto sam ponovno krenula u borbu 😘😍❤️🥰
    i samo da znas svi smo uz tebe i javi se uvjek 😘❤️

Hvala ti puno😘😘...super je tetovaza😍....
    Ako nista drugo,vjerujem da ce nase bebe imati super snazne mame💪💪❤❤...

zadranka86
    15. Studeni 2018. 16:08

Cure koje ste mi dale savjet hvala do neba...eto sto drugo reci trenutno mi vase rijeci i savjeti vridu ko da san dobila one novce sto su mi ih danas popapali...ugl to je bila uplata nevezano za moje bo nit ista slicno pa su to i mogli uzet....znam kriva sam sama cisto iz svoje linisti jer da bi ppsla u banku moram sist u auto a trenutno ne vozim jer mi to vise nije moguce..a troskove san karticom podmirivali..i eto mi sad cuda..lipo san danas dozivila sok..sad mi jedino ostaje ispravit svoje sranje sto prije da ne ostanem i bez toga bass sad kad mi naj vise treba sl.primanje cu mozda vec i rodit a sad imam stvarcica koje su ostale na popisu..hvalaaa cureee javim sutra basss kad rijesim to sve sto imam...

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 16:09

Truskawka ajme bebice stizu u ponedjeljak 😍😍
    Bome se zahuktava ovdje 🤩🤩 uskoro cd svaki dan po bebica ❤
    Bulbi draga neka si ti nama dobro i bebic neka napreduje 😊 nemoj se dat prepustit tim losim mislima i zlocestim hormonima, bit ce sve u redu. Mora biti 😍 tu smo uvijek i javljaj nam sve novosti, jedva cekamo i tvoju bebicu 🤗😘

• Neda30
    15. Studeni 2018. 16:21

Maggie 😍😍😍cestitam a bebici zelim puuunooo zdravlja, srece i dug zivot!!! Uživajte😍😍😍

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Klikerica
    15. Studeni 2018. 16:33

truskawka

Mirandanisi sama u svojim strahovima. Svega toga je i mene strah, odnosno jedino nije preuranjenog poroda jer vode mi trudnocu u subotu da sam punih 37tt i u pon idemo na porod. Drzi nam se 😘
    Pa eto ako je Maggie zauzela 4mjesto na tablici, ja se predbiljezujem za 5 mjesto, meni sretan broj i molim da me nitko ne preduhitri 😅😅
    Maggie cestitam od srca, divni ste 😍

Bravo i za vas! Ponedjeljkom inače vinogradska puni operacijski blok,od 8-12 h i onda se doktori raštrkaju po svuda... i uvijek sve najhitnije ide ponedjeljkom ujutro. 😊 Jedva čekamo da ih vidimo😍 prvi twinsi u zimskim bebama😎

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Mina93
    15. Studeni 2018. 16:40

Mamica2

Mina93

Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

Meni skroz ok
    Ja znam da cu na carski 22.ili 23.01.2019. ako sto ne bude prije neplanirano tako da mi je to ok
    Ubi ono cekanje na kraju a pogotovo kad preneses

Dada to ono nikad kraja cekanju 😂 i jos bi ja u neku ruku da malo pozuri, a opet u drugu nebi da uspijemo malo prosetat po adventu 😂😁 prevelik sam gurman, al nzn kako cu ove godine bez kuhanog vina 😂
    Iako mi je drago jer je sve super, opet bi bilo lijepo znat tocan datum i psihicki se pripremit 😁

Mina93
    15. Studeni 2018. 16:42

Sta se tice epiduralne, ja bi probala bez nje ako bude islo, ako ne bude Boze moj, onda uzimam sve sto se nudi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.