Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    15. Studeni 2018. 13:54

Maggie pa prekrasni ste!! 😍😍😍😍😍 čestitke ponosnim roditeljima!!!!! I dobrodošao mali bezimeni bebac 💖💗👶 

_svjesna
    15. Studeni 2018. 13:56

Maggie cestitke!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
    Predivni ste, jedva cekam cuti iskustva 🤗

truskawka
    15. Studeni 2018. 13:58

Miranda nisi sama u svojim strahovima. Svega toga je i mene strah, odnosno jedino nije preuranjenog poroda jer vode mi trudnocu u subotu da sam punih 37tt i u pon idemo na porod. Drzi nam se 😘
    Pa eto ako je Maggie zauzela 4mjesto na tablici, ja se predbiljezujem za 5 mjesto, meni sretan broj i molim da me nitko ne preduhitri 😅😅
    Maggie cestitam od srca, divni ste 😍 

❤N i V💙

m.girl6
    15. Studeni 2018. 13:58

Cure buše su vam svima divne. 😍
    Maggie, pa čestitam ti od srca!!!! 💕💕
    Predivni ste svo troje, pogotovo malo blago vaše. Nadam se da se nisi dugo mučila. 😔
    Ja trebala danas domeka, ali ipak ostajem do sutra. Ctg i tlak super, uzeli mi briseve ujutro i za danas dali terapiju tabletice ko i jučer tak da se nadam da se kontrakcije neće vise javljati. Stigao nam i krevetić u adax, ide muž danas ili sutra po njega. 💙 
    Uglavnom veselim se sutrašnjem danu i da dođem doma, makar mi i ovdje vrijeme brzo prođe jel mi svako malo netko dođe. 
    Ostale curke kak ste? Zvrkice,ptičice, allie? Kad ima koja pregled? Sory ja sam polunadrogirana od normabela 🙄😆🤪

Noa 💙

pepillu
    15. Studeni 2018. 14:01

Maggie, super ste!! Čestitam od srca 😍😍 kako je proslo? Jel pomogao sto list od maline ? 😄

Mina93
    15. Studeni 2018. 14:03

Mozemo onda potpisat da je truskawka sljedeca, a ivylee odma nakon nje 😉😁🤗
    Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

barbiemama
    15. Studeni 2018. 14:09

mislim da bi meni bilo lakše da znam koji je the day. jer sam inače takva osoba. lakše mi je kad se mogu pripremiti mentalno za nešto. ovak si zamišljam scenu ala "stojim usred konzuma na blagajni i pukne mi vodenjak" 😂

du1988
    15. Studeni 2018. 14:13

maggie, prekrasna obitelj! Cestitam vam od srca i javi nam se kad odmoris! 🎉🎉💙💙🤗🤗 truskawka, valjda te netko nece preduhitriti prije ponedjeljka 😂

url=https://lilypie.com]

truskawka
    15. Studeni 2018. 14:14

Mina93

Mozemo onda potpisat da je truskawka sljedeca, a ivylee odma nakon nje 😉😁🤗
    Kakav je osjecaj znati tocno dan kad ces upoznat svoje bebace 😍😍

Zastrasujuc 😅

❤N i V💙

Mina93
    15. Studeni 2018. 14:16

barbiemama

mislim da bi meni bilo lakše da znam koji je the day. jer sam inače takva osoba. lakše mi je kad se mogu pripremiti mentalno za nešto. ovak si zamišljam scenu ala "stojim usred konzuma na blagajni i pukne mi vodenjak" 😂

Takodjer 😂😂 cekam tako nekakvu kavu ili trening ili vani ono takoreci na trgu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.