Cure blokali su mi kompletni dug...ja san planirala sutra ic otvorit zasticeni i morala bi ionako poc na soc.jer je 45 do termina pa bi to i njima naglasila..a zena na fini mi kaze da mi po zakonu ne smiju ni dirat bolovanje....i da bi trebala normalno u pon.dignut novce..ja nezzz ja san bila i u soku..pa mozda da san nesto krivo razumila...ali planiram sutra otvorit zasticeni poc u banku i poc na soc njima reci...sad nezz sto me ceka u pon.jel moguce da ce mi zapljeniti komplikacije i ako sutra to sve rijesim
url=https://lilypie.com]
Maggie 😍😍 cestitam, mazite se i pazite 👪❤️stvarno izgledas ko da nisi rodila 😀😆
Koje su dvije komode bile aktualne, malm ikea i koja iz lesnine? Idem sutra polako u nabavku ;)
Jysk ista ko malmica, tu negdje po dimenzijama i cijeni
Evo da vas pozdravim samo 🤗🤗…cure,koje ste rodile cestitam od srca😘😘❤❤….
Iskreno kad citam ovako kako ste sve blizu terminu,bas me stegne oko srca😕…
Mi smo jos mali i nestrpljivi🙈,ali samo molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏❤…
Naravno da ce biti sve dobro u to nema sumnje 😉😍 to ce biti mladji braco ili seka svim nasim bebacima 😉😁
Zadranka evo ja fakat neznam osim ovog kaj sam napisala
Prije 3 godine imala sam ovrhu i bila trudna i prvo sam otvorila zasticeni racun i kad sam prvi put predavala na hzzo papire nisam dala broj tekuceg nego zasticenog racuna svaki mj cjele komplikacije su mi sjedale na zasticeni racun
Inace po nekom zakonu komplikacije bi trebale same po sebi biti zasticene aliiii raspitaj se sutra za sve jer puno toga je u zakonu a oni opet sve krse kao i to da 1/3 mora ostat za zivot a ako sjedne ovrha nema nikakve 1/3 nego povuku sve tako da sta rec..
to je moje iskustvo... nadam se da sam bar malo pomogla sretno s novcicima i drzim fige da ne povuku sve ako ne uspijes predat odma za zasticeni
Naravno da ce biti sve dobro u to nema sumnje 😉😍 to ce biti mladji braco ili seka svim nasim bebacima 😉😁
Bulbiii naravno da ce biti sve uredu ovaj put i razumijem nestrpljivost,mi skupa s tobom cekamo samo pisi kad ti se da,inace kako si,kako podnosis😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mirandanisi sama u svojim strahovima. Svega toga je i mene strah, odnosno jedino nije preuranjenog poroda jer vode mi trudnocu u subotu da sam punih 37tt i u pon idemo na porod. Drzi nam se 😘
Pa eto ako je Maggie zauzela 4mjesto na tablici, ja se predbiljezujem za 5 mjesto, meni sretan broj i molim da me nitko ne preduhitri 😅😅
Maggie cestitam od srca, divni ste 😍
kak ja ovu vijest nisam ni vidla? ajmeee kad u pon? odmah ujutro?carski jelda? ajmee superr 😀😀😀
Zadranka- komplikacije idu pod sifrom zasticenog primanja i mislm da banka kada primi takvu uplatu na blokirani da reagira, tj da javlja tebi da otvoris zasticeni. Ti ces svakako otici u finu i otvoriti zasticeni i obavijestiti hzzo. Postoji opcija da kada su novci vec uplaceni na blokirani rn, onda odlazis u banku i ispunjavas obrazac da ti ti novci idu na zasticeni. (tako funkcionira kada nekome blokiraju racun a bas je tih dana mu bila isplata place,pa vjerujem da je i tu nesto slicno)Mislim da je najgori scenarij da ti banka par dana zadrzi novce i onda tek uplati na zasticeni. Jer inace kad sjednu novci na blokirani, novci se neko vrijeme zadrzavaju i tek onda proslijede ovhovoditelju, osim ako je ovhovoditelj porezna ili tak nesto, s njima su brzi. Ne brini, najgore kaj te ceka je malo vise hodanja i poneki obrazac ispunjeni.
Draga Maggie, od srca ti cestitam! 🥰🥰🥰
A sad zeljno iscekujem tvoje izvjesce s poroda jer znam da ce biti detaljno i poucno cak i za nas koje smo to jednom vec prosle 😁 Odmori samo, dodi k sebi, upoznaj se sa svojom srecicom a mi te cekamo! 😘
Sto se tice epiduralne, napisat cu vam i ja iskustvo koje je bilo pozitivno....Isto sam se dvoumila prije poroda bi-ne bi, nisam imala konacnu odluku dok nisam dosla u rodiliste, tj predradaonu. obzirom da sam prije odlaska u box imala trudove vec negdje preko 15h koji su bili bas bolni i otvorili su me samo za tipa 2-3 prsta, uzela bi u tom trenutku kad su mi ponudili ono doslovno bilo kaj valjda samo da bolovi prestanu 😳 ugl ja sam u boxu bila od tipa 10 navecer a rodila u 4.45 ujutro i u tom sam periodu primila dvije doze epiduralne, svaka je djelovala otprilike 2 sata i u ta dva sata sam ono doslovno spavala jer nisam nista osjetila. Tempirali su mi ju na nacin da me drzi dok ne budem potpuno otvorena tak da mogu osjetit trudove na izgonu. I tak je i bilo, nakon druge doze bila sam otvorena skroz al smo jos kao pricekali da se beba spusti i onda je isao izgon. Da je sad opet ista situacija def bi uzela opet, puno mi je znacilo to malo odmora kolko sam dobila dok je djelovala obzirom da sam bila budna vec drugu noc za redom, nisam imala nikakve posljedice, beba je bila najnormalnije aktivna i sisala nakon toga, osjetila sam trudove kad je bilo bitno ih osjetiti... tak da evo, sad cemo vidjet kak ce bit drugi put i nadam se da ce sve ici brze pa epi nece trebat nego cu doc otvorena za porod a da to ni ne skuzim (ha-ha-ha, dream on, Mateja), al ak bude situacija ko prvi put uzimam opet 😅
Daj Boze da tako bude🙏❤😍...
Sortiraj odgovore
Najstariji