Ja uzimam broj 4 u tablici!
Danas smo dobili trećeg člana naše obitelji, u 10:38 h je stiglo nešto najslađe na svijetu, 3330g i 50 cm. ❤
Još uvijek je bezimen 😀 ali smislit ćemo ime sukladno ponašanju prvih par dana doma. 😁
Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam... ne mogu vjerovati da smo mama i tata:
Cure divne ste😍
Jos malo ,vidim sve nas pomalo trema hvata😃,al ja mantram sve ce to bit dobro.
Maggie se jos ne javlja?
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggie znalaaaa sammmm tocno sam predosjecala
Iskrene cestitke od srca a tebi cim priji oporavak eto i meni suze idu 😍😍😍😍😍❤️🥰🥰🥰🥰😘😘
Ajme Maggie, predivni ste!! Cestitam od ❤! Aaaaaa Isuse, suze mi idu! 🤗🤗🤗🤗
Luka ❤
Danas smo dobili trećeg člana naše obitelji, u 10:38 h je stiglo nešto najslađe na svijetu, 3330g i 50 cm. ❤
Još uvijek je bezimen 😀 ali smislit ćemo ime sukladno ponašanju prvih par dana doma. 😁
Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam… ne mogu vjerovati da smo mama i tata:
Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam… ne mogu vjerovati da smo mama i tata:
Taman pisem i cekam kad ti izbaci post,bravo cestitam od srca ,😍😍😍zeno izgledas kao da nisi upravo rodila,odmori se i pisiii😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggie cestitke od ❤ prekrasni ste ajmeee 😍😍 uzivajte, mazite se 🤗 odmori se pa nam javi kako je bilo 😊
Maggie čeeeestitkeee!!! Super ste! Ajme malenog smotuljka😌😌
Odmori se, pa nam se javi 😍
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji