Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    13. Studeni 2018. 22:15

Znate sta meni nije jasno u cemu je razlika i sto prave frku ako beba na ctg spava. Evo danas je meni spavala i ja sam osjetila da je mirnija. Al onda poslije uredni ctgoci kada se probudio. Ne znam po meni je ovo ostajanje u bolnici bas stresno i stvarno se nadam da cu sutra kuci ali eto s druge stvarno nikad dosta opreza pa mozda nije ni lose da malo prate.

barbiemama
    13. Studeni 2018. 22:41

evo me 😘
    danas sam, nakon par stresnih dana, provela jedan baš prekrasan dan koji me opustio i učinio sretnom. 

beban i ja smo ok. došao mi je nalaz na ureaplazmu i streptokok. nemam ništa od navedenog pa sam sretna. 

dosta hodam okolo. čak mi i nije teško. danas nisam imala ni te menstrualne bolove. sad pak opet imam filing da nikad neću roditi 😂

Klikerica
    13. Studeni 2018. 22:54

Super barbie! Mislimo na tebe...drago mi je da si dobro i veselo!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Maggie85
    13. Studeni 2018. 23:03

Ni meni taj ctg nije jasan. Zašto beba mora biti budna? Pa i nama je puls niži kad spavamo. Zašto im taj nije mjerodavan? Ili barem da su mi to objasnili kad sam prvi put radila... ispalo je da sam 20 min. ležala zabadava... a mogla sam možda bebu probuditi pa bi prvi odmah bio dobar.

Slampo
    13. Studeni 2018. 23:39

Ma sa tim ctg pretjeruju....nesmije spavati nesmije biti prezivahan.....nikada sretni. Cure u bolnicama fakat vas je previse, pozitivne misli samo. Ana i Salatica uzivajte, a Salatice pusti neka ti mama pomogne a ti odmori...pregorijeti ces, treba i tebi odmor. 

truskawka
    14. Studeni 2018. 03:50

Evo da se javim malo. Spremna za bolnicu, nisu mi nista rekli zasto idem, al briga me, malo cu barem odmoriti od radova doma. Ja sam dobro jedino me malo love strahovi na mahove..ono dvoje djece kako cu ja to bla bla bla..al bit ce i to sve u redu. Leđa me ubijaju svakim danom sve jace, ova dva dana kad sam bila sama doma spavala sam do nekih 2-3 popodne jer jednostavno od bolova nisam mogla bit budna. I tako. Sutra, tj danas cu valjda bit pametnija zasto idem u bolnicu i sta ce se desavati dalje. Stvari imam onako u jednoj torbi, ruksaku, dva jastuka i jedna vreca s wc papirom, papirnatim i vlaznim maramicama. Koda se selim na 3mj 😂 valjda ce me pustit sa punom ratnom spremom na odjel 😁😁 pozz od nas 3 i javim se valjda sutra

❤N i V💙

Ivana_G
    14. Studeni 2018. 04:45

Truskavka sretno! Opremljena si ful i bez straha 🤣😉

Ja se pak već dvije noći budim evo oko 4 i nema spavanja 😑🤨  a radim od 8h... 😓
    I tako nešto tipkam po fejsu kad ono primjetim i povežem...naletila na tekst o tatama na porodu mamine čarolije i skontam da je netko ovdje stavio link za nekakav post na blogu, jel to možda klikerica??? Ak sam dobro zapamtila?? Nisam znala da si baš blogerica i moram pohvaliti vrlo lijep tekst, odmah sam označila budućeg taju 😋🤣🙏🤰

• zvrkica
    14. Studeni 2018. 05:45

Jutro cure, sretno na pregledima 😘

Mi smo danas 32+4 😀 sretna sam sa svakim.novim danom jer to znači da guramo dalje ❤

Ivana_G
    14. Studeni 2018. 05:47

zvrkica

Jutro cure, sretno na pregledima 😘

Mi smo danas 32+4 😀 sretna sam sa svakim.novim danom jer to znači da guramo dalje ❤

Bravo zvrkica... svaki dan je bitan! Samo pozitivno 🙏😊

Mamica2
    14. Studeni 2018. 06:38

Jutro
    Ja budna od 5, sanjam neke lude snove  vec danima
    Zvrkice samo pozitivno
    Pozitiva svim curama u bolnici
    Odoh peci crorosane curki za dorucak prije skole

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.