Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    15. Studeni 2018. 14:17

truskawka

Mina93

Mozemo onda potpisat da je truskawka sljedeca, a ivylee odma nakon nje 😉😁🤗
    Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

Zastrasujuc 😅

Priznaj da si ocekivala da ces dobit vise dana odmora 😂😉

_lily_0
    15. Studeni 2018. 14:22

Znaci u ponedjeljak nam stizu blizanci 😍😍
    Mina i Barbi bas ste me nasmijale sa scenarijem puknuce vodenjaka ni manje ni vise u konzumu pa barbi hahahahah di se sjetih toga ili mina na trgu 😂😂😂
    Bas sam se ismijala 😍🔝

zadranka86
    15. Studeni 2018. 14:26

Tonka kad vidis javi se..il netko ko zna..naime danas sok..ne vezan Bogu hvala za trudnocu..nego za moj racun...isla u spizu odbijeno...ja na banku kad racun blokiran...sokkkk sokkk sokkkk..doduse moja krivica ..jer dogovorila san se s agencijom prema kojoj ima dug za mobite da cu placat svaki mj.500kn..i ja prosli mj.to smetnem s uma..a uredno placam vec mjesecima i evo prosli mj nisam...i odem na finu zena mi da papire za zasticeni koje cu sutra odnit jer muzu se zurilo a nitko nije ovo ocekiva...ono sto mene muci to je sutra cu otvorit zasticeni a u pon liga komplikacije..da li cu u pon moc normalno dignut novce s racuna...mislim da je tonka rekla u banci da radi i nezz jel jos tko...ovo mi se prvi put dogodilo..al evo i neka je lad san lincina sad san cila dan u soku..da ne spominjem jutros....eto svaka inf ce zlata vridit..tnx.

url=https://lilypie.com]

Bulbi91
    15. Studeni 2018. 14:27

Evo da vas pozdravim samo 🤗🤗...cure,koje ste rodile cestitam od srca😘😘❤❤....
    Iskreno kad citam ovako kako ste sve blizu terminu,bas me stegne oko srca😕...
    Mi smo jos mali i nestrpljivi🙈,ali samo molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏❤...

• nali
    15. Studeni 2018. 14:28

Maggie cestitam na predivnom smotuljku, nadam se da je sve proslo ok i da cete brzo doma💛😘
    I ostalim mamama saljem pusu i da se sto brze snadete u novoj ulozi, jaooo nemogu zamisliti koji je to osjecaj 😍😘💛
    Curke u bolnicama- zelim vam da sto prije izadete i sto dulje ostanete 2 u1, nema preko reda.
    Ja tu i tamo skicnem forum, i dalje mi je uzasno stresna situacija sa svekrvom, pa eto jednostavno nemam volje za nista, ni za forum. Kada dodu bolji dani, bit cu aktivnija 😘 Usrecuje me to sto slj tjedan radim zavrsnu kupnju za bebu, nadam se da cu naci sve online

_lily_0
    15. Studeni 2018. 14:30

Zadranka  nece ti komplikacije sjest na zasticeni dok god njima u hzzo ne predas taj papir da imas otvoreni zasticeni racun tako je bar meni bilo prije 3 godine ne vjerujem da se ista promjenilo jer ionako kad si prvi put nosila na zdravstvo morala si broj tekuceg prilozit e sad tako isto bi trebala predat i za zasticeni racun na hzzo neka me ispravi neko ako grijesim 

MareiKate
    15. Studeni 2018. 14:31

zadranka86

Tonka kad vidis javi se..il netko ko zna..naime danas sok..ne vezan Bogu hvala za trudnocu..nego za moj racun…isla u spizu odbijeno…ja na banku kad racun blokiran…sokkkk sokkk sokkkk..doduse moja krivica ..jer dogovorila san se s agencijom prema kojoj ima dug za mobite da cu placat svaki mj.500kn..i ja prosli mj.to smetnem s uma..a uredno placam vec mjesecima i evo prosli mj nisam…i odem na finu zena mi da papire za zasticeni koje cu sutra odnit jer muzu se zurilo a nitko nije ovo ocekiva…ono sto mene muci to je sutra cu otvorit zasticeni a u pon liga komplikacije..da li cu u pon moc normalno dignut novce s racuna…mislim da je tonka rekla u banci da radi i nezz jel jos tko…ovo mi se prvi put dogodilo..al evo i neka je lad san lincina sad san cila dan u soku..da ne spominjem jutros….eto svaka inf ce zlata vridit..tnx.

Zadranka, ne znam detalje oko ovog zaštićenog računa, ali na koji iznos ti je blokada? Samo na tu jednu ratu koju nisi podmirla ili su ti odmah sad aktivirali na cijeli dug? Ako je samo ta jedna rata, podmiriš ju i blokada se gasi...

Duda
    15. Studeni 2018. 14:32

Najljepša moguća vijest! Čestitam, Maggie! 😍😍 Predivna obitelj, divno vas je vidjeti, baš se vidi da ste sretni! Maleni je savršen! A ti super izgledaš, baš kao da nisi rodila maloprije 😉
    Čekamo izvještaj kad uhvatiš vremena ☺ 
    Truskawka, veselimo se ponedjeljku s tobom i jedva čekamo blizance! ☺
    I ja sam taj tip da volim znati i isplanirati, bilo bi super da se bebe rađaju u točan dan 😁 Baš se pitam hoće bit na forumu takvih situacija kojima ćemo se smijati, mogle bi otvoriti natječaj 'najzanimljivije pucanje vodenjaka' 😛

annchy17
    15. Studeni 2018. 14:34

Maggie 😍😍 cestitam, mazite se i pazite 👪❤️stvarno izgledas ko da nisi rodila 😀😆 

Koje su dvije komode bile aktualne, malm ikea i koja iz lesnine? Idem sutra polako u  nabavku ;)

• niky1107
    15. Studeni 2018. 14:40

Maggie cestitam i ovdje! Divni ste 😍😍 uzivajte sada i javi nam kako je sve prolazilo 😘

Lora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.