Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    15. Studeni 2018. 15:16

Mina93

truskawka

Mina93

Mozemo onda potpisat da je truskawka sljedeca, a ivylee odma nakon nje 😉😁🤗
    Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

Zastrasujuc 😅

Priznaj da si ocekivala da ces dobit vise dana odmora 😂😉

Jesam, moram priznati da sam ocekivala barem jos tjedan dana odmora 😔😔

❤N i V💙

_svjesna
    15. Studeni 2018. 15:20

Mateja hvala ti na detaljnom opisu iskustva sa epiduralom, sada si me jos vise ohrabrila da ju uzmem, vec sam poprilicno sigurna u to 👍
    Bulbi, ovaj put bude sve ok, koji si tjedan? Vjeruj da vrijeme brzo prolazi, samo budi opustena i vjeruj da ce sve ici skolski ❤️

Ana89
    15. Studeni 2018. 15:21

Čestitke Maggie85!!! Bebica broj 4 zimskih beba je došla na svijet !!!

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Kolačići
    15. Studeni 2018. 15:22

Maggie čestitam!😍🤗😘💞🥀 
    Stižu zimske bebe! Meni je jedan dan ono, ajme sad bi rodila da ovo prestane a drugi sam ko avion i mogla bih još 9 mjeseci.  Danas je dan kada bih odmah rodila.... Sve boli, zateže, koči..... 😓

barbiemama
    15. Studeni 2018. 15:22

da oprostite, govno bih uzela ako će manje boliti. ja sam taj tip 🙄😂

Bulbi, drago mi je vidjet te ovdje s nama. jedva čekam da budeš u sigurnim tjednima i da dočekamo i tvoju bebicu ❤️

barbiemama
    15. Studeni 2018. 15:24

Kolačići, meni je isto danas nešto lošiji dan jer me beban stišće i non stop se okreće. sad sam išla  u shopping do Jyska (imate danas sniženje 15% na svaki artikal koji stane u neku ogromnu vreću) i precijenila sam se. sve me nekak steže. 

_lily_0
    15. Studeni 2018. 15:25

Bogme nakon ovako ljepog opisa od Mateje i iskustva evo potpisujem odma 😁😂

Bulbi vjerujem da nije lako nazalost sve sam to prosla i mogu ti samo reci evo cekam 4srecu i nadam se da je to to ma u biti je znam da je
    A ti probaj se sto vise usmjerit na trenutno stanje radi bebice koja raste u tebi i sto vise bit pozitivna i nemoj klonut duhom, a mene sad zanima  kako ide pikanje??

Bulbi91
    15. Studeni 2018. 15:25

Kani07

Mina93

Bulbi91

Evo da vas pozdravim samo 🤗🤗…cure,koje ste rodile cestitam od srca😘😘❤❤….
    Iskreno kad citam ovako kako ste sve blizu terminu,bas me stegne oko srca😕…
    Mi smo jos mali i nestrpljivi🙈,ali samo molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏❤…

Naravno da ce biti sve dobro u to nema sumnje 😉😍 to ce biti mladji braco ili seka svim nasim bebacima 😉😁

Mina93

Bulbi91

Evo da vas pozdravim samo 🤗🤗…cure,koje ste rodile cestitam od srca😘😘❤❤….
    Iskreno kad citam ovako kako ste sve blizu terminu,bas me stegne oko srca😕…
    Mi smo jos mali i nestrpljivi🙈,ali samo molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏❤…

Naravno da ce biti sve dobro u to nema sumnje 😉😍 to ce biti mladji braco ili seka svim nasim bebacima 😉😁

Bulbiii naravno da ce biti sve uredu ovaj put i razumijem nestrpljivost,mi skupa s tobom cekamo samo pisi kad ti se da,inace kako si,kako podnosis😘

🙏❤...dobro sam...malo mucnine zezaju i glad,al to su slatke muke😊...ne mogu docekati iduci pregled,bas sam nestrpljiva...malo mi dođe tesko kako se blizi termin nase nikad docekane seka anđela...ali doci ce sve to vec na svoje mjesto nadam se...vjerujem da je ova beba nasa dugica🙏❤...

Bulbi91
    15. Studeni 2018. 15:35

barbiemama

da oprostite, govno bih uzela ako će manje boliti. ja sam taj tip 🙄😂

Bulbi, drago mi je vidjet te ovdje s nama. jedva čekam da budeš u sigurnim tjednima i da dočekamo i tvoju bebicu ❤️

❤❤❤ i ja to jedva cekam svim svojim srcem🙏❤...
    I jako mi je drago citati vas,kako ste sve blize svojim bebama😍,ali s druge strane me bas uhvati nostalgija....

Ivylee
    15. Studeni 2018. 15:41

mateja91

Draga Maggie, od srca ti cestitam! 🥰🥰🥰
    A sad zeljno iscekujem tvoje izvjesce s poroda jer znam da ce biti detaljno i poucno cak i za nas koje smo to jednom vec prosle 😁 Odmori samo, dodi k sebi, upoznaj se sa svojom srecicom a mi te cekamo! 😘
    Sto se tice epiduralne, napisat cu vam i ja iskustvo koje je bilo pozitivno….Isto sam se dvoumila prije poroda bi-ne bi, nisam imala konacnu odluku dok nisam dosla u rodiliste, tj predradaonu. obzirom da sam prije odlaska u box imala trudove vec negdje preko 15h koji su bili bas bolni i otvorili su me samo za tipa 2-3 prsta, uzela bi u tom trenutku kad su mi ponudili ono doslovno bilo kaj valjda samo da bolovi prestanu 😳 ugl ja sam u boxu bila od tipa 10 navecer a rodila u 4.45 ujutro i u tom sam periodu primila dvije doze epiduralne, svaka je djelovala otprilike 2 sata i u ta dva sata sam ono doslovno spavala jer nisam nista osjetila. Tempirali su mi ju na nacin da me drzi dok ne budem potpuno otvorena tak da mogu osjetit trudove na izgonu. I tak je i bilo, nakon druge doze bila sam otvorena skroz al smo jos kao pricekali da se beba spusti i onda je isao izgon. Da je sad opet ista situacija def bi uzela opet, puno mi je znacilo to malo odmora kolko sam dobila dok je djelovala obzirom da sam bila budna vec drugu noc za redom, nisam imala nikakve posljedice, beba je bila najnormalnije aktivna i sisala nakon toga, osjetila sam trudove kad je bilo bitno ih osjetiti… tak da evo, sad cemo vidjet kak ce bit drugi put i nadam se da ce sve ici brze pa epi nece trebat nego cu doc otvorena za porod a da to ni ne skuzim (ha-ha-ha, dream on, Mateja), al ak bude situacija ko prvi put uzimam opet 😅

Mateja i ja sam samu sebe uvjerila da dolazim na kontrolu bez trudova a oni kažu jooooj pa gospođo vi ste otvoreni 7 cm, idete u rađaonu 😎 Ajmeeeee snova 🤣
    I potpisujem te za epiduralnu. Ja imam jako lijepo iskustvo, dobila sam dvije doze isto, i naravno da su naštimali dada  izgonu nije djelovala tako da sam tiskanje mogla bez problema odraditi. Ja je poučena svojim iskustvom preporučam svima 🙈 I da, uopće nisam imala te neke nuspojave tipa glavobolje i bolova u leđima, a inače sam migrenaš pa eto.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.