Vakula je reko: Snijeg u Zagrebu sljedeći tjedan!
Meni odmah palo na pamet kako ćemo mi početi odmah o kućnim ogrtačima u bolnici i robici za bebu za izlazak iz bolnice,jel treba ili ne treba
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Enna cestitke za izlazak iz bolnice!!! Nadam se da će nam se i Vana javiti s takvim vijestima nakon nalaza.
Maggieeeeeeee čekamo ❤️
Klikerice i Lily dobrodošle u 30te 😁
Od starih postova se naravno sjećam Barbie i slatkog trbuščića u 37 tt. Moj je bio manji od sisa do cca 20 tt, a imam ih 🤣🙈
Ja vegetiram, kuham ručak u etapama jer me leđa radturaju kad duže stojim, ono klasika. Ali mantram da ništa ne bude do sljedećeg tjedna. Da lijepo pogledam finale života na vagi, stavim check i na to pa nek onda u ponedjeljak krene 😁
Da lijepo pogledam finale života na vagi, stavim check i na to pa nek onda u ponedjeljak krene 😁
Točno to! Meni je taj Život na vagi okosnica trudnoće... jer ga gledam svaki dan od početka trudnoće...i samo si mantram... ma još traje ŽNV ,daleko sam ja još od kraja😆
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sve prijavljujete nesanice,evo i mene koja je spavala ko top i dva puta samo morala na wc u noci.
Jucer ocito da sam pokupila u bolnici nes. Nije mi ni jucer bilo bas najbolje. Grlo ko da otice i cudnije mi kad gutam. Danas jace malo. U krevetu pod dekicom. Osjecam navalu vrucine,dlanovi mi se znoje ko ludi,a temp 36🤔
Napravila sam caj i sad gledam zivot na vagi. Uzasno me strah da sad ne bude bolesna 😟 pise na netu ako temp bude preko 39 da se odma javim doktorici. Uhvati me neka bol u trbuhu pa pratim. Dosta je ‘unutra’ pa mislim da je do probave.
Sto se tice epi,evo mene opet😂 pitala sam na jednoj grupi i bilo je recimo 50/50. Neke odusevljene,uvijek bi uzele dok druge kazu uhvatilo mi jednu stranu,kasnije boli na mjestu uboda i sl. Ja sam odlucila da je necu. Ako je sve ok i mogu prirodno pa makar me vise bolilo,pretrpila budem.Imala sam uzasno bolne menstruacije popracene grcevima i nekad me prerezalo da se nisam mogla pomaknuti.
Mmama2, Nunii hvala na odgovorima tj mišljenjima. Ma joooj ja sam u tolikoj panici odjednom što se poroda tiče, em stalno sanjam da sam u mukama i da rađam em razmišljam i vidim da su podvojena mišljenja i opće ne znam kaj bi mislila 😶 Joj nadam se da je to sad faza i da će mi se sve razbistrit kroz par tjedana. A zakaj sam počela toliko paničarit niti sama ne znam 🙄🤨🤔 valjda jer ulazim u treće tromjesečje 😅
Evo jedna od nas u punom tjednu moram priznat u tjedan dana mi je trbuh u obujmu narasto 3cm 🙈🙈 ko zna kolki cemo bit do kraja 😂😂
Evo jedna od nas u punom tjednu moram priznat u tjedan dana mi je trbuh u obujmu narasto 3cm 🙈🙈 ko zna kolki cemo bit do kraja 😂😂
Lijepi okrugli😍😍 kako ti je pupak ostao jos unutra, kako😵😵
url=https://lilypie.com]
Lijepi okrugli😍😍 kako ti je pupak ostao jos unutra, kako😵😵
Hvala
Osto je jos malo unutra zato kaj sam imala operiran bruh i vjerovala ili ne ajmo rec pola malog prsta sam imala rupu u pupku bas radi operacije unistili ga totalno uvjek smo se zezali da mi stane deci rakije u pupak i da na slamcicu iz njega mogu pit😂😂😂
Pozdrav curke! Citam vas redovito i sve vas pozdravljam. Evo jucer smo imali pregled u trudnickoj. Ultrazvuk pokazuje da je teska 2940g. A sad koliko su fulali cu vidjeti na porodu. Trbuscic jos uvijek manji ali nista zabrinjavajuce a noge dugacke. 🤣🤣 sve je super. Plodna voda uredna, ctg uredan, i veli doktorica da se fino glavom spustila dole. Tako da sam jucer odradila jedan rodendan i rekla sam da je dosta do daljnjega samo odmaram. 😊😊 bili smo u ned na kontroli autosjedalice pa cemo morati nesto smisliti jer imamo kozna sjedala pa jaje klize vise nego sto bi smjelo tako da pripazite na to tko ima kozna.
info za Maggie ako cita: ako sam dobro zapamtila da se dvoumila petrova merkur zbog carskog i tate skin to skin. Poznanica rodila prije mjesec dana na merkuru neplanirani carski rez, opca anestezija tata nije dobio bebu na prsa tako da to ocito nije sve kak kazu. 😏
Evo jedna fotkica za nasih velikih 38 tjedana. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji