Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    15. Studeni 2018. 13:18

Ja uzimam broj 4 u tablici!
    Danas smo dobili trećeg člana naše obitelji, u 10:38 h je stiglo nešto najslađe na svijetu, 3330g i 50 cm. ❤
    Još uvijek je bezimen 😀 ali smislit ćemo ime sukladno ponašanju prvih par dana doma. 😁 
    Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam... ne mogu vjerovati da smo mama i tata:

• Kani07
    15. Studeni 2018. 13:22

Cure divne ste😍
    Jos malo ,vidim sve nas pomalo trema hvata😃,al ja mantram sve ce to bit dobro.
    Maggie se jos ne javlja?

💜Karla💜Nicol💙Anton

_lily_0
    15. Studeni 2018. 13:23

Maggie znalaaaa sammmm tocno sam predosjecala 
    Iskrene cestitke od srca a tebi cim priji oporavak eto i meni suze idu 😍😍😍😍😍❤️🥰🥰🥰🥰😘😘

AllieH
    15. Studeni 2018. 13:23

Ajme Maggie, predivni ste!! Cestitam od ❤! Aaaaaa Isuse, suze mi idu! 🤗🤗🤗🤗

Luka ❤

• Kani07
    15. Studeni 2018. 13:25

Maggie85

Danas smo dobili trećeg člana naše obitelji, u 10:38 h je stiglo nešto najslađe na svijetu, 3330g i 50 cm. ❤
    Još uvijek je bezimen 😀 ali smislit ćemo ime sukladno ponašanju prvih par dana doma. 😁
    Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam… ne mogu vjerovati da smo mama i tata:

Maggie85

Napisat ću vam kasnije detaljan izvještaj, sad ću malo odspavati, a uskoro idem u sobu na nastavak druškanja. Suza suzu stiže tek sad, kad ljudima javljam… ne mogu vjerovati da smo mama i tata:

Taman pisem i cekam kad ti izbaci post,bravo cestitam od srca ,😍😍😍zeno izgledas kao da nisi upravo rodila,odmori se i pisiii😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pticaselicazgst
    15. Studeni 2018. 13:28

Maggie cestitke od ❤ prekrasni ste ajmeee 😍😍 uzivajte, mazite se 🤗 odmori se pa nam javi kako je bilo 😊

• zvrkica
    15. Studeni 2018. 13:28

Maggie 😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘

luks
    15. Studeni 2018. 13:30

Maggie čeeeestitkeee!!! Super ste! Ajme malenog smotuljka😌😌
    Odmori se, pa nam se javi 😍

Lovre

Landy
    15. Studeni 2018. 13:30

Maggie čeeeestiiiitaaam 😍😍😍😍😍🎉🎉🎉🎉

👨‍👩‍👧‍👦
    💃30
    🤵 33
    👧🏼 4

Mina93
    15. Studeni 2018. 13:31

Maggie 😍😍😍 pravog medenjaka si dobila 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.