Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    13. Studeni 2018. 21:22

MareiKate

pepe1907

MareiKate

Klikerica

MareiKate,baš mi je drago za tako dobar pregled! Konačno netko sa super vijestima… velika beba…ali boli te briga,imaš svoj dianatal gelAllie,bit ce i kod tebe dobra i pregled i nalazi.

Mislim da smo ispunile svaku mogucu normu za broj žena u bolnici na prosječnu grupu,tako da… keep calm and stay at home.
    Sutra čekamo Maggie i Truskada jave super vijesti s pregleda i čekamo terminske bebe.

Sve ostale se drzite u komadu i mislite na Bali,Maldive.. i ako hocete neku knjigu uzet cu vam sutra na Interliberu i dostaviti u bolnicu po nekome… biti cu vasa produžena interliber ruka😆

😂 Tako je!
    Nego, znam da je ovdje nekoliko cura radilo taj GUK, može mala pomoć, koliko kužim imam opciju da me hospitaliziraju na jedan dan ili da odem na vuk vrhovec i dobijem pribor da se sama pikam? Pepe čini mi se da si se ti sama pikala? Jel gadno to? Koliko čekam nalaze?

evo baš idem u cet.nosit krv po zadnji put… nije gadno, 4x vadiš krv, na tašte, 2h sata nakon doručka, ručka, večere… kod mene je problem da mi baš tesko ide krv pa se moram tusirat prije svakog vađenja da cijelu cirkulaciju pokrenem i uredno mi jedan uzorak bude zgrušan ili nedovoljan 🤕. ako hoćeš poslikam ti taj pribor da vidiš kak to izgleda

Ajde pliz poslikaj, ne moraš odmah, kad ti bude pri ruci. Ja to moram obaviti do iduće kontrole, što mi je smiješno jer ću tada biti u 35tt i šta, tad će me stavit na dijetu ili nešto ako nije dobar nalaz… Stvarno ne razumijem logiku 😅

ja kad sam bila na predavanju za to, zenu mj.dana prije termina poslali na dijetu.. a to joj 4. dijete 😁 ako imas visoke vrijednosti onda okej, ali meni su sve normalne i svejedno me tlace...jedan dan si vadis, drugi dan nosis na vuk vrhovac a treci dan ides po nalaze

13. Studeni 2018. 21:23

Truska Vas pozdravlja. Zbrinule smo je arsencres i ja. Ima knjiga kolaca i sarma ako poželi :) Ona je ok sprema sa za bolnicu druži se s mužem i nema je baš na forumu. 

pepe1907
    13. Studeni 2018. 21:25

pepe1907
    13. Studeni 2018. 21:28

evo mojih torba, ova svjetlucava je ta iz maxi nove za 50kn, još samo bocu vode trebam stavit unutra i to je to

MareiKate
    13. Studeni 2018. 21:31

Fala ti puno pepe! 😘
    A nekako ću se ispikat valjda, kud sve tu i to...

Mamica2
    13. Studeni 2018. 21:31

tratinčica25

Mamica2

Ja sam rodila na carski , nakon sto sam 8 dana prenjela ujutro svako pola sata 3x gel za otvaranje, pa probili nekad vodenjak i naravno drip. Buduci da sam imala trudove 10 sati a nisam se nista otvorila uz EPHgestoze odlucili su se na carski na kraju. Dogovor je bio u opcoj odma. Medjutim ja sam tubimala jednu nezgodu a to je da me nisu dobro uspavali pa sam lijepo sve cula i osjecala, pokusala sam im dati znak al bezuspjesno. Zaspala sam kad su me sivali na kraju i probudila se odma u sobi na odjelu. Nakon toga 24 sata treba ici Tramal za bolove u infuziji. Ja sam rodila u 17:51 a u ponoca sam trazila da mi iskopcaju Tramal jer mi se u krevetu vrtilo od njega. Ustajanje kao ustajanje je bolno al svaji put sve lakse. Rukom bih pritusnula ranu i stavila steznik prije da manje boli. Ja sam ocekivala stravicnu bol al nista gore nego ustajanje nakon op slijepog crijeva. Uzela sam mozda 2-3 injekcije Analgina prvi drugi dan i to je to. Doma sam sve sama pomalo bez problema. Meni nije ostao carski u nikakvom losem sjecanju unatoc anesteziji jer sam ocekivala puno goru bol.
    Mamica2-znači nakon carskog možemo nositi steznik? Vjerovatno onaj steznik s hlačama, pretpostavljam? To je super ako je tako! Ja sam mislila da to ne smijemo.. p.s. Ja ne znam kakvu anesteziju daju u Ri rodilištu, i nisam sigurna koju uopće želim jer me previše strah. Ovo je moj prvi posjet bolnici zbog mene, i prva "operacija"..Užasno me strah. Sam pomisao na spinalnu , da me režu dok sam ja budna- ajme 😲

Ja sam nosila . Onaj na lijepljenje uzmi. Nikako s gacama jer rub moze smetati za ranu. Lijepis ga preko pidzame

Mamica2
    13. Studeni 2018. 21:33

pepe1907

evo mojih torba, ova svjetlucava je ta iz maxi nove za 50kn, još samo bocu vode trebam stavit unutra i to je to

Juhu, ti si skroz spremna

mmama2
    13. Studeni 2018. 21:54

SarahSarah

Truska Vas pozdravlja. Zbrinule smo je arsencres i ja. Ima knjiga kolaca i sarma ako poželi :) Ona je ok sprema sa za bolnicu druži se s mužem i nema je baš na forumu.

Kaj veli, kaj veli jos.. ide gore na cuvanje ili ce ju inducirat ili kaj? 
    A i mene  barbie bas muci nikako je nema nigdje vec dugo :/ 

url=https://lilypie.com]

mmama2
    13. Studeni 2018. 21:56

Kolačići

mmama2

Kolačići

Evo mene sa pitanjem. Nitko ne spominje prsa. Mene jučer i danas boli lijeva strana. Baš dojka. Ujutro je ok ali kako dan odmiče postaje strašno. Ruku kad spustim i dotaknem onako uz put ubija. Desna ništa. Nemam ni kolostrum niti ikakve iscjetke ili promjene na koži. Od čega tako? I samo lijeva strana?

Jesi dobro popipala cijelu, nema kvrgica, grudica, nije crveno?

Jesam. Sve polako i temeljito. Na koži i bradavici se ništa ne vidi a ništa čudno se ni ne osjeti. Na opip su iste. Onako, zadnjih par dana uvečane i tjestaste ali iste a samo jedna boli.

Ajde prati jos koji dan, nemoj nista po njoj radit, stiskat, mazat i sl i pazi da se ne zalesis na nju slucajno.. nosis grudnjak prek dana?

url=https://lilypie.com]

MareiKate
    13. Studeni 2018. 21:59

Barbie se javila prije koji dan, neka stresna situacija joj je, nije pisala o čemu se radi. Možda nas i čita ali  joj nije do tipkanja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.